Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
30.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldom Seen Kid -- 27 Kasım 2013; 12:57:20 >

• Seldom Seen Kid kullanıcısına yanıt
    çok iyi çıkmış tebrikler
  • İlk fotoğraf tamamen karanlık odada çekildi.
    Öylesine panaroma çektim ama çok net olmadı.

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• mavvrick kullanıcısına yanıt
    eyvallah saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Buda benden olsun sabaha karşı gün doğumu. .
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

çok hoş çok iyi bayıldım :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişipiylekuyuyainenadam

quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Buda benden olsun sabaha karşı gün doğumu. .

çok hoş çok iyi bayıldım :O

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorix kullanıcısına yanıt
    Attığın fotoğrafların ilkindeki restoranda ayran içen çocuk zıpçıktı cafer değill mi. Eskiden izlediğim bir türk filmi olan zıpçıktı cafer i görür görmez tanıdım bilinçaltıma işlemiş çocuk izlediğimden beri hala atamadım onu beynimden çok kötü oldu bu foto zıpçıktı caferi tam unutmaya başlamıştım tam belkide hiç olmamıştır ben uyudurmuşumdur diye düşünürken lg g2 konusunda çıktı karşıma. Yıktınız beni
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• bütün çocuklar zıpçıktı caferdir
  • gökkuşağını az önce çektim :)

• Arkadaşlar foto çektikten sonra düzenleme yapınca dolgunluk, parlaklık vs ayarı yapınca foto çok güzel oluyor nasıl devamlı böyle canlı çekmesini sağlarız? Yani foto ayarlarında canlılık, dolgunluk ayarlarını göremedim ben hep aynı şekilde çekmesini istiyorm fotoları sonradan düzeltmek istemiyorum
  • kalpsiz01 K kullanıcısına yanıt
    maalesef çekim ayarlarını kaydedemiyoruz bildiğim kadarıyla
  • kubbe resmi müthiş çıkmış kapalı ortamda olmasına rağmen
  • gerigelenadam kullanıcısına yanıt
  • buda benim pc odasi
  • Stationary Traveller kullanıcısına yanıt
    ilk resim iyi çıkmış diybiliriz sadece flashlı sonucta .. panoroma olmamış maalesef ..ufak alanda panoroma çekim tavsiye etmem çünkü kaymalar olabiliyor manzara çekersen bu kaymalar daha az göze gelir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

kubbe resmi müthiş çıkmış kapalı ortamda olmasına rağmen

evet bende çok beğendim :)
  • Kulluk normal modda; gitarin potanslari ve koprusu akilli cekimde cekildi
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ambiyans 10 numara 5 yıldız değişik olmuş yalnız ilk resim de noise kaynıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

ambiyans 10 numara 5 yıldız değişik olmuş yalnız ilk resim de noise kaynıyor

noise tam nedir bilmiyorum fakat diğer potanslardaki odaksızlığı diyorsanız odağı sadece ilk potansa yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rapis kullanıcısına yanıt
    Benim elimdeki 2. LG G2. ilk telefon ekrandaki lekeler yüzünden LG servisi tarafından yenisiyle değiştirildi. İlk telefonum kamerası yeni gelene göre daha iyiydi, daha çabuk odaklıyor ve gece çekimleri daha güzeldi. Yeni telefonda bariz odaklama sorunu var, sorun dediysem çok geç odaklıyor. Fotoğrafını çekeceğim insanlar "hadi artık çeksene!" diyorlar. Ek olarak flaşlı gece çekimi ilkine göre berbat. Karanlık (zifiri değil) ortamda denedim, insanların yüzü bembeyaz çıktı, hayalet gibi . Yani sonuç olarak LG G' de iki telefonun kamera performansları farklı olabiliyor. Ben ilk telefonum için sorun görmüyorken ikinci için görüyorum. Forumlarda biri odak sorunu var diyor , bazısı da yok diyor. Yazılımla düzeleceği söyleniyor ama bekliyoruz hala...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.