Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdaki kıyaslamaların hemen hemen hiçbirinde ekran büyüklüğü / kasa büyüklüğü oranı tartışılmıyor.

çünkü hemen hemen hepiniz genç, telefonun olabildiğince büyük isteyen, kasa büyüklüğü umrunda olmayan, telefondan torrentle veri indirmeye varacak kadar (bence mecbur kalmadıkça saçmalık) ileri giden insanlarsınız. taşınabilirlik zerre umrunuzda değil. real racing 3'ü oynatsın yeter.

bundan dolayı G2 ile herhangi bir telefon karşılaştırılırken G2'nin mükemmel ekran/kasa büyüklüğü oranı genelde bu forumda tartışılmaz ama aslında önemlidir.

aynı şekilde, adam konu açıyo iphone5s mi yoksa note3 mü diye lan biri diğerinini iki katı büyüklüğünde

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

burdaki kıyaslamaların hemen hemen hiçbirinde ekran büyüklüğü / kasa büyüklüğü oranı tartışılmıyor.

çünkü hemen hemen hepiniz genç, telefonun olabildiğince büyük isteyen, kasa büyüklüğü umrunda olmayan, telefondan torrentle veri indirmeye varacak kadar (bence mecbur kalmadıkça saçmalık) ileri giden insanlarsınız. taşınabilirlik zerre umrunuzda değil. real racing 3'ü oynatsın yeter.

bundan dolayı G2 ile herhangi bir telefon karşılaştırılırken G2'nin mükemmel ekran/kasa büyüklüğü oranı genelde bu forumda tartışılmaz ama aslında önemlidir.

aynı şekilde, adam konu açıyo iphone5s mi yoksa note3 mü diye lan biri diğerinini iki katı büyüklüğünde

Kesinlikle katılıyorum. 5.5 inçi herkes taşıyamaz. yakın bir kiz arkadaşim note 3 aldi, çantamda taşırım vs dedi halletti.Denemeler yaptım, cebime koyuyorum teli oturamiyorum cihaz sıkışıyor. Zaten g2yi alırken çok düşündüm bunu. Bazı şeyler donanımdan önemlidir. Onun dışında zaten bu tür cihazların hepsinde üst performans alınır. Bu adamlar mc4,dead trigger, real racing vs vs oynarken bende oynayabiliyorum. Ister frekans hızı düşük olsun ister 3 gb rami olsun. Görüyoruz yani antutudan vs 38k puan alan bir makineye sahip insan neden bunu aldığına pişman olsun. Şimdiden tartışması başlamis g2 alanlar pişman olacak vs gibisinden, hayır efendim niye pişman olayım, alacak olsam zaten note 3 alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54
    quote:

burdaki kıyaslamaların hemen hemen hiçbirinde ekran büyüklüğü / kasa büyüklüğü oranı tartışılmıyor.

Kesinlikle katılıyorum. 5.5 inçi herkes taşıyamaz. yakın bir kiz arkadaşim note 3 aldi, çantamda taşırım vs dedi halletti.Denemeler yaptım, cebime koyuyorum teli oturamiyorum cihaz sıkışıyor. Zaten g2yi alırken çok düşündüm bunu. Bazı şeyler donanımdan önemlidir. Onun dışında zaten bu tür cihazların hepsinde üst performans alınır. Bu adamlar mc4,dead trigger, real racing vs vs oynarken bende oynayabiliyorum. Ister frekans hızı düşük olsun ister 3 gb rami olsun. Görüyoruz yani antutudan vs 38k puan alan bir makineye sahip insan neden bunu aldığına pişman olsun. Şimdiden tartışması başlamis g2 alanlar pişman olacak vs gibisinden, hayır efendim niye pişman olayım, alacak olsam zaten note 3 alırdım.

S3-S4-G2-gmd bunların kasa buyotları üç aşağı beş yukarı yanı. bu telefonlar bile normal bi insan için büyük bence. yani ekran olarak değil, kasa olarak büyük.

dolayısıyla bu kasada en büyük ekran koyan benim için değerlidir. ama burdaki çoğu kişi için bunn hiçbir önemi yok. ekran büyük olsun yeter.

burdaki gençlik bunun altı üstü telefon olduğunu unutmuş durumda. mesela adam telefonu alıp, şarj kablosunu bağlayıp akşama kadar evde telefondan oyun oynuyo. yahu kardeşim git konsol al. telefonun beş para etmez oyunlarıyla uğraşacağına konsolda mis gibi oyun oyna.

