Şimdi Ara

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
66
Favori
77.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bad Piggies HD tavsiye edebileceğim bir oyun

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.BadPiggiesHD

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım  LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım

• Okey puan aldıkça ödül (oyun içerisinde) veren oyun

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ahoygames.okey

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım  LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım

• "fun easy learn" çok güzel bir ingilizce programı.

• Arkadaşın bahsettiği Whistle android finder uygulamasını kurdum. Ancak uygulamayı kurduktan sonra gelen mesajlarda bildirim sesi gelmemeye başladı. Uygulamayı kaldırınca sorun çözüldü. Çok beğenmiştim ama kaldırmak zorunda kaldım. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu benden başka. Telefonum LG G2 bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

İnşallah bekliyoruz

@Ellerine sağlık kardeşim coşturmuşsun konuyu benim tel yarın geliyo ama sıkıntı hala giderilmemiş 3. kez geri yolluycam oda olmadı 4. kez yolluycam hakem heyeti 4 kere yolla gidermezlerse raporlarla birlikte bana getir demşlerdi yani anlıycan bizim iş 2 3 haftayı bulacak burası sana emanet artık bi faydamız olsun arkadaşlara dedik ama kendimize faydamız olmadı :) bu arada Allah belasını versin bu lg servislerinin içimde kalmasın sen faydalı bişey buldukça paylaşırsın artık kardeşim
  • jose_bosingwa kullanıcısına yanıt
    Bu uygulamayı ben kullanıyorum böyle bir problem ile karşılaşmadım, silip yeniden yüklemeyi deneyin
  • dr_mtd kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun, elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım ancak tek başına da olmaz, sevdiği oyun veya uygulama olan arkadaşlar ismini yazsa dahi bulur ekleriz buraya, sadece faydalanıp çekip gitmek olmaz
    Sizin probleminize gelince; sanırım ikinci kez gönderdiniz servise, kanun maddesi aynen "Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, garanti süresi içinde kalmak kaydıyla, bir yıl içerisinde en az dört defa veya imalatçı-üretici ve/veya ithalatçı tarafından belirlenen garanti süresi içerisinde altı defa arızalanmasının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması” şeklindedir, telefondaki sıkıntı aynı nedenden dolayı mı?, eğer öyle ise 4. de yeni telefon verilmesi gerekiyor (bu 3'de olabiliyor), bu husus garanti belgesinde yazar, 4'ten sonra bulunduğunuz Kaymakamlık Tüketici Hakem Heyetinden karar alabilirsiniz, servise gönderdiğinize ve yapılan işlemlere ait belgeleri saklayın ileride lazım olur, bunlarla birlikte ürün yenilenmesi veya ücret iadesi talebinde bulunabilirsiniz, bu konuda sıkıntınız olursa yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill77 -- 31 Aralık 2013; 10:03:52 >

• Silip yeniden yukledim ama işe yaramadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mobil veya Wifi verinizi ne kadar kullandığınızı görebileceğiniz bir widget, kotayı da aşmamış olursunuz Data Counter

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roysolberg.android.datacounter

Hocam bu programı yüklemeye çalıştım fakat sürümünüz uygun değil diyor. 4.3 S4 kullanıyorum. Sorun ne olabilir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Google play'e farklı bir telefon modeli mi girdiniz acaba onu bir kontrol edin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jose_bosingwa

Silip yeniden yukledim ama işe yaramadı.

Google play'de buna benzer uygulamalar var, isterseniz onları da deneyin, sorun programdan mı yoksa cihazdan mı anlaşılır
  • quote:

Google play'e farklı bir telefon modeli mi girdiniz acaba onu bir kontrol edin isterseniz

Nereden bakıyoruz ona onu bilmiyorum fakat farklı bir telefondan gmail hesabıma dahi giriş yapmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbce

quote:

Google play'e farklı bir telefon modeli mi girdiniz acaba onu bir kontrol edin isterseniz

Nereden bakıyoruz ona onu bilmiyorum fakat farklı bir telefondan gmail hesabıma dahi giriş yapmadım.

Bu uygulama daha kapsamlı, zaman ayarı yapabiliyorsunuz, 8 tane efekt var;
    * Yağmur ve ağaç
    * Yağmur altında yürüyüş
    *Ormanda Yağmur
    * Gök gürültüsü, fırtına
    * Ağır yağmur
    *Şehirde Yağmur
    * Fırtına ve yağmur damlaları
    * Şemsiye altında
    *Yağmur Penceresinde
    Kısacası uyku problemi çekenler indirip kursun telefonlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill77 -- 16 Ocak 2014; 12:49:32 >

• Ben de bir paylaşım da bulunayım, sanırım başlıkta baktım ama paylaşılmamış.

HD Contacts Photos: Google kontaklarını kullananlar için photo çözünürlüğü yüksek tutmanızı sağlıyor.
    Açıkçası ben web'deki Gmail üzerinden foto atarsam mutlaka çözünürlük düşüyor cepten baktığımda, o yüzden
    bu programı kullanıyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryosoftware.contactphotosupdater&hl=tr

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım

• LG ON-SCREEN PHONE telefonunuz ile pc arasında Wifi sayesinde bağlantı kurarak telefonda yapmış olduğunuz hemen hemen tüm işlemleri bilgisayarınızda yapmasınzı sağlayan bir uygulama, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz,
    Not; uygulamayı indirdikten sonra yönergeleri takip ederek bilgisayarınıza kurun, telefonunuzu WİFİ'ye bağlayın ve;
    Bilgisayar ekranına LG G2 uygulaması çıkacak ve bağlantı isteyecek tmm deyin,
    Bağlantıyı hazırlayın tmm,
    Bir bağlantı metodu seçin "Wifi" bağlantısını tıklayın ve ileri seçin,
    Wifi bağlantı yöntemine en alttaki tümüne kablosuz ağ ile bağlan ve ileri,
    İleri,
    İleri,
    Telefonunuz çıkacak, tilt var onu tıklayıp bağlan dedikten sonra telefon ekranına gelen seçenekten kabul et tıklayın ve tmm
    Şayet ekranda görünmez ise telefonunuzu kapatıp açın tekrar deneyin

https://www.dropbox.com/s/lr9rq4bxcix1ce1/LGOSP_Setup.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill77 -- 31 Aralık 2013; 17:28:46 >

• @Eyvallah kardeşim sağolasın ekranda komple beyaz lekeler mevcut telefonda ikisindede aynı sebepten gönderdim ama servis hatayı gördüklerini fakat kullanıma engel olmadığını onun için bişey yapamayacaklarını söyledi zaten telefoncuya söyledim arayıp kargodan alır almaz geri kargoya ver yolla dedim hakem heyeti 4 kere yolla giderilmezse sorun biz gerekeni yaparız dediler eğer yaparlarsa tabi @bitanesi77
  • dr_mtd kullanıcısına yanıt
    Ama bunun için elinizde bir delil bulunması gerekiyor, yani telefonun servise gidip, sorunun giderildiğine dair bir belge olması lazım, şayet tüketici hakem heyeti talebimizi red ederse veyahut farklı bir sonuç çıkarsa mahkemeye dava açmanız gerekebilir, bu nedenle işinizin sağlam olması amacıyla en azından .... işlemler yapılıp iade edilmiştir gibisinden bir tutanak gönderirlerse iyi olur, tekrar geçmiş olsun
  • Sahte Arama Bir ortamda sıkıldığınız an telefonunuz çalsın ve kaçıp gidin

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androturk.fakecalling
  •  LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım  LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.