Şimdi Ara

lg g2 teknosa siparişleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende dün sipariş verdin internet üzerinden siparişiniz yola çıkmıştır diyor fakat müşteri hizmetlerini aradığımda cihazın hala depoda olduğunu söylediler dedim sitede yola çıkmıştır yazıyor orda öyle yazabilir diyor ama şu an depoda diyor

dedim dün sipariş ettim bugün kargo yapmanız gerekmezmi 3 iş günü diyor dedim dün iş günü değilmiydi sipariş verdikten birgün sonra başalr diyor

satışı iptal edicem dedim 10 içinde iade alırsınız parayı diyor allah birdaha teknosadan bişey almayı bana nasip etmez inşallah almam aldırmam

10 gün içinde iade mevzuu olmasa hemen iptal edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

bende dün sipariş verdin internet üzerinden siparişiniz yola çıkmıştır diyor fakat müşteri hizmetlerini aradığımda cihazın hala depoda olduğunu söylediler dedim sitede yola çıkmıştır yazıyor orda öyle yazabilir diyor ama şu an depoda diyor

dedim dün sipariş ettim bugün kargo yapmanız gerekmezmi 3 iş günü diyor dedim dün iş günü değilmiydi sipariş verdikten birgün sonra başalr diyor

satışı iptal edicem dedim 10 içinde iade alırsınız parayı diyor allah birdaha teknosadan bişey almayı bana nasip etmez inşallah almam aldırmam

internet üzeri alışverişlerde ürünü aldıktan sonra 7 gün içerisinde koşulsuz iade edebilme şansı var. illa kıllık yapacaksan al 3 gün kullan iade et

• quote:

Orijinalden alıntı: This is it

quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

bende dün sipariş verdin internet üzerinden siparişiniz yola çıkmıştır diyor fakat müşteri hizmetlerini aradığımda cihazın hala depoda olduğunu söylediler dedim sitede yola çıkmıştır yazıyor orda öyle yazabilir diyor ama şu an depoda diyor

internet üzeri alışverişlerde ürünü aldıktan sonra 7 gün içerisinde koşulsuz iade edebilme şansı var. illa kıllık yapacaksan al 3 gün kullan iade et

süper fikir cihaza bakıcam olmazsa yapıcam dediğini

• merhaba arkadaşlar teknosa dan almış olduğunuz ürünler hala elinize ulaşmadıysa buradanhttp://www.sabanci.com/tr/iletisim/iletisim-formu/iletisim-formu/i-2552 şikayetinizi bildirebilirsiniz üç gündür depoda boş boş bekleyen kılıfımı neden göndermediklerini ilettim ve aynı gün(dün) hemen iletişime geçildi ve ürünüm kargoya verildi aynı durumda olan arkadaşlar varsa tüm şikayetlerini buradan iletebilirler daha ilgili davranıyorlar umarım yardımcı olurum. not : teknosa dan son aliş verişim oldu bu sipariş..
  • Kliksa ürünü hala yollamadı gg üzerinden almıştım 2gün geçti mesajlara cevap vermiyorlar nerden bulaştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fes1739

merhaba arkadaşlar teknosa dan almış olduğunuz ürünler hala elinize ulaşmadıysa buradanhttp://www.sabanci.com/tr/iletisim/iletisim-formu/iletisim-formu/i-2552 şikayetinizi bildirebilirsiniz üç gündür depoda boş boş bekleyen kılıfımı neden göndermediklerini ilettim ve aynı gün(dün) hemen iletişime geçildi ve ürünüm kargoya verildi aynı durumda olan arkadaşlar varsa tüm şikayetlerini buradan iletebilirler daha ilgili davranıyorlar umarım yardımcı olurum. not : teknosa dan son aliş verişim oldu bu sipariş..

Magaza dan teslim aldınız mı kılıf'ı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bir sorunum var kılıf ne zaman gelecek diye bugun teknosa ya gittim bana lg turkiyeyivara dediler aradim kampanyanin bittigini soylediler sonra teknosayi aradim onlarda bisey soylemediler ne yapicam.teknosa kilif icin bana bilgi vermemisti zaten

Not:ön siparisle almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlattım yine ama vermiş olduğum lg g optimus cep telefonu 5 gün geçmesine rağmen halen kargoya vermediler iptal talebi ilettik bakalım ne olacak,
    sikayetvar.com a baktım onlarca aynı sebepden şikayet eden kişiler mevcut konuyla ilgili ne yapabilirim baya başım ağrıyacak gibi. :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.