Şimdi Ara

lg g2 orijinal lcd ve batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lg g2 d802 sahibiyim ve bilardo oynarken nasıl olduysa telefonu yamultmayi başardım. telefonun midframe denilen kısmı eğildi, batarya şişti ve ekranla kasa sağ taraftan belirgin bir biçimde ayrıldı.

ihtiyacım olan bir adet orijinal batarya ve orijinal orta kasa, lcd-digitizer. bunları en uygun olarak nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz minnettar olurum. bunun yanında servis parça göndermeye yanaşmıyor ve internetteki her ilana güvenemiyorum. illaki getirtip test eden olmuştur. konuyu açma sebebim bu. teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iphone5 içinhttp://www.batteryupgrade.com 'dan batarya satın aldım. Kendim de taktım. Orjinal ürün değildi ama oldukça kaliteli bir batarya idi. Ürünün gelmesi 3 haftayı bulabilir ama yine de tavsiye edebilirim.
  • tahtakale yıldız han a gidiyorsun hocam, orda orj ekran 65 usd, diğerlerinin fiyatını bilmyorum ama.
  • değerli yorumlarınız için teşekkürler. digitizer'ın ayrılan kısmına toplu iğne yardımıyla japon yapıştırıcısı sürdüm, neden yaptım bilmiyorum ama iyi ki yapmışım çerçevenin kenarlarında boyalar biraz deforme oldu ama digitizer taş gibi oturdu bir daha problem yaratacağını zannetmiyorum. aynı problemi yaşayanlara tavsiye ederim

bataryayı da aliexpressten sipariş geçtim 12 dolara. yorumlarda orijinal bataryayla aynı verimde olduğundan bahsediliyordu.

@kaansoysal12 @kokanche

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A56A562D6 -- 1 Nisan 2015; 23:29:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.