Şimdi Ara

lg g2 teknosa siparişleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inşallah cuma da elimizde oluur ohh :) şimdiden hayırlı olsun hocam.
  • ARKADAŞLAR BEN CUMATRESİ GÜNÜ SİPARİŞ VERMİŞTİM..ÜRÜNÜN SİPARİŞ EKRANINDA 25 .DE GÖNDERİLMEYE BAŞLANACAK DİYORDU..AKŞAMA KADAR ARADIM VE GEREKLİ İLGİ VARDI TEKNOSADA ANCAK HENÜZ ÜRÜN STOKLARA GİRMEDİĞİ İÇİN PAKETLENMEDİĞİ AMA GÜN İÇİNDE MUHAKKAK SONUÇLANACAĞI SÖYLENMİŞTİ.DEDİKLERİ GİBİDE OLDU.LGG2 İNANILMAZ BİR İLGİ İLE TALEP PATLAMASI YARATTIĞI İÇİN ÇOK FAZLA YOĞUNLUK VARMIŞ..SANIRIM EN GEÇ SABAHA KADAR SONUÇLANACAKTIR ..TEKNOSA KESİNLİKLE DOĞRU TERCİH OLDU ARKADAŞLAR ..TELEFONSA DİYECEK BİŞEY YOK BENCE ...KISKNANLAR ŞİMDİDEN ÇATLASIN...
  • BRAVEHEARTH1977 B kullanıcısına yanıt
    Ben de pazar akşamı aldım en yarın kargoya verilmeli ki cuma elimizde olsun.

Ya da cumartesi kargo çalışıyor mu yani cuma verseler kargoya cumartesi gelir mi eve ?
  • Evet arkadaşlar benim cihaz da paketlenmiş görünüyor, geçen cuma ön siparişten almıştım...
  • ufukfb U kullanıcısına yanıt
    vallaha bugüne kadar ürününüz paketlendi yazısının sabahında kargoya verildi .sadece teknosa değill genelde ürün sipariş aşamaları bu şekilde devam ediyor..bence yarın yollanır ki umarım o şekilde olur..yoksa yollanması cumaya kalırsa teslimatta haftasonundan dolayı pazartesiye kalabilir..gelsin artık ........
  • kadıköy optimumun karşısındaydı sanırım teknosa nın merkezi. abi gitsin istanbuldaki sipariş verenler. telefon elinize geçmiş olsa bile gidin belgelerle olayları anlatın, müşteri temsilcilerinin tutumu, mağazadakilerin hiçbişeyden habersiz oluşu ve 32 gb cihazın muallakta oluşunu yetkili biriyle görüşmek istiyoruz diye yüzyüze anlatın. kesin üst düzey biri görür konuşur derim ben.
  • Şu şekilde bir bilgilendirme msajı geldi. Telefonlar bugün, kılıflar ise 1 ekimden itibaren gönderilecekmiş...

"Satın almış olduğunuz LG G2 WHITE AKILLI TELEFON 26 Eylül 2013 tarihinde tarafınıza gönderilmeye başlanacaktır.

LG G2 FONKSIYONEL KILIF’ın gönderimi ise 01 Ekim 2013 tarihinde başlayacaktır.

Bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz."
  • Satın almış olduğunuz LG G2 WHITE AKILLI TELEFON 26 Eylül 2013 tarihinde tarafınıza gönderilmeye başlanacaktır.

LG G2 FONKSIYONEL KILIF’ın gönderimi ise 01 Ekim 2013 tarihinde başlayacaktır.

Bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Teknosa.com Ekibi

› İndirimdeki Ürünler İçin Tıklayınız.

Lütfen güncel fiyatlar ve ürün özellikleri için teknosa.com'u ziyaret ediniz.
    Teknosa kampanya detaylarını haber vermeksinizin değiştirme hakkını saklı tutar.
    Ürünler stoklarla sınırlıdır.
  • aynı mesaj bana da geldi ve üstüne hemen teknosa dan aradılar tesadüfen, gelen mailin doğruluğuna dair bende hemen bugün kargoya verilir dimi diye sordum bu gün işleme alındı en geç yarın kargoya da verilebilir dendi en hızlı şekilde gönderilmesini talep ettim hadi hayırlısı göster büyüklüğünü teknosa bizi mağdur etme yarın telefon elime ulaşırsa benden mutlu olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fes1739 -- 26 Eylül 2013; 13:05:59 >
  • haydi teknosa bi elim telefonda bi elim mouse da pc başında kargo takip numarası göndermeni bekliyorum sadece :)))
  • teknosa dan mail geldi siparişleri 26 eylülde kargolayacağız diye ama kılıf 1 ekimde kargo olacakmış
  • Benimkide şimdi "17.09.2013 21:40:41 Siparişiniz Paketlendi." durumuna geçmiş, umarım haftasonu olmadan elimize geçer ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerq -- 26 Eylül 2013; 15:11:15 >
  • siparişiniz yola çıkmıştır yazan arkadaşlar kargo takip no vermediler mi acaba mailinize filan yollamış olabilirler bi bakabilir misiniz bende hala paketlenmiştir yazıyor sadece..
  • siparişi yola çıktı yazan arkadaşlar ;

http://www.ups.com.tr/MusteriDetaySorgu.aspx dan teknosa yı seçip sipariş no ile kargoyu sorgulatabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fes1739

siparişiniz yola çıkmıştır yazan arkadaşlar kargo takip no vermediler mi acaba mailinize filan yollamış olabilirler bi bakabilir misiniz bende hala paketlenmiştir yazıyor sadece..

aynı gün başka bir ürün daha sipariş vermiştim. Onun kargo bilgilendirilmesi hemen yapılmıştı. Burada ise sadece yola çıkmıştır yazıyor. O yüzden pek inanasım gelmedi. Çok fazla kişi arayınca oyalamak için yapmış olabilirler diye düşünüyorum.
  • bu siparişten aldığım ders bir daha teknosa dan alışveriş mi asla
  • hala paketlendı yazıyor fff teknosa
  • ahh teknosa ahh... ilk ve son...
  • ben gidip mağzadan sipariş verdim, parasını bile ödedim, bana 1 ini bulabilir felan diye saçmaladılar, bu gün gidip sıkıştırayım mı arkadaşlar ?
  • hohmlec kullanıcısına yanıt
    bana az önce yarın kesin gelir dedi sitede yazan yazı güncellenmedigi icin öyle dedi eger yarında gelemez ise ozaman görüşürüz dedim ama adam ısrarla yarın kesin gelir diyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.