Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
30.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miller57

Arkadaşlar bu ISO ne işe yarıyor? ISO otomatik te bende. 100 - 800 Arasında manuel seçimde yapabiliyoruz.
    Ne işe yarıyor manuel seçim yaptığımızda?

http://www.birkarefotograf.com/iso-asa-nedir/

hocam buradan bak gayet kısa ve güzel açıklamış ben anlatmaya kalksam anlamazssın
  • mavvrick kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler. Şimdi net olarak anladım. Işık ve nesnenin hareketli olup olmamasına göre ISO yu belirliyoruz. Faydalıymış. Sağolasın...
    HDR mod da çekim yaptınız mı hiz? Örnek fotoğraf varmı?

Not: Flickr i uygulamasında, LG G2 Grubu var... G2 ile çekilmiş çok şahane fotoğraflar var üyeler tarafından çekilmiş. Bi göz atın isterseniz...

http://www.flickr.com/groups/lgg2/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

Hocam teşekkürler. Şimdi net olarak anladım. Işık ve nesnenin hareketli olup olmamasına göre ISO yu belirliyoruz. Faydalıymış. Sağolasın...
    HDR mod da çekim yaptınız mı hiz? Örnek fotoğraf varmı?

Not: Flickr i uygulamasında, LG G2 Grubu var... G2 ile çekilmiş çok şahane fotoğraflar var üyeler tarafından çekilmiş. Bi göz atın isterseniz...

http://www.flickr.com/groups/lgg2/

Aslında kamera çok iyi ama biz kullanmayı bilmiyoruz ondan böyle herkes kamera berbat falan diyorlar. Doğrusu bende bilmiyorum belkide bu konuda en cahil benimdir çünkü hem fotoğraf çekmeyi hemde çektirmeyi hiç sevmeyen biriyim. Aslında bu telefonla birlikte fotoğraf işine yoğunlaşmak istiyorum ama ben düzgün ayarlayamayıp çekemediğimden soğuyorum doğrusu. Şu işi düzgünce öğrenmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

açık havada pro makinelerle yarışacak kadar net cekiyor kereta:)
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

Bu fotoğrafların LG G2 üzerinden çekilmesine inanmak gerçekten zor oluyor çünkü millet forum da resmen telefonu yerden yere vuruyor. Ben G2 yi dün alacaktım ama alamadım nedeni ise forum da o kadar çok şikayet var ki telefon adına kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor bu sorunlar bende de çıkacak mı diye tereddüt de kalıyorum. Benim size soracağım bir soru var. Telefon da çok net bir resim almak için her resim çektiğimiz de ince bir ayar mı yapmamız lazım ?

• Hocam fotoğraf çekme olayından çok anlamam ama yardımcı olayım. 1 Aydır LG G2 kullanıyorum. Hemen tüm markaların telefonlarında olduğu gibi LG G2 nin de ışığın bol olduğu ortamlarda fotoğraf çekimi çok iyi... Zaten bu konuda böyle olması gerekir bu kalitede bir cihazın...
    Zifiri karanlık ortamda 2 - 3 metrelik alanı gündüz gibi aydınlatarak net fotoğraflar çekmek mümkün. Ben denedim gayet başarılı.
    Işığın az olduğu ortamlarda çekilen fotoğraflar süper değil onu söyleyim. Daha iyi olabilirdi. Yine de eski telefonum S3 e göre daha başarılı diyebilirim.

Özellik az ışıklı ortamlarda daha kaliteli çekim için ayarlarla oynamak gerekir diye düşünüyorum.

Genel anlamda LG G2 nin fotoğraf kalitesinden memnunum. Beğenmeyenler ne bekliyordu anlamış değilim.
  • G2 gerçekten güzel telefon almadan önce son kez bi foruma bakayım dedim ve almaktan soğudum yav. Bazıları diyor odak problemi var , Görüşmelerde ses bozuk gidiyormuş , video da frame düşmeleri varmış halbuki telefonda video 1080p ve sabit 60 fps olarak duyrulmadı mı ? Peki iyi bir fotoğraf için ayar yapmak max ne kadar sürer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncy -- 26 Kasım 2013; 12:52:58 >
  • En fazla alacağı 5 saniye... Ama tecrübe etmek lazım. Deneye yanıla... Eli alışan biri için 4-5 saniye sürer.
    60 fps 30 fps olayından anlamam. Çektiğim videolar gayet güzeldi onu bilirim. Video olayını çok detaylı incelemedim yani özel ayar falan yapmadım...

