Merhaba arkadaşlar elimde yurtdışı bir G2 var arka kapakta ZNFD802 yazıyor ama anakartta L980 Sprint yazıyor dolayısıyla yüklediğim kdz ler uyuşmuyor olacak ki sorun yaşıyorum,telefonun sprint oldugu nasıl anlaşır ve yazılımı diğer g2 lerden farklımıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: Symplegad
Merhaba arkadaşlar elimde yurtdışı bir G2 var arka kapakta ZNFD802 yazıyor ama anakartta L980 Sprint yazıyor dolayısıyla yüklediğim kdz ler uyuşmuyor olacak ki sorun yaşıyorum,telefonun sprint oldugu nasıl anlaşır ve yazılımı diğer g2 lerden farklımıdır ?
Marketten lg phone from uygulamasını indirin orda imei üzerinden telefonun modeli üretim tarihi falan yazar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
quote:
Orijinalden alıntı: Symplegad
Marketten lg phone from uygulamasını indirin orda imei üzerinden telefonun modeli üretim tarihi falan yazar.
sağol hocam bi deneyeyim ama imei orjinal değil
Symplegad
kullanıcısına yanıt
Orjinal imei sim kartı taktığınız kızağın üzerinde yazar normalde, oraya bakın isterseniz :) LS980 de de sim kızağı vardır herhâlde :(
baktım ama yazmıyor hocam cihazın içini açtım pilin altında dahi yazmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme