Şimdi Ara

lg g2 ram kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosada cihazı biraz inceledim. hiçbir uygulama açık değilken boş ram 800mb civarındaydı.
    bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
    cihazı almaya karar vermiştim ama böyle bir durum görünce şüpheye düştüm.

• thinchild T kullanıcısına yanıt
    Arka planda çalışan uygulama mutlaka vardır diye düşünüyorum, yine de G2 için 800mb bir şey değil , geriye 1200mb alan kalıyor sana.

O telefonun kasmaya başlayacağı ram doluluğu 1800mb olduğunda kasar. Yani geriye 200mb falan kaldığında belki kasar, veya hiç kasmaz işlemcisi güçlü sonuçta.

Bu sorun mu bilmiyorum ama S3'te de var yani 500MB altına indirebilen bir allahın kulu yok. Hep Google programları yüzünden. gmail bile 20mb ram yiyor. Google play 40mb yiyor. Gereksiz gereksiz şeyler, illa Root atacaksın sileceksin Google Play haricindeki bütün Google uygulamalarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thinchild

teknosada cihazı biraz inceledim. hiçbir uygulama açık değilken boş ram 800mb civarındaydı.

Ramin bosta olmasi iyi degil.Programlar arka planda calistigi vakit bos ram az kalir ama o uygulamalar cok hizli calisir ve acilir.Bir not daha duseyim Note 3 te sozde 3 gb ram var.Ama gel gelelim tum uygulamalari sonlandirdiginda 1.2 veya 1.3 gb bos ram kaliyor.G2'den 1 gb ram fazla lakin bu pratikta 500 mb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

teknosada cihazı biraz inceledim. hiçbir uygulama açık değilken boş ram 800mb civarındaydı.

Ramin bosta olmasi iyi degil.Programlar arka planda calistigi vakit bos ram az kalir ama o uygulamalar cok hizli calisir ve acilir.Bir not daha duseyim Note 3 te sozde 3 gb ram var.Ama gel gelelim tum uygulamalari sonlandirdiginda 1.2 veya 1.3 gb bos ram kaliyor.G2'den 1 gb ram fazla lakin bu pratikta 500 mb.

Şu reklamlarda toplam RAM yerine kullanılabilir RAM bilgisini verseler çok güzel olacak. Resmen insanları aldatıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomaDoga

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Şu reklamlarda toplam RAM yerine kullanılabilir RAM bilgisini verseler çok güzel olacak. Resmen insanları aldatıyorlar.

Televizyonda Desire 500 idi sanirim reklami yapiliyor.Reklamda 4 cekirdek ile islemlerinizi son hizda yapin gibi bir sey soyluyor.Bilgisiz bir ergende aldimi telefonu benim telefon 4 cekirdek yeav diye kendini avutuyor.

• arkadaslar linux bu windows degil. linyx bos kalan rami israf olarak gorur kullanacagn uygulamalarn hizli acmasi icin onbellege alir kafanizi takmayn onn icin , 16 da olsa ram olacagi gene ayni kullanacagi max miktari kullanr,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.