bunu dedim diye bana muhalefet olan da vardı, 2 yıl kadar önce eleman diyo ki modern combat 2 oyunu varken bilgisayara gerek yokmuş oyun için, modern comba 2 zaten bilgisayardaki oyunlarla aynıymış. şimdi bunu diyen adama ne demek gerek?

tabiki telefondan da oyun oynanır ama oynamak için 5.5~6" ekrana gerek yok.

bide: "telefonlar artık bilgisayar oldu, bilgisayarda yaptığım herşeyi telefonda yaparım, buyüzden ekran olabildiğince büyük olmalı" diyenler var. nah yaparsın herşeyi telefonda. babayı yaparsın. telefonda tek yapacağın surf-mesajlaşma-müzik-film'dir. herşeyi yaparım diyen adam otursun minik bi doküman yapsın da görelim. word'ü açıp bi CV yazsın da görelim.

bu 6.4" aygır gibi tabağı cebinde taşıyıp torrent indirenlere saygı duyuyorum ama yaptıklarına akıl sır erdiremiyorum.

• quote:

oturup tartışma yapacağın zaman gereksizin birisi cikip sinirlerini hoplatiyor telefonu inceleyim demiştim gereksizler yüzünden soğudum. .
    anneme yeni telefon araştırıyorum buyuk ekran seviyor belki benim g2 yi anneme veririm ben elite ye geçerim derken bu gereksizler yuzunden suan icin askıya aldik bi çıksın bakalım ama soğudu mu soğuyor insan...

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: djerdinc55

dünyanın en güçlü telefonu elife7 şuanda yani gm elite fazla söze gerek yok g2 nin tek artısı bataryası.

Doğru ama GMin güncellemeleri nasıl olacak bakalım. Ben o telefonun kitkati alacağını düşünmüyorum. LG g2 de alamıyor orası ayri :D

Lg subat sonu mart basi alicakmis ama gm de alir bu donanima guncelleme vermezlerde birdaha telefin satamazlar zaten

• Beyler cidden burda cogu insani anlamiyorum
    Hani bir sidik yaristirma durumu var gibi ya beyler burda fikir beyan edersin eyvallah ama olay ordan cikip karsi tarafin senin fikrine uymasini bekliyorsunuz
    Sen g2 daha iyi dersin oteki gm'e ama olay ordan cikiyor g2 ci herkese g2 nin iyi oldugunu gm de tam tersini dusundurmeye calisiyor
    G2 benim seklini sevdigim bir telefon daha alamadim insallah alacagim ama hicbir zaman fanatik olmadim
    Gm elite ile ilgili benim kafamda soru isaretleri var
    2500 pil pek sorun degil 1400 mah lik telefon dunyanin telefon krali kimisime gore
    Bir kere donanimin uyumu buyuk soru isareti cunku hani bu pc degil ki abi sunu koydum bunu koydum hop driver yukledim calisiyor
    Telefonun 1200 tl olmasi cidden kiminin gordugu gibi utopik degil cunku lg g2 o kadar arge yapip 1500 tl ye satiyorsa ki o zaman donanim olarak en son donanimlardi gm elite 1200 tl olur
    Snapdradonun fiyati belli onun disinda ram ve disk hafiza birimlerini en son hiz ve teknoloji degil biraz orta segment tutarsin halledersin problem degil

Eger telefon o ozellikler ile 1200 tl olur ve yaziliminda falan sorun olmaz ise alacak olanlara simdiden hayirli olsun gule gule kullanin
    Diger kullanicilara da telefonuzdan memnun iseniz ne guzel kullanmaya devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler cidden burda cogu insani anlamiyorum
    Hani bir sidik yaristirma durumu var gibi ya beyler burda fikir beyan edersin eyvallah ama olay ordan cikip karsi tarafin senin fikrine uymasini bekliyorsunuz
    Sen g2 daha iyi dersin oteki gm'e ama olay ordan cikiyor g2 ci herkese g2 nin iyi oldugunu gm de tam tersini dusundurmeye calisiyor
    G2 benim seklini sevdigim bir telefon daha alamadim insallah alacagim ama hicbir zaman fanatik olmadim
    Gm elite ile ilgili benim kafamda soru isaretleri var
    2500 pil pek sorun degil 1400 mah lik telefon dunyanin telefon krali kimisime gore
    Bir kere donanimin uyumu buyuk soru isareti cunku hani bu pc degil ki abi sunu koydum bunu koydum hop driver yukledim calisiyor
    Telefonun 1200 tl olmasi cidden kiminin gordugu gibi utopik degil cunku lg g2 o kadar arge yapip 1500 tl ye satiyorsa ki o zaman donanim olarak en son donanimlardi gm elite 1200 tl olur
    Snapdradonun fiyati belli onun disinda ram ve disk hafiza birimlerini en son hiz ve teknoloji degil biraz orta segment tutarsin halledersin problem degil

