Şimdi Ara

LG G2 LOLLİPOP SONRASI ANAKART SORUNU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bugün yaşadığım diyoloğu anlatıcam.Yaklaşık 2 ay önce lg g2 telefonumun (2 buçuk aylık) kulaklığının sol kısmındaki çoğu kullanıcının yaşadığı ses azalma sorununu yaşadım ve bugün izmir çankayadaki lg teknik servisine gittim.Suratsız bir bayan ve tekniker bir eleman vardı bayan telefonu rootlu mu vs diye kontrol etti tekniker kulaklığıma baktı evet sorun var dedi bayan da çıkarıp buyrun yeni kulaklığınız diyip beni gönderdi teşekkür ettim çıktım buraya kadar hiçbi sorun yok.dışarı çıkınca kulaklığı takıp bir sorun var mı diye kontrol etmek istedim poşetinde ve 0 dı kulaklık onda bi sıkıntı yok sesde de bir sorun yok fakat komut tuşları (ses + arama sonlandırma ve ses-)tuşlarının çalışmadığını farkettim.birkaç kez çıkarıp takıp denedim çalışmıyor.tekrar içeri girip tekniker arkadaşa durumu söyledim anlamsızca suratıma baktı ve bayana söyledi bayan direk hiç düşünmeden "o zaman telefonunuzu servise alıcaz" dedi.ben de eski kulaklığımı alıp benim önümde komut tuşlarının çalıştığını göstermemi istedim fakat gerek olmadığını ve servise alınıcağını söylediler ısrarla.kulaklığı da denetmediler ki çalıştığını biliyorum.lollipop güncellemesini sorunsuz bi şekilde yaptım bu arada cihaza 3-4 gün önce ve kadına söyledim lollipop güncellemesiyle ilgili yazılımsal bi sorun olabilir mi diye."haa ondandır o zaman biz bu güncelleme yüzünden birçok telefonu alıp anakart değişimi yapıyoruz" dedi.daha sonra eve geldiğimde kulaklığın herşeyinin çalıştığını gördüm yani hiçbi sıkıntı yok.

sormak istediğim şey şu > an itibariyle rootsuz yani lg ps üzerinden lollipop güncellemesini kurup kulaklığıyla ilgili veya anakartıyla ilgili bi sorun yaşayan oldu mu varsa durum nedir ? teşekkürler

NOT : yazı uzun oldu kusura bakmayın

• aaa o kulaklık sorunu bende de var değişiyormu hocam servis bende gideyim değiştireyim attım kenara duruyordu kulaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxsıt

aaa o kulaklık sorunu bende de var değişiyormu hocam servis bende gideyim değiştireyim attım kenara duruyordu kulaklık

garantin devam ediyorsa ve telefonun rootlu değilse götür değiştirt tabi hemen bakıp değiştiriyolar ama rootlu götürme garanti dışı kalır cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung j7 5 ghz wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.