Şimdi Ara

lg g2 teknosa siparişleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kılıf sadece ön siparişe özel mi ve bazı ürünlerde 100 tl hediye çeki var marketlerde veriliyor mu çekler ve kullanılabiliyor mu markette ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ılk sorunun cevabı evet on sıparıse ozel ikinci sorunun cevabını bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdkozbas

paketlenmiş durumda ki siparişin son haline bak -Siparişlerinizle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.- şaka gibi suan

akşam kontrol ettiğimde "siparişiniz yola çıktı" yazıyordu şimdi ise"Siparişlerinizle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız" kafa buluyor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

paketlenmiş durumda ki siparişin son haline bak -Siparişlerinizle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.- şaka gibi suan

akşam kontrol ettiğimde "siparişiniz yola çıktı" yazıyordu şimdi ise"Siparişlerinizle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız" kafa buluyor bunlar

yarın telefon öğlene kadar gelmesse musterı hızmetlerıne ve şubeye tehtıtler yağdırıcam anca oyle olunca iş yaptırıyorsun.Aynı şey gameekstraylada başıma gelmişti böyle yaptım sonuç aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: hohmlec

quote:

Orijinalden alıntı: mithatcann

Yarın mı ? Abi nasıl bir iş bu yaa offff. Cidden artık insanları soğuttular. Heves ve istek sıfır

al bendende o kadar eğer telefonu yarın gelırde teknosa subesınden alabılırsem ve telefonun tusundan ses gelıyorsa baska telefonla fln degıstırıcem

düzenleme:pardon o ses ses tuşlarının altındaki kasanın olduğu kısımdan geliyormuş

Rica etsem o bölgeyi herhangi bir temsili resimden gösterebilir misiniz ? Bir kırmızı işaret koyarak ya da siz nasıl yapabilirseniz .

• quote:

quote:

quote:

Yarın mı ? Abi nasıl bir iş bu yaa offff. Cidden artık insanları soğuttular. Heves ve istek sıfır

al bendende o kadar eğer telefonu yarın gelırde teknosa subesınden alabılırsem ve telefonun tusundan ses gelıyorsa baska telefonla fln degıstırıcem

düzenleme:pardon o ses ses tuşlarının altındaki kasanın olduğu kısımdan geliyormuş

Rica etsem o bölgeyi herhangi bir temsili resimden gösterebilir misiniz ? Bir kırmızı işaret koyarak ya da siz nasıl yapabilirseniz .

thunderbolt un söylediğine göre burası olması lazım
     lg g2 teknosa siparişleri

• quote:

quote:

quote:

yarın telefon öğlene kadar gelmesse musterı hızmetlerıne ve şubeye tehtıtler yağdırıcam anca oyle olunca iş yaptırıyorsun.Aynı şey gameekstraylada başıma gelmişti böyle yaptım sonuç aldım

Müşteri hizmetlerini aradım ürünü teslim etmek için kargo çağrılmış ancak henüz teslim edilmemiş yarın teslim edilecek olup 3 iş gününe kadar teslim olacakmış.

Siparişi iptalmi etsem acaba ?

1599 TL

100 tl World Puan / Kılıf

• quote:

quote:

quote:

quote:

Müşteri hizmetlerini aradım ürünü teslim etmek için kargo çağrılmış ancak henüz teslim edilmemiş yarın teslim edilecek olup 3 iş gününe kadar teslim olacakmış.

Siparişi iptalmi etsem acaba ?

1599 TL

100 tl World Puan / Kılıf

ben bekleyıp gormeyı secıyorum herhangi bir sorun çıkarsa yada kargoyla ılgılı sıkıntı çıkarsa para iadesi yada başka bir ürünle değiştirmeyi talep edicem

• hohmlec kullanıcısına yanıt
    Ben 14 yaşındayım ve teknolojiyle çok ilgiliyim ama g2 yi alırsam sadece oyun,müzik ve internet için kullanacağım özellikle oyun için kullanırım 2-3 sene beni idare etmesini istiyorum yüksek grafikli oyunlarda kasma yapacağını düşünmüyorum ama 2-3 sene sonra bile çıkan ultra grafikli oyunlarda hiç kasmamasını istiyorum ve rom root la falan uğraşmayacağım yaşım itibariyle bu telefonun başına bir şey geldiğinde vicdan azabı çekerim bir nevi sorumluluk almış oluyorum o yüzden acaba daha düşük bütçeli telefonlara mı yönelsem mesela f/p olan Discovery gibi ama kesinlikle oyunlarda kasmamasını istiyorum bütçem 1500 tavsiyelerini bekliyorum.

• teknosa assist ile iletişime geçtim. ne zaman teslim olacak net bilgi verin diye. şikayet formu oluşturdular. bakalım sonuç ne olacak ?

• beyler arkadaşın dediği gibi kargolama işlemi sabahtan başlıyacakmış cumartesi elinizde olur dedi bende baya bişey söyledim artık yarında verilmezse bu sefer çileden cıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Ben 14 yaşındayım ve teknolojiyle çok ilgiliyim ama g2 yi alırsam sadece oyun,müzik ve internet için kullanacağım özellikle oyun için kullanırım 2-3 sene beni idare etmesini istiyorum yüksek grafikli oyunlarda kasma yapacağını düşünmüyorum ama 2-3 sene sonra bile çıkan ultra grafikli oyunlarda hiç kasmamasını istiyorum ve rom root la falan uğraşmayacağım yaşım itibariyle bu telefonun başına bir şey geldiğinde vicdan azabı çekerim bir nevi sorumluluk almış oluyorum o yüzden acaba daha düşük bütçeli telefonlara mı yönelsem mesela f/p olan Discovery gibi ama kesinlikle oyunlarda kasmamasını istiyorum bütçem 1500 tavsiyelerini bekliyorum.

açıkçası bende senden çok büyük değilim ama telefon alırken delı bırı araştırma yaptım.Almayı düsündüğüm telefonlar sunlardı S3,Htc one,Lg G2,Lg optimus G Pro, bu telefonlar gerçekten iyi.
    Yazılanları sende okumuşsundur lg g2 ufak tefek sorunlar var.Yanı lg g2 almasam muhtemelen S3 alırdım yada G pro.
    S4 yazmadım çunku S3 ten cok buyuk bır farkı yok bana göre yine kendin bileceğin iş birazda ailene bağlı :)

• urununuz pakaetlendi diyordu şimdi de detaylı bilgi için tıklayın diyor cumartesi ne kalırsa yarım gün ve pazartesiye kalacak lanet olsun ya

• Teknosada kargonuz yola çıktı diyordu, şimdi ise siparişinizin ayrıntıları için tıklayın diyor, tıkladığım şu ekranı görüyorum.

Hayırlısı bakalım ne zaman gönderecekler telefonu.

• birde bu beyaz da ses var diye kim uyduruyor ya hu onda olan siyahta da olur ne alaka sanki beyaz demir teknosayi arayıp taciz edin arkadaşlar ben öyle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

birde bu beyaz da ses var diye kim uyduruyor ya hu onda olan siyahta da olur ne alaka sanki beyaz demir teknosayi arayıp taciz edin arkadaşlar ben öyle yapıyorum

uydurma ?
    http://www.youtube.com/watch?v=L-sjXdXtNxg&feature=youtu.be
  • gelişmeleri burdan paylaşalım arkadaşlar

• o telefonda var diye hepsinde olacak diye bir şart yok gardasim

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

o telefonda var diye hepsinde olacak diye bir şart yok gardasim

işte tek değil ondan diyorum
  • inşallah olmaz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.