Şimdi Ara

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
66
Favori
77.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anorexia

bende kullandığım uygulamaları şöyle sıralayayım

1-inotes (ücretli)
    notların icloud hesabınızla senkronize olmasını sağlayan bir proğram (eşimde iphone olduğu için kullanıyorum)

2-box
    bu uygulama bulut hizmeti veren box.com un hizmeti ve bunu indirip kayıp olursanız lg g2 sahiplerine 50 gb ücretsiz alan veriyor.

3-auto hide soft keys
    benim en sevdiğim proğram
    normalde lg g2 nin ekranı çok büyük ancak en alttaki 3 sanal tuş ekran genişliğini küçültmekte işte bu proğram sayesinde bu tuşlar normal durumda görünmüyor ancak elinizi oraya tıkladığınızda görünür hale geliyor dolayısıyla geniş ekranın keyfini çıkarıyorsunuz

4-cleanmaster
    android sisteminde birşey sildiğinizde mutlaka kalıntılar kalıyor ve bir sdüre sonra sistemde donmalar kasılmalar başlıyor işte bu proğram sisteminizdeki gereksiz şeyleri siliyor, mesela bir proğramı sildiğinizde hemen açılıp şu kalıntıları kaldı silmek istermisiniz diyerek uyarı veriyor ve sildiğiniz proğramın kalıntılarıda siliniyor.

5-carddav sync free
    benim gibi uzun süredir iphone kullanıcı iseniz ve tüm rehberiniz icloud ta saklıysa işinize çok yarıyor. ve bu sistem aracılığıyla rehberimizi icloud ile senkronize edebiliyoruz. rehberi kaydederken direk iclouda kaydetmenize de izin veriyor.

6-appzapp
    ios kullanırken de en önemli proğramlarımdan birisiydi. bu proğram bir applikasyon inceleme proğramı ve en önemli özelliklerinden birisi indirime giren proğramları haber vermesi.

şimdilik bu kadar

Hocam bu iNotes uygulamask gerçekten harika oldu ya, sağolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1-inotes (ücretli)
    notların icloud hesabınızla senkronize olmasını sağlayan bir proğram (eşimde iphone olduğu için kullanıyorum)

2-box
    bu uygulama bulut hizmeti veren box.com un hizmeti ve bunu indirip kayıp olursanız lg g2 sahiplerine 50 gb ücretsiz alan veriyor.

3-auto hide soft keys
    normalde lg g2 nin ekranı çok büyük ancak en alttaki 3 sanal tuş ekran genişliğini küçültmekte işte bu proğram sayesinde bu tuşlar normal durumda görünmüyor ancak elinizi oraya tıkladığınızda görünür hale geliyor dolayısıyla geniş ekranın keyfini çıkarıyorsunuz

4-cleanmaster
    android sisteminde birşey sildiğinizde mutlaka kalıntılar kalıyor ve bir sdüre sonra sistemde donmalar kasılmalar başlıyor işte bu proğram sisteminizdeki gereksiz şeyleri siliyor, mesela bir proğramı sildiğinizde hemen açılıp şu kalıntıları kaldı silmek istermisiniz diyerek uyarı veriyor ve sildiğiniz proğramın kalıntılarıda siliniyor.

5-carddav sync free
    benim gibi uzun süredir iphone kullanıcı iseniz ve tüm rehberiniz icloud ta saklıysa işinize çok yarıyor. ve bu sistem aracılığıyla rehberimizi icloud ile senkronize edebiliyoruz. rehberi kaydederken direk iclouda kaydetmenize de izin veriyor.

6-appzapp
    ios kullanırken de en önemli proğramlarımdan birisiydi. bu proğram bir applikasyon inceleme proğramı ve en önemli özelliklerinden birisi indirime giren proğramları haber vermesi.

şimdilik bu kadar

Hocam auto hide keys'i kurmak için roottan başka çare var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

1-inotes (ücretli)

2-box

3-auto hide soft keys

4-cleanmaster

5-carddav sync free

6-appzapp

şimdilik bu kadar

malesef hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

1-inotes (ücretli)

2-box

3-auto hide soft keys

4-cleanmaster

5-carddav sync free

6-appzapp

şimdilik bu kadar

malesef hocam

Bu rootu yapmama yardımcı olacak video felan var mı hocam. iOS'tan geçtim Android'e ve anlatımlardan hiçbir şey anlamıyorum.

• Smile75 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Süpersin hocam sağol.

• takip.

• Kii keyboard klavye tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has_başkan -- 7 Aralık 2013; 20:42:33 >
  • Guzel konu ins guncel kalir takip

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

sırf bu tweak için jb yapardım.
    klavyede elini saga sola kaydırıp kursoru oynatmak ayrı bişey.
    koca ekranda yukardaki kelimeye ulaşmak ince ayar yapmak var bide.....

