Şimdi Ara

Lg g2 Rom Teknik Yardım Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teskkurler. Custom ROM yüklenmiş bir cihazda yanlışlıkla system, cache gibi bölümleri sildim, telefon LG logosunda takili kalıyor ancak twrp menüsüne ulaşabiliyorum. Simdi sorum şu otg kablosu olmadığından ROM ddosyasını twrp ile bilgisyardan ROM dosyasını atabilir miyim cihazin hafızasına illa oth mi gerek(cwm de vardı) ikinci olarak asıl isteğim stock roma nasıl geri dönüş yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sipahioglu451

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teskkurler. Custom ROM yüklenmiş bir cihazda yanlışlıkla system, cache gibi bölümleri sildim, telefon LG logosunda takili kalıyor ancak twrp menüsüne ulaşabiliyorum. Simdi sorum şu otg kablosu olmadığından ROM ddosyasını twrp ile bilgisyardan ROM dosyasını atabilir miyim cihazin hafızasına illa oth mi gerek(cwm de vardı) ikinci olarak asıl isteğim stock roma nasıl geri dönüş yapabilirim

twrp'den pc'ye bağlanırsanız normal dosya aktarımı yapabilirsiniz. bu arada stock roma geri dönüş yapmak için download moda girip kdz ya da tot dosyası kurmanız gerekir.
  • Peki bu kdz uzantılı dosyayı kurduğumda bu twrp silinir mi telefon yada romu attıktan sonra cihaz kendini twrp recoveryden acilmaya çalışıp takili kalır mi? Ben yıllarca htc hd2 kullandım cwm az çok biliyorum da bu twrp nasıl bişidDİE bilemiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipahioglu451

Peki bu kdz uzantılı dosyayı kurduğumda bu twrp silinir mi telefon yada romu attıktan sonra cihaz kendini twrp recoveryden acilmaya çalışıp takili kalır mi? Ben yıllarca htc hd2 kullandım cwm az çok biliyorum da bu twrp nasıl bişidDİE bilemiyorum .

KDZ yüklerseniz evet TWRP silinir. Açılmaya çalışıp takılmaz, zira dediğim gibi silinecektir.
  • Teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Garanti Yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.