Şimdi Ara

LG G2 | Telefon kendiliğinden kapanıyor ve şarj olmuyor. Neden? | Kırmızı ışık hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Telefonumun orijinal bataryası şişmiş olduğu için değiştirildi.
    Değiştirildiği andan itibaren kırmızı ışık alarmı verdi.
    Bir süre sanırım şarj almadı.
    Şarj aldıktan sonra kullanmaya başladım.
    Kırmızı ışık hataları ve telefonun kapanmaları yer yer devam etti ve ben yeniden yeniden aynı yere gösterdim.
    Sonunda "şarj alıyorsa bataryayı değiştirmem" dedi.
    Bunun üzerine 2 gün sonra yeniden aynı sorun yaşanınca başka yere gittim.
    Takılan batarya bozuktur diyerek başka yerde başka bir batarya taktım.
    Tam sorun çözüldü derken, 3 gün sonra telefonda yine aynı şeyler olmaya devam etti.
    Bunun da üzerine yeniden başka bir yere gidip durumu anlattım.
    Sorunun batarya kaynaklı olamayacağını, anakartın sorun çıkardığı söylendi.
    Ve de tabii değiştirilmesi gerektiği.

İnternette bu konuyu arattığınızda milletin bataryada suç bulduğunu göreceksiniz.
    Bunun haricinde şarj soketinin değiştirilmesi gerektiğini savunan teoriler de mevcut.
    Anakartın değiştirilmesini istemiyorum.
    Ne 400 TL hibe edecek param var ne de bir daha şu anki bilgilerimin elimden gitmesini istiyorum.

Bana lütfen bu işten anlayan birileri yardım edebilir mi?
    Telefon şarj sırasında olmasa bile kendiliğinden kapanabiliyor.
    Şarjdayken de kapanabiliyor.
    Şarjdayken özellikle hızlı yanıp sönen bir kırmızı ışık görüyorum.
    Yanlış söylüyor olabilirim ama bu kırmızı ışık telefonu çeşitli yollarla açmaya çalıştığım zaman da ortaya çıkabiliyor.
    Son söylediğimden yüzde yüz emin değilim.
    Telefon o kadar çok kapanıyor ve kullanamıyorum ki, gördüklerimi unutacak kıvama geldim.

Umarım bana maliyeti aza patlayacak ve zararı olmayacak bir şeyler söylersiniz.

Bu arada işin en ilginç tarafı, telefonun kapandıktan sonra kapalı kalma süresi 1 saat de olsa, 15 saat de olsa, ne zaman teknik servisin kapısından girdim, her defasında o yerlerde şarj almaya başladı. Evde bunun başarılı olduğu pek olmadı. Ufak ufak şarj olsa bile fersah fersah kapandı. Fakat teknik servislerde benim veya onların kabloları ile sıkıntısız şarj mümkün oldu. Gelgelelim ki bu sorun bitmek tükenmek bilmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bildiğin gibi anakart sistemin her şeyi bu sebeple batarya da değiştiğine göre kapanmasının sorunu daha farklı bir şey .
    Ve LG G2 olsun LG G3 olsun anakartta çok sorunlar çıkıyor bence şarj cihazıyla kesinlikle alakası yoktur tabii ki orjinalse sarj aletin .
    Anakartı değiştir derim ama yan mahalle dükkanlarına değil teknik servislere taktır derim . Yoksa çok masraf çıkar .

Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.