Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
30.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslinda bicok telefonagore kumlama olayi az gbi geldi ama better camera uygulamasi bazen daha iyi olabiliyor dedigin gbi ..resme gore cok degiskenlik gosteriyorasagidaki resim croplu olup gece modunda cekilmistir oldukca az kum var
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM
  • gayet güzel duruyor kumlama yok gibi ama tabi fotografı yakından incelemek lazım
  • Beyler gece çekimlerinde renkler çok koyu çıkıyor herşeyi otomatik olarak ayarlı. Siz gece çekimlerinde hangi değerleri kullanıyorsunuz iso değeri? parlaklığı? modu? vs yazabilir misiniz rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz01

Beyler gece çekimlerinde renkler çok koyu çıkıyor herşeyi otomatik olarak ayarlı. Siz gece çekimlerinde hangi değerleri kullanıyorsunuz iso değeri? parlaklığı? modu? vs yazabilir misiniz rica etsem?

gece çekimlerinde gece çekim modunu kullanırsanız ışığı telefon daha çok alır iso değerlerini 2200 lere kadar kendi yükseltiyor manuelde en fazla 800 ze kadar çekebilirsiniz oda karanlık olur koyudan kastınızı tam anlamadım eğerki bir resim yüklerseniz üzerinde konuşuruz

eğerki otomatikte çekim yapıyorsanız ayarlardan parlaklık değerini arttırırsanız daha iyi bir çekim sağlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Buda benden olsun sabaha karşı gün doğumu. .

hocam çok iyi çıkmış ellerine sağlık.. renk ayarları ile biraz oynadınız mı ?

Hiç bir ekstra yok tamamen orjinal fotoğraf hocam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

iyi yakalamışsınız kareyi tam wallpaper olcak resim

Aynen:) bende zaten hem telefonumda hemde bilgisayarımda kullanıyorum ;)

• altunok kullanıcısına yanıt
    vala böle renkler çıkıyosa süpermiş
    özendim he bende gün doğumunu göremiyorum ama güzel bir gün batımı çekeyim bari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavvrick -- 18 Kasım 2013; 11:42:39 >
  • kalpsiz01 K kullanıcısına yanıt
    hocam yükle bi resmi yorumlayalım .. eğer renklerden memnun değilsen resmi düzenleme kısmından renkleri ayarlayabilirsin dilediğin gibi ..
  • quote:

vala böle renkler çıkıyosa süpermiş
    özendim he bende gün doğumunu göremiyorum ama güzel bir gün batımı çekeyim bari :)

Hadi bakalım gün batım ınasıl olacakonuda görelim

• frame atlaması yok düşük ışık olmasına rağmen .. 60 fps mi yoksa 30 fps ile mi çektiniz?
  • quote:

hocam yükle bi resmi yorumlayalım .. eğer renklerden memnun değilsen resmi düzenleme kısmından renkleri ayarlayabilirsin dilediğin gibi ..

Bakın hocam mesela bunlar gündüz çekimi olmasına rağmen puslu çıkmış net, canlı çıkmamış gece çekiminide daha sonra koyacağım.

hocam şimdi resimlere baktım iç mekan resimlerinde ışığı karşına almışsın pencereden belli oluyor patlamış orada resim .. resmi indirdim ayrıntılara baktığımda iso değerin 600 olmuş ve f/14 (perde hızı)te kalmışsın bu da frame düşürdüğünden iyi netleme de yapamaşsın .. halbuki farklı bir açıdan olabildiğince ışığı arkana almaya çalışırak iso değerini düşürerek daha net ve daha fazla ışıkla daha fazla perde hızı alabilirsin buda titrmeyi engelleyerek netliği arttıracaktır.. ..
    sonuçta herşey makinede bitmiyor malesef .. en kral makineyi bile getisen doğru yerden ışık almadan cam gibi resim çıkmaz :) dış mekan resmin ise o kadar kötü değil bi telefon için gayet iyi ve net sonuçta ışık az ve yine ters kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavvrick -- 18 Kasım 2013; 15:17:16 >
  • quote:

hocam şimdi resimlere baktım iç mekan resimlerinde ışığı karşına almışsın pencereden belli oluyor patlamış orada resim .. resmi indirdim ayrıntılara baktığımda iso değerin 600 olmuş ve f/14 (perde hızı)te kalmışsın bu da frame düşürdüğünden iyi netleme de yapamaşsın .. halbuki farklı bir açıdan olabildiğince ışığı arkana almaya çalışırak iso değerini düşürebilir ve daha fazla perde hızı alabilirsin .. sonuçta herşey makinede bitmiyor malesef .. en kral makineyi bile getisen doğru yerden ışık almadan cam gibi resim çıkmaz :) dış mekan resmin ise o kadar kötü değil bi telefon için gayet iyi ve net sonuçta ışık az ve yine ters kalmış

Hocam ışık tam arkamda orada yanda önümde falan pencere yok orada tek ışık arkamda oda yakın değil uzaktı

masanın yanındaki ışık ne peki ayna mı balkon camı mı orda bir ışık var ben mi yanılıyorum
  • quote:

masanın yanındaki ışık ne peki ayna mı balkon camı mı orda bir ışık var ben mi yanılıyorum

Kapı hocam koridora çıkıyor
    oradan biraz fazla ışık gelmiş dediğim gibi .. daha farklı bi açıdan denemen gerek bence .. bu çektiklerin normal mode ise akıllı modda dene daha iyi sonuçlar alabilirsin
  • dış mekanda sorun yok gibi ufak bir ton ışık miktarını arttırsanız olurmuş

iç mekanda ışıktan kaynaklı sorunlar var soldan ışık patlama yapmış sağ taraf biraz gölgede kalmış çektiğiniz resimde beyaz ağırlıklı bir resim telefondan ışık miktarını arttırsanız çok parlar sözün özü sıkıntılı bir resim

aynı resmi bide şöyle deneyin iso değerini 200 ışık miktarınıda telefondan arttırın eğerki çok karanlık kalırsa isoyu 400 çekip biraz ışığı azalıp deneyin muhtemelen daha düzgün bir resim elde edeceksiniz
  • bendende 2 kare, bu şirin tatlı kız benim kızım :) diğeride gün batımında model uçaklarımdan birtanesi, efsane P47 Thunderbolt

• model uçak çok iyi ve net çıkmış ters ışık çalışması olmuş resmen :) ellerinize sağlık ..
    kızıznız da çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün
  • quote:

model uçak çok iyi ve net çıkmış ters ışık çalışması olmuş resmen :) ellerinize sağlık ..
    kızıznız da çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün

Teşekkür ederim , Amin :) amatör olarak 5 6 yıldır fotoğrafçılıkla uğraştığım için gün batımında güzel bir fotoğraf yakalamak istemiştim :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.