Şimdi Ara

lg g2 teknosa siparişleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bado6100

Aynen öyle, bütün suç UPS'de.

Kliksadan 25 eylül gece aldığım telefon hala yola çıkmamış.

• Bugun hem telefon hem de kilif hediyesini teslim dim,

Telefon cok guzel gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağzadan teslim alacaklar biraz daha fazla bekliyor gibi. Keşke eve teslim isteseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla_

Bugun hem telefon hem de kilif hediyesini teslim dim,

+1000
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende mağazadan teslim istedim üst cadde'de evine sipariş isteyen çocuk var. Hala ne ona nede bana teslim edildi. Aynı şekilde bekliyoruz hala.

Mağazadan daha once olur diye düşündüm ama ne onda bir gelişme var ne bende.

Mağazadan sipariş eden arkadaşlardan cihazı alan varmı acaba ? ( LG G2 32GB W + Quikview kılıf )

Veya mağazaya ne zaman geleceği hakkında net bir bilgi alabilen varmı ?

İzmir Mağazalarından Mağazadan 32GB'lık teslim alan varmı ?

• bugun oglen gibi geldi telefon ve kılıf. Alet çok güzel ama birkaç 'ama'sı var. güncellemelerle düzelecek cinsten şeyler. ürünü alanlara hayırlı olsun. hala bekleyen arkadaslara sabır diliyorum :D
  • madder_addict M kullanıcısına yanıt
    gerçekten sabır taşına döndük.. Teknosa UPS
  • Mağazaya gönderilsin istemiştim. şimdi baktım bunlar yazıyor. bir türlü çözemedim bu işi kafayı yicem çözen varsa anlatsın
     lg g2 teknosa siparişleri

• benim tel de pazartesiye kaldı adana da kargoda takildi bir saatlik yola getirmediler Allahın cezaları. Osmaniye ye aktarmalı geliyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: risus_185

Mağazaya gönderilsin istemiştim. şimdi baktım bunlar yazıyor. bir türlü çözemedim bu işi kafayı yicem çözen varsa anlatsın
     lg g2 teknosa siparişleri

Akla iki şey geliyor kargocu dağıtıma zamanı kalmadı ürünü pazartesi dağıtımı için şubeye geri getirdi, diğer olasılık ise mağzaya gittiğinde teslim için seninde olmanı filan istedi öyle kıllık yapanlar olabiliyor sen olmayınca ürünü teknosadakilere bırakmak yerine şubeye geri getirdi.

Sana tavsiyem hemen müşteri merkezini arayıp durumu öğrenmen şubeyi ara diyeceğim ama yarın kapalılar. Gelişmeleride bize bildirmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla_

Bugun hem telefon hem de kilif hediyesini teslim dim,

bize neden sadece telefon geldi kılıf gelmedi ben bunu anlamadım bizim kılıf haftaya kaldı perşembeye ancak gelir gibi...
  • dün ürün magazaya geldi ama meşgul olduğum için dün alamadım bugun gidip subeden aldım telefon super arkasındanda ses gelmiyor
  • güle güle kullanın yarın inşallah yarın da benim ki gelecek omrumuzu yediler ups kargonun saçmalığı sayesinde alamadik

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

güle güle kullanın yarın inşallah yarın da benim ki gelecek omrumuzu yediler ups kargonun saçmalığı sayesinde alamadik

geldi mi ?

• Sikayete destek verdim umarim herkes cihazina tez zamanda kavusur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    O gün yetiştirememişler. Bugün gidip aldım sonunda, darısı telefonuna ulaşamayanlara
  • Kasada ses var mi sizlerde de arkadaslar bende hafif ses geliyor beyaz 16 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: risus_185

O gün yetiştirememişler. Bugün gidip aldım sonunda, darısı telefonuna ulaşamayanlara

Bende bu gün kılıfla birlikte 32'lik G2mi teknosa şubesinden aldım. Darısı diğer arkadaşlara.
  • LordMayros kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Teknosa'nın İstanbulda ki diğer şubesinden temin etti mağazadaki müdür. Yaptığı çalışmaları gayretlerini gösterdi bana attığı E-mail'leri gelen cevapları stok bilgilerini mağaza kayıtlarını... Hepsini gördüm. Sorun Teknosa genel merkezde.. Orada masa başında oturan bi o.....'da sorun.
    Neyse öbür mağazadan ups ile gönderttirdiler. Gelmeyen kargo dün verildi öğleden sonra.ups takip kodunu da aldım mağazalar arası. Şu anda Aliağa'ya doğru geliyor. sıkıntı yok.

Bu kadar gecikmeden ötürü kesinlikle Teknosa'yı affetmeyeceğim. İşime , zamanıma vakit kaybı oldu tamamen. Yazıklar olsun.
  • İstanbulda yaşayan varsa Cevahir AVM'deki Teknosada LG G2 32 GB olan 3 telefon kalmıştı isterseniz bir uğrayın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.