Bende ses boğukluk olayı yok. Odak problemi nasıl oluyor? Bir kere çektiğim fotoğrafı odaklamadı, puslu çekti. ... Onun dışında yüz kere fotoğraf çektiysem sıkıntı yaşamadım.

İnsanların beklentilerini ve şikayetlerini göz önüne alırsan hiçbir akıl telefon seni mutlu etmez hocam...
    Çünkü insanlar mutlaka birşeyleri beğenmez daha iyisini arar...

Şu LG G2 onlarca detay özellik var... Hangisini doğru dürüst kullanıyorum ki? Fazlasıyla yetiyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

quote:

açık havada pro makinelerle yarışacak kadar net cekiyor kereta:)
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

Bu fotoğrafların LG G2 üzerinden çekilmesine inanmak gerçekten zor oluyor çünkü millet forum da resmen telefonu yerden yere vuruyor. Ben G2 yi dün alacaktım ama alamadım nedeni ise forum da o kadar çok şikayet var ki telefon adına kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor bu sorunlar bende de çıkacak mı diye tereddüt de kalıyorum. Benim size soracağım bir soru var. Telefon da çok net bir resim almak için her resim çektiğimiz de ince bir ayar mı yapmamız lazım ?

inanmayan varsa bu resimleri indirsin özelliklerden bu cihazda çekildiği görülecektir zaten :)

• Miller57 kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam HDR çekim yapmadım iyi hatırllattın :) bi ara çekip koyarım bende merak ettim
  • Konu Canlansin Biraz
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Konu Canlansin Biraz

düşük ışıkta çok iyi bir resim olmuş iso 800 de olmasına rağmen ... tebrikler arkadaşım bu telefona inanmayanlara kapak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavvrick -- 26 Kasım 2013; 14:08:49 >

• Renkler çok tatlı çıkmış. Bende beğendim..
  • Uncy kullanıcısına yanıt
    her çekimde gerekmiyor şöyle diyebilirim ışığın yetersiz olduğu ortamda ince ayar yapmakta fayda var yoksa akıllı modda çeksen sıkıntı olmaz .ama düşük ışıkta gece modunu kullanma berbat çekiyor:) arkadaş zaten paylaşmış gece modu ile normal modda çekimi bakarsın :)
  • quote:

jack kola içme zamanı geldi vala özendik
    Haydarpaşa da çok iyi çıkmış eline sağlık :)
    vapur da çekmem rağmen iyi oldu.. bu arada trabzon tarafındaysan beklerim viskimiz votkamız her zaman mevcuttur yalnız kolayı getirmen şartıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 26 Kasım 2013; 14:50:59 >
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yolumuz düşerse kolayı da alıp gelirim
  • Resimler çok güzelmiş bende G2 de karar kıldıktan sonra kamera konusunda biraz endişelenmiştim, ama bölüm sayesinde içim rahatladı.
    @uurpro Hocam paylaştıklarından en sondakini masaüstü resmi yaptım, çok beğendim.
    Telefonu aldığımda ilk çekimleri bende koyarım buraya, herkese teşekkürler.
  • Bu fotoğrafları gördükten sonra telefona olan ilgim daha da çok arttı
  • Ya nereden girdim ki ben bu konuya..
    G'mle ne güzel geçiniyorduk, buradaki fotoğrafları görünce benim kameradan soğudum G2 alasım geldi

G için de böyle bir konu olsa da ben de renklendirsem.
    Konu gayet güzel olmuş bu arada, imkanım olsa ben de G2'ye geçip buraya foto koyardım
  • Düşük Işık Denemelerim

• Bunlar da benden :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.