Şimdi Ara

lg g2 teknosa siparişleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taşra olayını yaşayanlardan birisiyim. İzmir-Aliağa'da UPS kargo bulunmadığı için İzmir merkezden mağazaya gelecekmiş. Yarın sabah kargo ne zaman ulaşacağı hakkında bilgi verecekler inş. bakalım...
  • 23'ünde sipariş verdim şimdi siparişiniz yola çıkmıştır deniyor.

Bağzılarınıza gelen o kılıf ile ilgili mesaj bana gelmedi?.
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    bana hiç biri gelmedi siz dua edin :) sipariş paketlendi diyor ne mail geldi ne de msj
  • Siparişiniz yola çıktı.Ama ups sorgulamada bir şey çıkmıyor.
  • 4445599 ararsa mutlaka cevap verin yoksa kargolamazlar:)
  • Mağazadan sipariş veren yokmu arkadaşlar ? Mağazadan alacaklar gorustuklerinde ne gibi cevap aldılar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    ben varım her aradıgımda siparişinizi hızlandırmak için talep oluşturduk felan dediler ama suan sadece siparişiniz paketlendi yazıyor.
  • sdkozbas S kullanıcısına yanıt
    internet adresinden ne durumda olduğunu göremiyorum ki ben ? bende hızlandırma ila alakalı bişeyde yok...
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    paketlenmiş durumda ki siparişin son haline bak -Siparişlerinizle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.- şaka gibi suan
  • aynı seyi bende gördüm deli olucam arıyorum teknosayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdkozbas

paketlenmiş durumda ki siparişin son haline bak -Siparişlerinizle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.- şaka gibi suan

Yani mağazadan aldığım için giriş yaptığımda görünmüyor hiçbirşey..teknosa kart ta kullanmadım. Aceleye geldi biraz da..

• Sipariş tarihi : 21.09.2013 10:23:31 Sipariş Durumu :Siparişlerinizle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
  • vallaha aradım dedıklerkı yarın sevkıyata baslanıcakmıs 32 gb modelleri ve 3 iş günü içerisinde ups kargoyla adresinize teslım edilecek dendi.Sonra dedimki ben subeye gelsın demıstım dedim yetkılı kısıde bana urunu alabılecegınız zaman kayıtta kullandıgınız cep telefonu aranacak urunu teslım alabılırsınız denecekmıs dedı.Ilk ve son alısverısımdı
  • hohmlec kullanıcısına yanıt
    Şimdi bende arıyorum sorarım bunları tek tek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdkozbas -- 26 Eylül 2013; 21:27:59 >
  • Ya abi teknosaya harcadığım dakikaları kız arkadaşıma harcamadım 3 gündür :@ : @
  • Geri bildirim yapmayı unutmayın lütfen..

• beyaz olanlarının tusunda gıcırtı sesı varmıs oyle dıyorlar ufff ya bı telefon alıcam kırk yılda bır ıcıne ettıler
  • Yarın mı ? Abi nasıl bir iş bu yaa offff. Cidden artık insanları soğuttular. Heves ve istek sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcann

Yarın mı ? Abi nasıl bir iş bu yaa offff. Cidden artık insanları soğuttular. Heves ve istek sıfır

al bendende o kadar eğer telefonu yarın gelırde teknosa subesınden alabılırsem ve telefonun tusundan ses gelıyorsa baska telefonla fln degıstırıcem

düzenleme:pardon o ses ses tuşlarının altındaki kasanın olduğu kısımdan geliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hohmlec -- 26 Eylül 2013; 21:39:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.