Şimdi Ara

Lg g2 Uygun Fiyat önerisi verebilecek varmı? (ANKARA İÇİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Lg G2 almayı düşünüyorum bütçem 1450 tl ANKARADA bu fiyata satan bir yer biliyormusunuz yardımlarınızı bekliyorum.(Kredi kartı kullanmıyorum peşin alacam)

• alcaksan 32 gb al derim eğer 16 gb alırsan otg kablosunu araştır...
    Türkcell satıyor galiba g2
  • Dostum mesajın için teşekkür ederim 16 gb bana yeterde artar bile ben şuan zaten nokia e66 telefon kullanıyorum alırsam lg g2 ilk akıllı telefonum olacak hem pil ömrü hemde ekran boyutu nedeniyle lg g2 de karar kıldım. Bazı arkadaşlar internetten çok uygun fiyata almışlar ama ben kredi kartı kullanmadığım için artık teknosa veya başka bir yerden alacam ama şimdilik indirime girmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyyoung08

Dostum mesajın için teşekkür ederim 16 gb bana yeterde artar bile ben şuan zaten nokia e66 telefon kullanıyorum alırsam lg g2 ilk akıllı telefonum olacak hem pil ömrü hemde ekran boyutu nedeniyle lg g2 de karar kıldım. Bazı arkadaşlar internetten çok uygun fiyata almışlar ama ben kredi kartı kullanmadığım için artık teknosa veya başka bir yerden alacam ama şimdilik indirime girmesini bekliyorum.

Turkcell bayisinde tanidik bi arkadaşin filan varsa o fiyatlara alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim görkem2626 artık biraz araştıracam bakalım
  • bimex 1470
  • Teşekkür ederim caneryendi sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroppX

alcaksan 32 gb al derim eğer 16 gb alırsan otg kablosunu araştır...
    Türkcell satıyor galiba g2

OTG kablosunu bimeksten almıştım , çok iyi çalıştı , 10 tl falandı , bu arada 32 gb almıştım ben yine de fazla bellek göz çıkarmaz...
  • Selam arkadaşlar, ben de Ankaradan lg g2 16 gb siyah almak istiyorum fakat 1600 ün altına satan yerle karşılaşmadım. Bimeks mağazası 1470 mağazadan mı satıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.