Eger telefon o ozellikler ile 1200 tl olur ve yaziliminda falan sorun olmaz ise alacak olanlara simdiden hayirli olsun gule gule kullanin
    Diger kullanicilara da telefonuzdan memnun iseniz ne guzel kullanmaya devam :)

1400 değil , 5sin pili 1560 mah.ayrica yetiyor çünkü 5s 4 inç, 1136×640 çözünürlük ve ios işletim sistemli. Bu ise full hd, 5.5inch, androidli , s800acli
    5sin pili de öyle uzun bir kullanim saglamiyor

• Ustad eyvallah 1400 degil 1560 eee ? sonuc ? kimse birsey mi dedi
    sonucta benim demeye calistigim kac kisi bunun pili su kadar almam diye bakacak ? orani nedir ? iphone alan kim bakiyor anlaminda yazdim onu ....
    Oyle 2-3 gun kullanilacak telefon olamaz cunku insanlar sekilci guzel olsun ince olsun bosver pili 1560 olsun mantiginda
    Eger heseyini kullaniyorsaniz telefon sabah evden cikip aksam eve dondugunuzde yetiyorsa olay bitmistir
    2500 pili gunu goturuyorsa o kadar problem olmaz
    Zaten suan hangi telefon olursa olsun 1 saat oyun 1 saat konusma 50 ustu mesajla biraz da web bitiyor
  • quote:

Ustad eyvallah 1400 degil 1560 eee ? sonuc ? kimse birsey mi dedi
    sonucta benim demeye calistigim kac kisi bunun pili su kadar almam diye bakacak ? orani nedir ? iphone alan kim bakiyor anlaminda yazdim onu ....
    Oyle 2-3 gun kullanilacak telefon olamaz cunku insanlar sekilci guzel olsun ince olsun bosver pili 1560 olsun mantiginda
    Eger heseyini kullaniyorsaniz telefon sabah evden cikip aksam eve dondugunuzde yetiyorsa olay bitmistir
    Zaten suan hangi telefon olursa olsun 1 saat oyun 1 saat konusma 50 ustu mesajla biraz da web bitiyor

Hocam siz G2'mi alıyorsunuz ?
  • quote:

Hocam mesut çevik bir gün idare ediyor dedi ama ben inanmıyorum çünkü mesut çevik bence bu telefonun reklamını yapiyor.
    Note 3 de 3200 mah pil var. Eliteden 700 mah fazla. O bile bir gün anca yetiyor. Elite ise pil konusunda yerlerde surunecektir. Öyle harika donanima sahip bir telefon o ekrana daha büyük olmalıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

evet g2 ilk ciktigindan beri almak istiyorum :)
    lg hic kullanmadim

Ben sekil olarak duz telefon severim tus falan olmayacak dokunmatik olacak
    Ekrana baktin mi kapkara birsey gozukmeli :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

evet g2 ilk ciktigindan beri almak istiyorum :)
    lg hic kullanmadim

Ben sekil olarak duz telefon severim tus falan olmayacak dokunmatik olacak
    Ekrana baktin mi kapkara birsey gozukmeli :D

Aynen hocam gerçekten bende bu telefonu çok istiyorum.
    Alacağım İNŞALLAH ama bazı sorular kafamı kurcalıyor .
    Mesela adamlar G3 , Z2 felan Elite'nin rakibi demişler . Bana göre bu adamlar bir şey bilmeden konuşuyorlar ama birde size sorayım dedim ?
    İki telefon arasında abartılacak kadar donanım farkı var mı ?

