Şimdi Ara

LG G2 Optimal Pil Kullanımı Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM; FARKLI BAŞLIKLARDA BU KONUDA YARDIM İSTEKLERİM OLDU FAKAT BİR TÜRLÜ CEVAP ALAMADIĞIM İÇİN KONU AÇMA İHTİYACI DUYDUM, UMARIM KİRLİLİK OLUŞTURMAMIŞIMDIR :))---

Arkadaşlar merhabalar. Telefonu alalı 1 hafta oluyor ve açıkçası performansından memnunum. Fakat 2 gündür bataryası beklediğimden hızlı boşalıyor gibi ve pil kullanımına baktığımda gördüğüm sonuç şu;

LG G2 Optimal Pil Kullanımı Önerileri LG G2 Optimal Pil Kullanımı Önerileri LG G2 Optimal Pil Kullanımı Önerileri LG G2 Optimal Pil Kullanımı Önerileri LG G2 Optimal Pil Kullanımı Önerileri

Android Sistemi işlemi daha önceden %10-12 civarında pil kullanıyordu fakat 2 gündür durum bu şekilde. Bu neden olabilir? Endişelenmeli miyim?

Görebileceğiniz üzere JB kullanıyorum ve cihazım 32 GB. Telefonu şarja ne zaman takmalı, ne zaman çıkarmalı, hangi uygulamaları devre dışı bırakmalı? Bu gibi püf noktalarını paylaşıp beni yönlendirebilirseniz sevinirim. 20d güncellemesi gelinceye kadar KitKat yüklemeyi düşünmüyorum ve JB'nin o zamana kadar beni özellikle batarya konusunda idare etmesi beklentim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subserosa -- 1 Mayıs 2014; 13:59:03 >

• Batarya 1 haftada oturur hocam anca rahat olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Peki bu çalışan uygulamalarla ilgili bir yorumun var mı hocam?
  • Sistem uygulamalari onlar.bataryayi asiri etkileyen bir program yok orada hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi arkadaslarin aldigi ekran suresi ve pil performanslarina bakinca hayretler icinde kaliyorum acikcasi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.