merhaba arkadaşlar teknosa dan siparişini yaptığımız 16 ve 32 gb lık lg g2 marka cep telefonlarının son durumu hakkında bilgileri elinize ulaşıp ulaşmadığı sipariş durumu ve teknosa dan konuyla ilgili öğrenebildiğiniz bilgileri burada paylaşabilir misiniz acaba ?? teknosa dan aldığınız cihazlarda performans herhangibi bir hata ve benzeri her ne varsa da burada paylasabilir misiniz acaba ??
ben ayın 22 sınden sıparıs verdım teknosadan ne zaman gelıcek bılmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hohmlec
ben ayın 22 sınden sıparıs verdım teknosadan ne zaman gelıcek bılmıyorum
16 gb lık siparişlerde sorun yok bildiğim kadarı ile yarın kargoya verilecekmiş fakat 32 gb lar tam bir belirsizlik hala stokta yok deniyor.siz kac gb lık aldınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: fes1739
16 gb lık siparişlerde sorun yok bildiğim kadarı ile yarın kargoya verilecekmiş fakat 32 gb lar tam bir belirsizlik hala stokta yok deniyor.siz kac gb lık aldınız ?
Alıntıları Göster
ben 32 gblık kabıyla bırlıkte aldım.Siteye baktım sitede sadece 16 gb lık modelı gozukuyor.
quote:
ben 32 gblık kabıyla bırlıkte aldım.Siteye baktım sitede sadece 16 gb lık modelı gozukuyor.
Alıntıları Göster
bende 32 gb lık aldım yarın belli olacak 32 lıklerın de son durumu ama gecıkme olabılır 32 gb larda haberınız olsun.
quote:
bende 32 gb lık aldım yarın belli olacak 32 lıklerın de son durumu ama gecıkme olabılır 32 gb larda haberınız olsun.
Alıntıları Göster
off ya bende merakla beklıyordum hatta bugun elıme alırım dıye dusunmustum
quote:
off ya bende merakla beklıyordum hatta bugun elıme alırım dıye dusunmustum
Alıntıları Göster
en iyi ihtimalle cuma veya cumartesi günü elinizde olur bir gecikme olmazsa tabi yarın belli olacak bakalım.. benim bildiğim kadarıyla 32 gb larda gecikme bekleniyor bilgisi olan başka arkadaşlar varsa görüşlerinizi bekliyorum..
en iyi ihtimalle cuma veya cumartesi günü elinizde olur bir gecikme olmazsa tabi yarın belli olacak bakalım.. benim bildiğim kadarıyla 32 gb larda gecikme bekleniyor bilgisi olan başka arkadaşlar varsa görüşlerinizi bekliyorum..
Alıntıları Göster
kardeş son dakika gelişmesi iletiyorum 32 gb lık siparişim paketlenme işlemi yapılmış şimdi teknosanın sitesinde gördüm yarın kargoya verilir büyük ihtimal en geç cuma veya cumartesi elimde olur sizde siteden bir bakın isterseniz
quote:
kardeş son dakika gelişmesi iletiyorum 32 gb lık siparişim paketlenme işlemi yapılmış şimdi teknosanın sitesinde gördüm yarın kargoya verilir büyük ihtimal en geç cuma veya cumartesi elimde olur sizde siteden bir bakın isterseniz
aynen hocam bende baktım ve dogruluyorum bılgılendırme ıcın tesekurler
quote:
quote:
aynen hocam bende baktım ve dogruluyorum bılgılendırme ıcın tesekurler
hadi hayırlı olsun kardeş en geç iki gün içinde elimizde olur tel
fes1739F
kullanıcısına yanıt
arkadaşlar 32 gb lg g2 lerimiz paketlendi bilgisi doğrudur..siteden verilen bilgi bu şekilde..en geç cuma elimizde olur..hepimize hayırlı olsun..çok güzelbir tercih yaptık çamur atnalar olabilir..her açıdan sınırları belirleyen mükemmeel bir telefonu aldık.inanın ıkı haftadır belki bu cihazı inceledim.videolarına uluslararası değerlendirmelerine herşeyine baktım s4 almayı kafasına takmış biri olarak beni kararımdan son anda vazgeçirdi..donanım ve fiyat dengesi inanılmaz cabası...belki bir iki sorun çıkarsada güncellemelerle düzelir sabırsızlıkla bekliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH26
arkadaşlar 32 gb lg g2 lerimiz paketlendi bilgisi doğrudur..siteden verilen bilgi bu şekilde..en geç cuma elimizde olur..hepimize hayırlı olsun..çok güzelbir tercih yaptık çamur atnalar olabilir..her açıdan sınırları belirleyen mükemmeel bir telefonu aldık.inanın ıkı haftadır belki bu cihazı inceledim.videolarına uluslararası değerlendirmelerine herşeyine baktım s4 almayı kafasına takmış biri olarak beni kararımdan son anda vazgeçirdi..donanım ve fiyat dengesi inanılmaz cabası...belki bir iki sorun çıkarsada güncellemelerle düzelir sabırsızlıkla bekliyorum..
aynen kardeş alan ve alacak olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun
quote:
quote:
çok heycanlıyım ups kargo oldugu için yarın elımızde olabilir
quote:
quote:
quote:
çok heycanlıyım ups kargo oldugu için yarın elımızde olabilir
Alıntıları Göster
ups kargo bu kadar hızlı mı ya ıstanbul dısına da hızlı gonderım yaparlar mı acaba bir ıkı yerde baktım da baya sikayet var ups kargo icin siz onceden kullanmıs mıydınız ??
quote:
ups kargo bu kadar hızlı mı ya ıstanbul dısına da hızlı gonderım yaparlar mı acaba bir ıkı yerde baktım da baya sikayet var ups kargo icin siz onceden kullanmıs mıydınız ??
Alıntıları Göster
inşallah yarın elimizde olur...telisabırsızlıkla bekliyorum ..satışa bugün geçecek diye kaç kere aradım teknosayı gözüm telefonda bekledim..eminim ki pişman olmayacağız..
quote:
Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH1977
inşallah yarın elimizde olur...telisabırsızlıkla bekliyorum ..satışa bugün geçecek diye kaç kere aradım teknosayı gözüm telefonda bekledim..eminim ki pişman olmayacağız..
Alıntıları Göster
Bende hala Siparişiniz Hazırlanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH1977
Alıntıları Göster
inşallah bende günlerdir bekliyorum valla gelsede artık kullanmaya başlasak
quote:
Orijinalden alıntı: ufukfb
Bende hala Siparişiniz Hazırlanıyor.
paketleme işlemi neye göre yapılıyor bilen yok sipariş tarihi değil kesin karışık yapıyorlar ara ara bakın siz bence yarın da değişmezse arayın bi
fes1739F
kullanıcısına yanıt
zaten sabırsızlanıyorum bir de başkalarına ürün gider bana gelmezse bunalıma girerim galiba :) sipariş tarihi ile alakali olabilir siz ne zaman sipariş geçmiştiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ufukfb
zaten sabırsızlanıyorum bir de başkalarına ürün gider bana gelmezse bunalıma girerim galiba :) sipariş tarihi ile alakali olabilir siz ne zaman sipariş geçmiştiniz.
15 inde sipariş verdim ben, fakat daha geç sipariş tarihli ürünler paketlenmiş erken verilen ve bekleyen siparişler var haberiniz olsun bence yarın hepsi verilir kargoya merak etmeyin