Şimdi Ara

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
66
Favori
77.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nova launcher g2 nin kendi arayüzünden sıkılanlar için güzel bir arayüz uygulaması
    Misset it telefonunuza gelen mesaj ve çağrılara bilgisayar üzerinden cevap verebilmenizi sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorexia

bende kullandığım uygulamaları şöyle sıralayayım

1-inotes (ücretli)
    notların icloud hesabınızla senkronize olmasını sağlayan bir proğram (eşimde iphone olduğu için kullanıyorum)

2-box
    bu uygulama bulut hizmeti veren box.com un hizmeti ve bunu indirip kayıp olursanız lg g2 sahiplerine 50 gb ücretsiz alan veriyor.

3-auto hide soft keys
    benim en sevdiğim proğram
    normalde lg g2 nin ekranı çok büyük ancak en alttaki 3 sanal tuş ekran genişliğini küçültmekte işte bu proğram sayesinde bu tuşlar normal durumda görünmüyor ancak elinizi oraya tıkladığınızda görünür hale geliyor dolayısıyla geniş ekranın keyfini çıkarıyorsunuz

4-cleanmaster
    android sisteminde birşey sildiğinizde mutlaka kalıntılar kalıyor ve bir sdüre sonra sistemde donmalar kasılmalar başlıyor işte bu proğram sisteminizdeki gereksiz şeyleri siliyor, mesela bir proğramı sildiğinizde hemen açılıp şu kalıntıları kaldı silmek istermisiniz diyerek uyarı veriyor ve sildiğiniz proğramın kalıntılarıda siliniyor.

5-carddav sync free
    benim gibi uzun süredir iphone kullanıcı iseniz ve tüm rehberiniz icloud ta saklıysa işinize çok yarıyor. ve bu sistem aracılığıyla rehberimizi icloud ile senkronize edebiliyoruz. rehberi kaydederken direk iclouda kaydetmenize de izin veriyor.

6-appzapp
    ios kullanırken de en önemli proğramlarımdan birisiydi. bu proğram bir applikasyon inceleme proğramı ve en önemli özelliklerinden birisi indirime giren proğramları haber vermesi.

şimdilik bu kadar

Usta bu auto hide keys nerelerde işe yarıyor oyunlarda,internet videolarda yada telefona attığın videolarda felan sanal tuşların görünmesini mi engelliyor ?

Yalnız programda root felan yazıyor,garanti dışı bırakmasın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

quote:

Orijinalden alıntı: anorexia

bende kullandığım uygulamaları şöyle sıralayayım

1-inotes (ücretli)
    notların icloud hesabınızla senkronize olmasını sağlayan bir proğram (eşimde iphone olduğu için kullanıyorum)

2-box
    bu uygulama bulut hizmeti veren box.com un hizmeti ve bunu indirip kayıp olursanız lg g2 sahiplerine 50 gb ücretsiz alan veriyor.

3-auto hide soft keys
    benim en sevdiğim proğram
    normalde lg g2 nin ekranı çok büyük ancak en alttaki 3 sanal tuş ekran genişliğini küçültmekte işte bu proğram sayesinde bu tuşlar normal durumda görünmüyor ancak elinizi oraya tıkladığınızda görünür hale geliyor dolayısıyla geniş ekranın keyfini çıkarıyorsunuz

4-cleanmaster
    android sisteminde birşey sildiğinizde mutlaka kalıntılar kalıyor ve bir sdüre sonra sistemde donmalar kasılmalar başlıyor işte bu proğram sisteminizdeki gereksiz şeyleri siliyor, mesela bir proğramı sildiğinizde hemen açılıp şu kalıntıları kaldı silmek istermisiniz diyerek uyarı veriyor ve sildiğiniz proğramın kalıntılarıda siliniyor.

5-carddav sync free
    benim gibi uzun süredir iphone kullanıcı iseniz ve tüm rehberiniz icloud ta saklıysa işinize çok yarıyor. ve bu sistem aracılığıyla rehberimizi icloud ile senkronize edebiliyoruz. rehberi kaydederken direk iclouda kaydetmenize de izin veriyor.

6-appzapp
    ios kullanırken de en önemli proğramlarımdan birisiydi. bu proğram bir applikasyon inceleme proğramı ve en önemli özelliklerinden birisi indirime giren proğramları haber vermesi.

şimdilik bu kadar

Usta bu auto hide keys nerelerde işe yarıyor oyunlarda,internet videolarda yada telefona attığın videolarda felan sanal tuşların görünmesini mi engelliyor ?

Yalnız programda root felan yazıyor,garanti dışı bırakmasın ?

