Şimdi Ara

LG G2 REHBER YAVAŞLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Lg g2 ile ilgili bir sorunum var.
    Son 1 haftadır telefonun anlamadığım sebepten rehberi aşırı yavaşlamış durumda, simkart okunması diyeyim yada.. Çok fazla bilgim yok aslında. Ama whatsapp rehber yada kısa mesaj bölümü yani simkartın devreye girdiği zamanlarda telefon kullanılamaz oluyor, bazen 2 dakka sonra geliyor kişi listesi bazen hiç gelmiyor. Diğer tüm uygulamalarda hiç sıkıntı yok. Ne yapmam gerekiyor, tam anlatamadım farkındayım. Hadi bakalım, yardımlarınızı bekliyorum :/

• Ilk önce başka bir sim kart tak ve öyle dene olmadı komple restore et olmadı Sanırım sim kart okumada problem ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Ilk önce başka bir sim kart tak ve öyle dene olmadı komple restore et olmadı Sanırım sim kart okumada problem ...

Komple restore etmekten kastın ne hocam
  • Yeni rom yüklemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır bende de aynı sorun var . whatsapp kişileri 20 sanşye sonra ekrana gelir oldu . çözüm bulabildiniz mi ?
  • 2 haftadır bende de aynı sorun var . whatsapp kişileri 20 saniye sonra ekrana gelir oldu . çözüm bulabildiniz mi ?
  • Türkcell 4.5g simkart aldım bayiden ücretsiz onu kullanmaya basladığım günden beri bendede durum aynı sanırım 4.5g simkartı bizim telefonun mevcut yazılımı ile uyumsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu problem bende yaklasık 2 aydır var, sim kart ile ilgili olduğunu düsünmüyorum cünkü 4.5 g simkart'a geceli 1 hafta oldu. eski kartta da yapıyordu simdi de yapıyor.
    veri kapalı olduğu zaman yapmıyor bu hatayı, eger imkanınız varsa oyle deneyin, belki 3g ile alakalı bir hatadır. çozümü bilsemek bile sebebi netleştirmiş oluruz
  • Veri wifi..vb ne kapatırsan kapat rehberde ve whatsapta bu problem oluyor. Sim hafızasını kapatıp telefon rehberini kullandım biraz ozaman rehber canavar gibi ne donuyor nede yavaşlıyor.Bir sorun var bu sorun simkart okumada yavaşlama zorlanma sorunu sanırım ama buna durduk yere ne sebep oldu çözüm ne belli değil

• Telefonumda LG G2 v30d-Tur XX Android 5.0.2 yüklü.

Biraz önce telefona hard reset attım ilk iş olarakta whatsapp yükledim.Şuan tüm rehberim simkartta yüklü ne rehberin geç gelme sorunu var nede whatsap kişi listesinde geç gelme sorunu var.Kısacası Hard reset atınca bu durumlar düzeldi.Demek ki bu soruna yüklediğimiz bir uygulama yada bu uygulamanın güncellemesi..vb. yol açıyor.Uygulama yükledikçe kontrol edip soruna neden olan uygulamayı da tespit edebiliriz sanırım.
  • aa bu konuyu görünce gözlerime inanamadım, son 1-2 aydır bende de başladı bu? Bende birisi aradığı zaman rehbere kayıtlı olmasına rağmen bazen isim çıkmıyor, sadece numara görünüyordu.. Servise götürdüm, formatladılar. Ancak sorun devam ediyor. Mesela rehbere yeni bir numara giriyorum, kaydet diyorum, 10 saniye bekliyor, donuyor, sonrasında kaydedildi diyor. Her 3 numaradan 1 inde oluyor. Enteresan bir hata. Tam hangi zamanlarda, hangi şartlarda bu hatanın olduğunu bulsak da servise götürsek bilinçli bir şekilde
  • Bendede ayni sorun var 1-2 aydir.Uzun suredir ayni surumu kullandigima bagliyordum nedenini hatta bugun-yarin hardreset atmayi dusunuyordum.Megerse benm gibi madur olanlarda varmis

• G2 için bir sürü güncel rom var deneyin bence eminim sorununuz çözülecektir :)

• ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede başladı Avea 4.5G sim kart de?i?iminden sonra. Eski kesik sim karty kullanyrken hiç sorun yoktu. Tahminimce avea ile alakaly oldu?unu dü?ünüyorum. Telefonuma format v.b. i?lemleri yapmayy dü?ünmüyorum. Sim kartlar 4.5G oldu belki ?ebekelerde Nisan ayynda 4.5G hizmetine ba?layynca frekanslary uyu?ur problemlerimiz ortadan kalkar dü?üncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DESENCI -- 29 Ocak 2016; 14:07:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.