Bildirim
LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler hocam -
baya bir gezmişsiniz maşallah iç mekanlar biraz bulanık olmuş ama diğerleri gayet iyi çıkmış devamını bekleriz -
quote:
Orijinalden alıntı: mavvrick
baya bir gezmişsiniz maşallah iç mekanlar biraz bulanık olmuş ama diğerleri gayet iyi çıkmış devamını bekleriz
sadece pazar günü 104 tane fotograf çekmişim
iç mekanlarda hayvanlar pek yerinde durmadılar sağ olsunlar o yüzden biraz bulanık
-
Çok güzel fotoğraflar var yalnız benim bir sorum olacak . Fotoğrafları buraya yükleyince aynı çözünürlük mü oluyor yoksa foruma yüklenirken çözünürlük düşüyor mu , ona göre inceleyelim fotoğrafları :) -
ben orjinal boyutta yüklüyorum epey büyük açılıyor .. çözünürlük düşmüyor -
Peki 10 MP 16:9 mu çekiyorsunuz yoksa 13 MP 4:3 mü ? -
13 mp çekiyorum -
Arkadaşlar bu ISO ne işe yarıyor? ISO otomatik te bende. 100 - 800 Arasında manuel seçimde yapabiliyoruz.
Ne işe yarıyor manuel seçim yaptığımızda? -
quote:
Orijinalden alıntı: Miller57
Arkadaşlar bu ISO ne işe yarıyor? ISO otomatik te bende. 100 - 800 Arasında manuel seçimde yapabiliyoruz.
Ne işe yarıyor manuel seçim yaptığımızda?
Işığı daha iyi alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
Manuel çekimin faydaları :) epey bir fark var gerçekten .. -
-
jack kola içme zamanı geldi vala özendik
Haydarpaşa da çok iyi çıkmış eline sağlık :) -
-
g2 nin ta kendisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X