Şimdi Ara

Lg g2 pc bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
59.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mtp usb aygıtı başlatılamadı diye bir sorun veriyor nasıl çözebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibelo -- 25 Kasım 2013; 15:22:57 >

• fikrim yok ama üstte kalsın diye mesaj bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

fikrim yok ama üstte kalsın diye mesaj bırakıyorum.

Teşekkürler. LG pc suite ile bağlanamıyorum telefona. Sebebi mtp midir acaba?
  • rica ederim üstadım. valla ben kablosuz veri depolama ile bağlanıyorum en sorunsuzu o. diğeri hakkında fikrim yok
  • bende de aynı sorun var kablosuz bile bağanamıyorum...
  • hocam bitek sizde mi bu sorun var yoksa diğer g2 kullanıcıları aynı sorunu yaşadı mı
  • Biraz geç cevap atıyorum kusura bakmayın

diğer g2 kullanıcılarının sorun yaşadığını sanmıyorum. Telefonu başka usb girişinden takınca sorun düzeldi. Sorun bilgisayarımdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet başka usb de düzeldi...
  • ne yaptıysam düzelmedi donanım yüklenmesi sırasında bir sorun oluştu diyor bilgisayarda
  • telefonu cihaza başladığınızda menü geliyor oradan depolama pc suite şarj vs. şeçenekler ver seçtiniz mi acaba.
  • telefonu cihaza başladığınızda menü geliyor oradan depolama pc suite şarj vs. şeçenekler ver seçtiniz mi acaba.
  • Ayni sorun bende de var kafayi yicem artik. Pc ye format bile attim bunun icin. Ama bir turlu baglayamadim telefonu pc ye. Usb hata ayiklamayi felan denedim, gene olmadi. Delircem arttik. Var mi bu sorunu cozebilen?
  • dün bağlandım telefonu 10c ye güncelledim bugun pc suite görmüyor ya telefondan pc yazılımı felan seçiyorum ama lg pc suite görmüyor bu neden ya kafayı yıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratCan41

dün bağlandım telefonu 10c ye güncelledim bugun pc suite görmüyor ya telefondan pc yazılımı felan seçiyorum ama lg pc suite görmüyor bu neden ya kafayı yıcem

Bende guncellemeden oncede gormuyordu. Guncelleme yaptim yine gormuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçmalık ya resmen
  • Lg g2 ile bilgisayar arasında dosya paylaşımı yapmak için Lg g2'nin kendi özelliği olan 'Kablosuz Depolama' kullanmanızı tavsiye ederim.

- Öncelikle cihazımızın bilgisayar ile aynı wifi ağına bağlı olduğundan emin oluyoruz.

- Cihazımızın bildirim panelindeki kısayollardan Kablosuz Depolama özelliğini aktif ediyoruz. Bildirim panelinde yoksa: Ayarlar -> Ağlar -> Paylaş ve Bağlan -> Kablosuz depolama

- Aktif ettikten sonra bize verilen IP numarası, Kullanıcı adı ve Şifre üzerinden hareket ederek videodaki işlemleri aynen uyguluyoruz.

web tarayıcı da ki adres çubuğuna değil de masaüstünde felan herhangi bir klasörün adres çubuğunda örneğin \\192.168.2.178 gibi yazarsınız telefonun içine rahatça ulaşabilirsiniz.
  • fuatcaglar F kullanıcısına yanıt
    "web tarayıcı da ki adres çubuğuna değil de masaüstünde felan herhangi bir klasörün adres çubuğunda örneğin \\192.168.2.178 gibi yazarsınız telefonun içine rahatça ulaşabilirsiniz."
    teşekkürler tarayıcıda deniyordum bir türlü olmamıştı klasörün adres çubuğundan olmasıda ilginç geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acolakoglu -- 31 Ocak 2014; 22:45:16 >
  • sürücü yüklenmiyor win8
  • Aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. çözemedim
  • güncel yazılanların hepsini yaptım ama windows 8 de olmadı bi türlü
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.