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    Ustad bak soyle anlatayim
    nerdeyse ilk adam gibi androidler cikmaya basladigindan beri android kullaniyorum
    arada ios falan da kullandım bazi seyler cok abartiliyor
    Mesela bu telefonlar arasinda pek bir fark yok(hos bence ios inanilmaz sisiriliyor) neden yok
    2 sene onceki telefon da duz seylerde gayet guzel ve seri calisiyor olay oyunda fark ediyor
    Fark etmez dememin sebebi de su her sene birsey patlatiyorlar ornek note 2 de gpu ile oyunlari rahat oynuyordun ama 720p de
    sonra adamlar gpu yu gelistirdi falan ama gittiler 1080 yapti aleti o da bence performans olarak o kadar fark etmedi ki son cikan gpu lar ile biraz toparladilar
    simdi yeni model gpu lar geliyor ama cozunurluk artarsa gene bence suan ki 1080p oyunlar gibi olacak hatta daha da kotu
    cunku insalar soyle gaza geliyor abi yeni gpu digerinden %40 daha fazla eyvallah ta 2.560 × 1.440 cozunurluk olursa nerdeyse %70 civari fazla piksel olacak o zaman performans ne olur veya farki olur mu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 2 Şubat 2014; 10:57:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

yorumunda huzursuzluk seziyorum sakin ol memnun isen memnunsundur seninde söylediğin gibi sen g2 yi aldığında elite yoktu halen daha yok o sebeple kendini zararda hissetmen anlamsız ne olacağı belli olmaya telefon konusuna gelecek olursak şahsen g2 yi unutturacak eskitecek bir ürün olacağına eminim

Adama bak yav tam provakator. Zorla adami delirtmeye calismis her mesajinda.

• quote:

Ustad bak soyle anlatayim
    nerdeyse ilk adam gibi androidler cikmaya basladigindan beri android kullaniyorum
    arada ios falan da kullandım bazi seyler cok abartiliyor
    Mesela bu telefonlar arasinda pek bir fark yok(hos bence ios inanilmaz sisiriliyor) neden yok
    2 sene onceki telefon da duz seylerde gayet guzel ve seri calisiyor olay oyunda fark ediyor
    Fark etmez dememin sebebi de su her sene birsey patlatiyorlar ornek note 2 de gpu ile oyunlari rahat oynuyordun ama 720p de
    sonra adamlar gpu yu gelistirdi falan ama gittiler 1080 yapti aleti o da bence performans olarak o kadar fark etmedi ki son cikan gpu lar ile biraz toparladilar
    simdi yeni model gpu lar geliyor ama cozunurluk artarsa gene bence suan ki 1080p oyunlar gibi olacak hatta daha da kotu
    cunku insalar soyle gaza geliyor abi yeni gpu digerinden %40 daha fazla eyvallah ta 2.560 × 1.440 cozunurluk olursa nerdeyse %70 civari fazla piksel olacak o zaman performans ne olur veya farki olur mu bilemem

Aynen hocam haklısınız. Ben şuan G2'den yanayım . Bakalım zaman ne gösterecek :)

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    Kullandigim urun hakkında sıkıntılarını yazarım
    Kullanmadıgım urun icin de kagit ustune yorum yaparim ama pratikte ne cikar bilemem
    Sonucta bir kere begeni kisiden kisiye degisir
    Ben kimseye onu al bunu al demem
  • Yavmillet demiski Lg guncelleme sunmaz .Biraz arastirsalaar Lg`nin 512 mb ramli 2 senelik telefona bile guncelleme destegi sundugunu ogrenirler.

• Selamlar,

Elite'e dışardan kablo ile flash bellek takılabiliyor mu?

Discovery'e takılmıyordu, tanımıyordu takınca.
  • arkadaşım kamera konusunda ve tasarım konusunda LG G2 çünkü general mobile discovery de olduğu gibi kamera 8 mp diyor ancak kamera kalitesi aşırı şekilde kötü s3 kamerası kat kat iyi discoveryden YANI söylemek istediğim GENERAL MOBILE GÜVENME UCUZ MAL SATIYORLAR AMA KALITE KONUSUNDA KÖTÜLER BENDE BIR DISCOVERY SAHIBI OLARAK KONUŞTUM LG G2 AL BOŞ VER ELITEYI FILAN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 ile elite yi karşılaştırmanız o kadar saçma ki... gm kendisinin yapmadığı sadece marka bastığı ne idüğü belirsiz telefonları ülkemizde satmaya çalışıyor, kimse fanboy bilmemne demesin, önce adam gibi kendilerine ait olan bir ürün üretsinler sonra karşılaştırma yapsınlar, knock knock özelliğini, ios arayüzünü ve diğer telefonlara ait bir sürü özellikleri çalan bir ürünle lg g2 karşılaştırılamaz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.