Şimdi Ara

LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi akşamlar herkeze yarın telefon almayı düşünüyorum fakat bu iki model arasında karasız kaldım. Sizce hangini alayım ve nedenini açıklarsaanız sevinirim teşekkür ederim. İyi forumlar!!

Konuyu yanlış yere açmışsam affola...

• Kamera istiyorsan elite
    Ekran ve pil iyi olsun diyorsan g2
  • http://m.gsmarena.com/lg_g2-5543.php

http://www.generalmobile.com/discoveryElite.html

Technical specs ten gmd nin özelliklerine bakılabilir.

G2 nin 3000 ma pili var.
    Elite 2500 ma..

G2 5.2 inch
    Elite 5.5 inch

G2 true hd ips
    Elite ltps ekrana sahip

G2 13 mp elite 16 mp kameraya sahip

G2 halihazırda kitkat güncellemesine sahip.

lg nin pili büyük ama discovery nin ekran teknolojisi daha çok tasarrufa yönelik.

Elite teknik açıda üstün görünüyor.

Net konuşmak için ikisinin ekranlarını orta ortam ışığında tam ekran brightness ile yanyana koyup bakmak gerek.

Kamera çekimlerini kıyaslamalı.

fark olursa pil sürelerinde olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevaplarınız ıcın tesekkur ederım konu guncel baska arkadaslarında yorumllarını beklıyorum
  • 2 telefonuda canlı inceleyip görmeniz lazım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

2 telefonuda canlı inceleyip görmeniz lazım hocam.

yarın inceliycem kara vericem bakalım hangini aldığımıda buraya yazarım.
  • Yazilim ekran ve servis konusunda g2 daha iyi ama iki telefonda iyidir ekran daha buyuk olsun softkey olmasin kamera daha iyi olsun vs dersen elite alabilirsin iyi telefon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elite al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki de g2

• 1 hafta g2 elite incelemesi yapmış, ve 2 aydır g2 kullanan birisi olarak gönül rahatlığıyla G2
  • elıte nedır kardesım gıdıp adam akıllı cıhaz alın,gmd den servısınden premıum ısımlı bıle olsa cıhaz almayın mıllet para kaptırma pısman sımdıde elıteden yoluoyrlar,G2 al gec paranla rezıl olma sırf sayısal degere bakıp kalıteyı gozardı edersen sende gelıp telpa ya soven konu acarsın 1 ay sonra..

LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım LG G2 mi Yoksa GMD ELİTE Mİ ? Yardım

• g2 aldım ınsan elıne alıp ınceleyınce rahatlıkla karar verebılıyor.
  • hayirli olsun g2 iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.