Şimdi Ara

LG G2 Tavsiye (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kullandığım samsung galaxy ace 2 telefonu mu artık pek tatmin edici gelmediği için değiştirmek istiyorum.
    Kafam da beliren telefon lg g2 32gb paralel de 1200 lira civarına birkaç farklı sitede buldum. Bu fiyata paralel g2 alınır mı yoksa g3'ün fiyatının belli olması beklenir mi? G3 yüksek fiyattan çıkarsa talep g2ye olacağından g2 fiyatı da yükselir mi yada tam ters durum söz konusu olurda ben bu fiyattan g2 alırsam g2'nin fiyatı düşer mi?

Telefonda çok fazla olmasada oyun oynarım, müzik dinlerim, foto çekerim bunlar göz önüne alındığında g2 tatmin edici olur mu?

Sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum 1200 civarına paralel g2 alayım mı?
    Alacaksam tavsiye edeceğiniz site veya satıcılar var mı?

Şimdiden cevap yazacak herkese teşekkür ediyorum.

• Hocam bende g2 düşünüyorum.G3 çıkınca ucuzlayacağını düşünüyorum ama öyle pek fazla değil 100 200 lira ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O butcede helede 32lik g2 her ihtiyacini rahat gorur,dussede fiyat belii 50duser cunku xaten fiyati oturdu,1000lira falan olmasi bence bu yaz icin cok iyimserlik olur.ekran batarya performans olarak gayet memnunum 4 aydir 0 sikinti.

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Hocam bende g2 düşünüyorum.G3 çıkınca ucuzlayacağını düşünüyorum ama öyle pek fazla değil 100 200 lira ancak.

Hocam G2 zaten fiyat ve performans telefonu olarak cikti piyasaya piyasaki telefonlara bakinca bu telefonun hakki bu degil yada bunun hakki bu digerleri ucuk. G3 ciksa da onumuzde ki 2 3 aylik donemde g2 nin ucuzlicani zannetmiyorum zaten cok uygun fiyati var. Bence n11. Kliksa gibi koklu sitelerden hemen sparisinizi verip biran once alin. Simdiden hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

O butcede helede 32lik g2 her ihtiyacini rahat gorur,dussede fiyat belii 50duser cunku xaten fiyati oturdu,1000lira falan olmasi bence bu yaz icin cok iyimserlik olur.ekran batarya performans olarak gayet memnunum 4 aydir 0 sikinti.

Hocam arkadaşta varda bugün biraz inceledim kamerası falan güzel.Ancak şarjı 1 gün gidiyor dedi size kaç gün gidiyor.Birde 16 gb 1179 liraya almış fiyat nasıl ?
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, birde batarya performansı nasıl kullanan arkadaşlara sormak istiyorum normal kullanımda ne kadar gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

O butcede helede 32lik g2 her ihtiyacini rahat gorur,dussede fiyat belii 50duser cunku xaten fiyati oturdu,1000lira falan olmasi bence bu yaz icin cok iyimserlik olur.ekran batarya performans olarak gayet memnunum 4 aydir 0 sikinti.

Hocam arkadaşta varda bugün biraz inceledim kamerası falan güzel.Ancak şarjı 1 gün gidiyor dedi size kaç gün gidiyor.Birde 16 gb 1179 liraya almış fiyat nasıl ?

fıyat ıyı,ben elımden dusmemesıne ragmen sabah 6 gıbı evden cıkıyorum gece 11 de genelde %13_15 cıvarı kalıyor ama ekran full ısık acık v.b devamlı netteyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler
  • Ara yuzu stabil degil diyolar. Ilerde kasma bogma yapar mi

• kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi?

şarjı ne kadar gidiyor
    birde 2-3 sene arkama bakmadan kullanabilir miyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.