Harika bi şeymiş bu olay. Youtube'dan izledim şimdi tam lazım olan bi şey.
    Belki bu işi yapan klavyeler vardır androidde. Kullandığımız klavyeye bu özelliği kazandırabilen bi program var mı onu bulmak lazım

yanlış hatırlamıyorsam samsunglarda ses tuşuyla yapılıyordu bizde kaydırmayla swype özelliği var ondan ses tuşu daha iyi olurdu bence
  • quote:

1-inotes (ücretli)

Google'ın kendi Keep programını kullanıyorum.
    1- Ücretsiz
    2- Kolay, notları yazarken PC'de chrome browser içinde yazabiliyorum
    3- gmail accountu ile senkronize edebiliyorum (telefonda da yazsam, PC'de de yazsam eşleşme oluyor)
    4- Home ekranlarımdan birisini keep widgetine ayırdım, çünkü gerçekten çok gerekiyor.
    5- Hafızada az yer tutuyor,
    6- Sony Arc S kullanırken bir kez denemek için "Microsoft One Note" kurmuştum. Telefonumu her resetlediğimde (mesela uçağa binip indikten sonra kapatıp açtığımda) msn accountuna giriş için tekrar şifre sorar, internete bağlanır, mutlaka senkronizasyon yapardı. Bu tür saçmalıkları yok, çok pratik.
    7- Klasörler açamıyorsunuz. Bu yönü kötü. Yani aldığınız not sayısı çoksa, aradığınızı bulmak zaman alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 7 Aralık 2013; 10:28:06 >

• kim arıyor kullanan var mı?
    tavsiye ediyor musunuz?
    Rehberinizi paylaşıyormuş sanırım
  • Paylaşım yapan arkadaşların ellerine sağlık elimizden geldigi kadar güncel tutalım konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

quote:

1-inotes (ücretli)

Google'ın kendi Keep programını kullanıyorum.
    1- Ücretsiz
    2- Kolay, notları yazarken PC'de chrome browser içinde yazabiliyorum
    3- gmail accountu ile senkronize edebiliyorum (telefonda da yazsam, PC'de de yazsam eşleşme oluyor)
    4- Home ekranlarımdan birisini keep widgetine ayırdım, çünkü gerçekten çok gerekiyor.
    5- Hafızada az yer tutuyor,
    6- Sony Arc S kullanırken bir kez denemek için "Microsoft One Note" kurmuştum. Telefonumu her resetlediğimde (mesela uçağa binip indikten sonra kapatıp açtığımda) msn accountuna giriş için tekrar şifre sorar, internete bağlanır, mutlaka senkronizasyon yapardı. Bu tür saçmalıkları yok, çok pratik.
    7- Klasörler açamıyorsunuz. Bu yönü kötü. Yani aldığınız not sayısı çoksa, aradığınızı bulmak zaman alabilir.

keep i bende denedim ancak google notes ile senkronize olmuyor direk google docs la nsenkronize oluyor dolayısıyla iphone kullanan birisiyle ortak bir not proğramı kullanamıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Muratovsky

kim arıyor kullanan var mı?
    tavsiye ediyor musunuz?
    Rehberinizi paylaşıyormuş sanırım

Bu tip programlar rehber havuzudur yükleyenin rehberini havuzuna kopyalar sistem böyle böyle genişler. Babamda rastgele indirmiş, o programı kullanan rehberinde kayıtlı olmadığım birinde oğlum arıyor diye gözüküyor..... :)
  • 1.A Better Camera: Fotoğraf boyutlarını düşürerek daha kaliteli çekim yapmanızı sağlar. Odağı fazlasıyla kaliteli.
    2.Tubebook Youtube Downloader: İsimden anlaşıldığı gibi. Bence en kalitelisi.
    3.Pixlr Express: Onlarca hazır fotoğraf modu ve bir sürü düzenleme aracı olan fotoğraf stüdyosu. Bunun içinde en kalitelisi diyebilirim.
    4.Puffin Tarayıcı: Bilgisayar görünümünde ve filtrelenmiş sitelere girebilmenize yarayan bir program. (İşyerimde filtreyi bununla aşıyorum.)
    5.DaTuner Lite: Çalgılarınız için kesinlikle en iyi akord programı. Neredeyse marketteki hepsini denedim en doğru sonuç veren bu.
    6.Blackmart: Ücretli uygulamaları ücretsiz indirebildiğiniz market. Ayrıca programların istediği izinleri daha detaylı gösteriyor.
    7.Evernote: Bilgisayarınızada kurabildiğiniz bu programla telefonda kaydettiğiniz notları bilgisayarda, bilgisayarda kaydettiklerinizide telefonda görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamptonite -- 10 Aralık 2013; 10:15:22 >

• Kaspersky internet security for mobile için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar 2 gün oldu telefonumu alalı ve ilk android tecrübem olucak şarj ve performans etkiler mi kullannanlar varmı?
  • Flash player! Olmazsa olmaz. Adobe macromedia sitesinden yüklemek için TIKLAYIN

Adobe android için flash player desteğini kesti ama versiyon 4.2.2 ye kadar destekliyor. MArkette yok ama kendi sitesinde var. 4.4 kit kat gelene kadar kullanbilirsiniz.

Not: linke cep telden tıklayıp, direk apk olarak kurabilirsiniz. Denedim harika çalışıyor. Kurmadan önce googleda flash site yazıp bir site açın ve birde kurduktan sonra açın farkı görün

• Kullandığım Uygulamalar,

Whatsapp
    Twitter
    Shazam
    İBB Trafik
    Tapatalk
    Vodafone selfservis
    Youtube
    Hesap Makinesi
    Viber
    Süper Lig
    Mynet sinema
    Ekşi Droid
    Androkey
    Zombirds
    Kelimelik
    MX Player
    Hava durumu
    IMDb
    Vikipedi
    Dropbox
    Yandex Navi
    Google Maps
    Not
    Kendi internet Tarayıcısı

Hemen hemen hergün bunları kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memnunov -- 10 Aralık 2013; 20:38:44 >
  • Paylaşım için sağol kardeşim en gerekli şeyi biz atladık sen unutmadın herkesin işine yarar bu sayede@
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.