Şimdi Ara

LG G2 müzikçalar albüm kapak resmi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün şarkılarda irem dericinin resmi var :) Nasıl düzeltebiliriz ?

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaratasx kullanıcısına yanıt
    muzık calarda resmın uzerıne uzun basın kapak tasarımını degıstıre basın ve kapak resmını temızleye tıklayın
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler şu an şarkı indiriyorum deneyeceğim.
    En güzeli PlayerPro kullanın. Albüm kapaklarını kendi indirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirdiğim bazı şarkılar cover larıyla beraber iniyo resimleri şarkıların yanında kalsa (aynı klasörde) müzik çalarda şarkının kapak resmi doğru çıkar mı ?
  • Hocam hafizaya attiginiz irem derici ile ayni klasorde bulunan sarkilar otomatik o klasordeki resmi kullaniyor ya klasor klasor degistirin yada bilmiyorum bir zamanlar bluetooth klasorumde arkadaslarimin fotografi cikiyordu benimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3807

Hocam hafizaya attiginiz irem derici ile ayni klasorde bulunan sarkilar otomatik o klasordeki resmi kullaniyor ya klasor klasor degistirin yada bilmiyorum bir zamanlar bluetooth klasorumde arkadaslarimin fotografi cikiyordu benimde

hahaha senin durum daha vahimmiş :) irem derici yine iyi yani :D
    bu sorun genelde artist name kısmı unknown - bilinmeyen olduğunda yaşanıyor. mesela attığın mp3ün adı tarkan - kış güneşi ama albüm bilgilerinde şarkı adı tarkan - kış güneşi, şarkıcı veya artist unknown - bilinmiyor, albüm adı bilinmiyor gibidir. sonra sen buna telefonda netten kapak aratırsın ve tarkanın fotoğrafını koyarsın. bu arada da bu mp3 gibi olan diğer bütün şarkılarında da tarkanın fotoğrafı gözükür. kısaca şarkı bilgilerini düzenlersen sorun çözülecektir.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    şarkının adı gibi etiket bilgileri düzgün değilse player pro da düzgün indiremiyor, ben de player pro kullanıyorum anca özel olarak aratırsam doğru kapak fotoğrafına ulaşıyorum ama bir önceki mesajımdaki gibi bir listem varsa bütün şarkılar son indirdiğim fotoğraftakine dönüşüyor.
  • Aynen şarkı bilgilerinin düzgün olması lazım.
  • Aynen doğrudur şimdi kaldırdım kapak resmini üzerine basılı tutarak ve sarkıların hepsi bilinmeyen sanatcı olarak tanımlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3807

Hocam hafizaya attiginiz irem derici ile ayni klasorde bulunan sarkilar otomatik o klasordeki resmi kullaniyor ya klasor klasor degistirin yada bilmiyorum bir zamanlar bluetooth klasorumde arkadaslarimin fotografi cikiyordu benimde

Hahahhah

Sesli güldüm tabiri gerçekmiş, yaşattın bana bro

• Sony Media Go programı ile halledebilirsiniz

http://mediago.sony.com/enu/download
  • Meraba arkadaşlar. bende lg g2 var . bilgisayarımdan telefona müzik atuyorum (music dosyasının içine) fakat müzik çalar görmüyor . Yardımcı olursanız çok sevinrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesame35

Meraba arkadaşlar. bende lg g2 var . bilgisayarımdan telefona müzik atuyorum (music dosyasının içine) fakat müzik çalar görmüyor . Yardımcı olursanız çok sevinrim

Yeniden başlat telefonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.