Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gayet güzel yakalamışsıznız .. bende aynı şekilde yarı pro ilgilniyorum 3 senedir .. makineniz nedir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

gayet güzel yakalamışsıznız .. bende aynı şekilde yarı pro ilgilniyorum 3 senedir .. makineniz nedir ??

teşekkür ederim, 6 yıl önce Nikon D40 almıştım onunla devam ediyorum, hala çok iyi fotoğraflar çeken bir makina :)
  • bu arada model uçak dediğim alet ufak bişey değil :)

ben ve kendisi :D

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM
  • zombi_80 kullanıcısına yanıt
    resim yine çok iyi hocam çok net ... d40 ta iyi bir body ... bende maket uçak yapıyorum ama yakında bu tarz birşey almayı düşünüyorum bu kadar buyuk olmasa da :) konu dışı olucak ama fiyatı menzili vs nedir bu tarz bir uçağın ?
  • bu konuda yarın detayli bilgi veririm :) kisaca ucak 1km menzile sahip . maliyeti ise kumanda hariç 1500tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu canlansın
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• Efe E kullanıcısına yanıt
    Böyle fotolar görünce bu telefonun kamerasına hayran kalıyorum ya . Kardeşim seni ayrıca tebrik ederim bunlar ne güzel fotoğraflardır , mükemmel yakalamışsın , hele sonuncusu muazzam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civamayan

Böyle fotolar görünce bu telefonun kamerasına hayran kalıyorum ya . Kardeşim seni ayrıca tebrik ederim bunlar ne güzel fotoğraflardır , mükemmel yakalamışsın , hele sonuncusu muazzam :)

Teşekkür ederim

• cihazın maşallahı varmış değerini bilin
  •  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 22 Kasım 2013; 3:10:53 >
  • ofiste can skintisi makro d
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• Bu da benden gelsin bir arkadaşım hayatıma yön versin diye hediye etmişti...

• Efe E kullanıcısına yanıt
    çok iyi çıkmış hocam 3. resim süper :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    güzelmiş gerçekten :)
  • mavvrick kullanıcısına yanıt
    Özellikle ilk resimde belli oluyor topun üzerinde küçük bir uzaylı var gibi :)
  •  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM
    Konu canlansın :=)

• pazar günkü gezimden bi kaç kare
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• stock yazılım, normal mod

• caddebostan sahili
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

caddebostan sahili

Gayet Güzel Çıkmış Hocam Tebrikler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.