Şimdi Ara

LG G2 ŞARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir buçuk ay önce lg g2 aldım. hiçbir sorunum yoktu çok memnundum fakat şuanda bir şarj sorunum var. telefonu şarja taktığımda aşırı temassızlık oluyor. durmadan kesiliyor. bazende normalde en fazla 2 saatte şarj olan telefon aşırı yavaş şarj oluyor. başka bir şarj cihazınıda denedim ondada temassızlık oldu. sizce ne yapmalıyım garantiyi son çare kullanmak istiyorum sorun nedendir sizce ?

• Yardımcı olunn yok mu bir bilen
  • Neredeyse aynı sorun bende de var. Şarj aleti temassızlık yapmaya başladı, biraz oynuyordum oluyordu şarj. 2 gün önce hepten kesildi. Kablodan sorun; yeni kablo aldım bu yüzden. Fakat şimdi de şarjın kafası orijinal olmasına rağmen yavaş şarj uyarısıyla şarj ediyor, pc bağlantısı yapınca da aynı şekilde yavaş şarj diyor. Ama aslında yavaş şarj bile değil. %39 şarjımın tam dolum süresine 45 saat diyor, 4 saattir şarjda fakat %1 bile oynamadı
  • Benzer bir sorun bende de var.Alalı 6 ay oldu ilk aldığım zamanlarda daha hızlı şarj oluyordu ama şimdi daha uzun sürüyor.Ve sanki şarjı daha çabuk bitmeye başladı.Sadece mobil veriyle internette gezinirken %1 şarjı 2 dakika da gidiyor normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.