öncelikle root olayı garanti dışı bırakırmı biraz servisin insafına kalmış deniliyor hangi durumda eğer telefon rootluyken kapandı ve açılmadı sizde gönderdiniz servis bir şekilde açabilirse rootlu olduğunu anlar ve bırakabilir. bunun dışında zaten telefonu custom rom yükleyerek her zaman eski haline getirebilirsin

peki bu proğram çokmu gerekli evet lg g2 için özelllikler çünkü klavye ile yazı yazarken space tuşuna basarken navigasyon tuşlarına sık basıp proğramdan çıkıyorsun aynu zamanda lg g2 gibi süper bir ekrana sahip telefonun altında ciddi bir yer tutuyor bence mutlaka kullanılmalı.

• Kamera programı tavsiyesi:

Nubia v1.0.7
    http://fs1.d-h.st/download/00087/Nq9/nubia_camera_v1.0.7.apk

Gelelim benim gönlüme giren diğer kamera programlarından ayrılan güzelliğine;
    Standart kamera programlarında ekrana dokuduğunuz nokta baz alınarak odaklama ve pozlama aynı anda o tek nokta üzerine yapılır.
    Örneğin aydınlık noktanın ışık baskısını azaltmak için o aydınlık noktaya dokunuruz ve ışık patlaması giderilir fakat odaklama da o dokunduğumuz noktaya olur.
    Bu olumsuzluğu G2 nin manuel odaklama seçeneğiyle aşabiliriz ama her zaman bunu kullanmak zor gelebilir. Seri kullanıma uygun değil.

Nubia'da ekranda birbirinden bağımsız 2 seçim noktası var 1. si odaklama 2. exposure noktası :: independent focus and exposure
    kurcalayın, fotoğraf çekmeyi sevenlerin mutlaka hoşuna gidecektir.

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 11 Aralık 2013; 16:46:30 >

• Bu arada uygulamaların full ve pro versiyonlarına google den uygulamanın adını yazıp sonuna apk yazarak dosya olarak ulaşılabiliyo arkadaşlar mesela nova launcher arayüz uygulamasının full versiyonunu istiyorsak nova launcher full apk yazdığımız zaman ulaşabiliyoruz indirdiğiniz dosyaya tıklayarak yükleme yapabilirsiniz etik bi durum olmasada paylaşayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben copy.com kullanıyorum. Bulut uygulaması. Dropbox nazlana nazlana 2 gb alan veriyor, box ise kullanışsız geldi. Copy hem sade, hem başlangıçta 20 gb ile başlayabiliyorsunuz, hem de her davete yarım gb falan değil, bildiğin 5 gb ekstra yer veriyor.

Benim referral ile üye olmak ve 20 gb ile başlamak isterseniz:https://copy.com?r=C6A4xx (E-posta ile onaylayıp android'e uygulamayı indiriyoruz.)

Yok 15 gb ile başlayayım, ref mef karşıyım derseniz:http://copy.com Ama tavsiyemdir her türlü. Neredeyse 20 gb doldurdum bile. Elinizin altında sınırı düşünmeyeceğiniz bellek olması iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 14 Aralık 2013; 16:10:37 >

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

Up

Kardeşim valla benim tel serviste uygulama deneyip tavsiye edemiyorum kimsede bişey paylaşmıyo en geç salıdan itibaren kaldığım yerden devam ederim inşallah bi sıkıntı çıkmazsa
  • dr_mtd kullanıcısına yanıt
    İnşallah bekliyoruz
  • Birazda resim ekleyelim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill77 -- 20 Ağustos 2018; 9:8:39 >
  • Çeşitli yağmur, gök gürültüsü sesleri

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.mm.android.relaxrain

• PaySay Photo Editor (@dr_mtd paylaşmıştı ilk mesajda) resimlere konuşma ekleyebiliyorsunuz baattin'de olduğu gibi

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shinycore.picsayfree

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill77 -- 30 Aralık 2013; 16:13:00 >

• Clean Master

"Clean Master android uygulama önbelleğini temizlemek için hepsi içinde bir uygulamadır, kullanılmayan dosyalar, kalıntı dosyalar, arama geçmişi ve uygulama kaldırma. Bu uygulamalar ile kullanıcı çalışan görevleri sonlandırabilir, süper kullanıcı izni vermeden telefonunuzun performansını artırabilir ve pil ömründen tasarruf için daha fazla RAM 'i serbest bırakabilir"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard
  • takip...

• EAGame'den Plant vs. Zombies, çok eğlenceli bir oyun

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.pvz2_row

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım  LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım

• Mobil veya Wifi verinizi ne kadar kullandığınızı görebileceğiniz bir widget, kotayı da aşmamış olursunuz Data Counter

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roysolberg.android.datacounter

LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım  LG G2 Oyun/Uygulama/Tema/Paylaşım/Yardım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.