Şimdi Ara

lg g2 teknosa siparişleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri Hizmetlerinden aldığım gönderi kodunu inceledim. Daha kargoya dahi verilmemiş. Önce ki siparişlerden yola çıkarak ancak pazartesi elimde olacağı düşünüyorum.
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    Kardeş dedikleri gibi arka taraftan ses geliyor mu?
  • Müşteri hizmetlerini aradığımda kargoya verildiğini söyledi ve takip no verdi. Takip noyu sorgulatınca benle alakası olmayan başka bir ürünün bilgileri çıktı. Sonra yeniden aradığımda bir başka kişi kargoya verildiğini ama takip nosunun henüz belli olmadığını söyledi. İnsanı deli ederler bunlar ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb lığı tekrar ilana koymuşlar hala siparişlerini alamayan arkadaşlar ürünün altına şikayetlerinizi yorum yapın ve ne kadar güvenilmez bir site olduğunu anlatın almak isteyenlere de bizim gibi kandırırlmasınlar..

http://www.teknosa.com/urunler/125071103/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon?term=lg%20g2
  • Az önce teknosa müşteri hizmetleri ile konuştum. Telefonlar dün gece kargoya teslim edilmiş. UPS kargoyu dün 19.16'da teslim almış. Bugün şubeye sevk ederse fena olmaz.

Öte yandan kliksa.com dan aldığım diğer bir telefon dün 14.26 da kargoya (UPS) teslim edilmiş olmasına rağmen UPS İzmir'e sevk edememiş koca bir günde.

Kliksa.com'a şikayet bildirdim UPS olduğu sürece sizden bir daha alışveriş yapmadan önce iki kez düşünürüm dedim.

UPS'e kocaman bir

Teknosa müşteri hizmetlerini arayan arkadaşlar takip no alabilirler

Not : 17 eylülde aldım, 16 GB beyaz + kılıf.

Kılıflar 1 ekim.
  • http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2033437

[size=5]Şikayete desteklerinizi bekliyorum. Sesimizi duyurmamız lazım. Yapmadığım şey kalmadı açıkçası.
  • sipariş verenler size en yakın ups kargoyu arayın kargo büyük ihtimal ellerindedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2033437

[size=5]Şikayete desteklerinizi bekliyorum. Sesimizi duyurmamız lazım. Yapmadığım şey kalmadı açıkçası.

+ 1
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    destekçinim kardeşim.
  • fes1739 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. tanıdıklarınıza , aynı durumdan muzdarip olanlara da şikayeti ulaştırın lütfen. Destek verelim belki bir etkisi olur.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2033437
  • quote:

Orijinalden alıntı: fes1739

32 gb lığı tekrar ilana koymuşlar hala siparişlerini alamayan arkadaşlar ürünün altına şikayetlerinizi yorum yapın ve ne kadar güvenilmez bir site olduğunu anlatın almak isteyenlere de bizim gibi kandırırlmasınlar..

http://www.teknosa.com/urunler/125071103/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon?term=lg%20g2

vay be teknosa işine gelmeyen yorumu yayınlama zaten 16 lığa da 32 liğe de yorum yaptım uslubumu hiç bozmandan tabi ki ama ne oldu yayınlayamadın..
    sizlerde yazın arkadaşlar yayınlamasalar da yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

sipariş verenler size en yakın ups kargoyu arayın kargo büyük ihtimal ellerindedir

Allah senden razı olsun arkadaş yaa... şimdi UPS kargoyu aradım. Benim 16'lık yolda saat 2-3 gibi elinde olur dediler... Yihhhhuuuuuuuuuu
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    Destek verdim, umarım bir faydası olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

sipariş verenler size en yakın ups kargoyu arayın kargo büyük ihtimal ellerindedir

Allah senden razı olsun arkadaş yaa... şimdi UPS kargoyu aradım. Benim 16'lık yolda saat 2-3 gibi elinde olur dediler... Yihhhhuuuuuuuuuu

adına sevindim herkez ups kargoyu arasın ürünler ordadır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

adına sevindim herkez ups kargoyu arasın ürünler ordadır

malesef cihaz daha istanbulda gözüküyormuş.

• sabah ups den mesaj geldi, yarın itibariyle teslimini yapacaklarmış. yalnız verdikleri gönderi no. dan takip edemiyorum henüz, sistemlerini güncellesinler de takibe başlayalım..
  • Siz internetten mi sipariş yaptınız ?
  • quote:

sipariş numaramızla mı sorgu yapıyorlar telefonla aradığımızda
  • ad soyad söyleyin bakarlar
  • alis4 kullanıcısına yanıt
    isim soyisim vermeniz yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.