Şimdi Ara

LG G2 telefonumu bilgisayar görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi kablosuyla bilgisayarıma bağlıyorum ama görmüyor. taşınabilir aygıt olarak bile çıkmıyor. sorunun bilgisayarda olabileceğini düşünüp başka bir bilgisayara taktım. yine aynı şekilde hiçbir belirti vermedi bilgisayar. bende hard reset attım telefona. durum aynen devam ediyor. hard resetten sonra takınca sürücü yüklemesi falan yapıyor gibi oldu ama yine görünmedi telefon. lg müşteri hizmetleri gibi bişeyi aradım bende. durumu anlattım. lg nin sitesinden telefonunun driverını indirin dediler. indirdim yükledim. telefon bilgisayarımda göründü sonra yine kayboldu. sorunun çözümünde yardımcı olabilecek biri var mı ?

• Selamla r telefonu pc ue takdiginizda telefon sarz oluyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

Selamla r telefonu pc ue takdiginizda telefon sarz oluyor mu

evet oluyor
  • Tamam o zman baslat cubugun da usb baglanti ile ilgili bir bildirim var ona tiklayin ve mtp yani dosya alisverisine izin verin

• quote:

Tamam o zman baslat cubugun da usb baglanti ile ilgili bir bildirim var ona tiklayin ve mtp yani dosya alisverisine izin verin

hocam bulamadım. donanımı güvenle kaldır falan ondan bahsediyorsunuz değil mi?
  • telefondaki durum cubugu diyecektim..ya yanlis oldu

• quote:

telefondaki durum cubugu diyecektim..ya yanlis oldu

sadece yavaş şarj var hocam bildirimlerde başka birşey yok. ayarlar > genel > pc bağlantısı > usb bağlantı yönetimini seçin kısmından mtp yi seçiyorum yine hareket yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg G2 dokunmatik sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Window 8 mi kullaniyorsunuz

• quote:

Window 8 mi kullaniyorsunuz

hayır windows 7. düne kadar falan böyle bi sorun yoktu. hard reseti denerken güvenli modda, bootta falan çalıştırdım yanlışlıkla acaba ondan olmuş olabilir mi?
  • Tam olarak bimiyorum ama olabilir...

• Ekran kilidi falan yok değil mi ayarlardan usb ayarlarını kontrol edin
  • Aynı sorun bende de var yok mu bir çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de buna benzer bir sorun vardı. Telefon sadece şarj oluyordu ve bilgisayar arızalı cihaz bağlandı uyarısı veriyordu. Ayrıca prizden de şarjı yavaş doluyordu çoğu zaman. Serviste şarj soketi değişimi yapıldı düzeldi. Bence önce hard reset deneyip olmazsa servise gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 13 Ocak 2015; 17:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poison Well

Bende de buna benzer bir sorun vardı. Telefon sadece şarj oluyordu ve bilgisayar arızalı cihaz bağlandı uyarısı veriyordu. Ayrıca prizden de şarjı yavaş doluyordu çoğu zaman. Serviste şarj soketi değişimi yapıldı düzeldi. Bence önce hard reset deneyip olmazsa servise gösterin.

Peki tesekkur ederim. Ayni sorunu yasayan arkadas çözdü mü sorunu servis dışında?

• Aynı sorunu yaşadım, çözüm ararken buraya geldim. Benim orjinal şarj cihazını bir arkadaşım almıştı. Yerine başka br şarj aleti kullanıyordum. Son günlerde bu sorun baş gösterdi ve az önce hiç görmedi bilgisayar telefonu. Ev arkadaşımın HTC telefonunun ara kablosunu kullandım anında gördü. Ara kablodan kaynaklanabilir..
  • bende de aynı sorun var sarj alıyor ama pc gormuyor bu gıbı durumlarda yazılımla falan ugrasmayın buyuk ıhtımal sokette sıkıntı var. ben de tamırcıme goturup baktıracam. muhtemelen soket degısımı yapılacak. yaptıracagım cunku bu telefon hala benım ıcın bır numara we androıd 5 yuklemek ıcın kablo baglantısı yapmam sart
  • telefon büyük ihtimalle şarj soketinden dolayı anakart ile bağlantı kuramıyor böyle sorunlar genellikle teknik arızadan kaynaklanır tabi telefonunuz yavaş şarj oluyorsa kendi şarj aleti ve kablosu ile kullanıyorsanız kabloda sorun vardır ayrıca geliştirici seçeneklerinden usb debugging açılmamış olabilir ondan da kaynaklanır bazen
  • Direk tamir/soket değişimi denemeden önce, isopropil alkol ya da benzer bir alkol ve yumuşak uçlu bir fırça (ör. yumuşak, sık olmayan diş fırçası) ile soketi temizlemeyi deneyin.
    O soket, yapısı itibariyle kire çok yatkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 6 Mayıs 2016; 10:54:26 >
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı . Ama bunu yapınca çözüme ulaştım.
    1- Telefonunuza uygun driver dosyasını indirin
    2- Telefonunuzu download modunda açın
    3- Telefnunuz bağlı bir vaziyetteyken indirdiğiniz driveri kurun
    4- Kurulum işlemi bittikten sonra aygıt sürücüsü yükleniyor yazısı gelecek biraz bekleyin .
    5- Bittikten sonra telefonunuzu kapatım açın ve sorun çözülmüş olacak..

Ben denedim oldu..İnşallah sizde de olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.