Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almayı planlıyorum.Bugün sitede GME(General mobile elite) incelemesini gördüm.Daha önceden beğendiğim lg g2 ürünü arasında kalsanız hangisini seçersiniz.?
    GENERAL MOBİLE ELİTE

Gionee adlı Hindistan veya Çinli bir firmanın ürünü olan Elife e7 adlı telefon general mobile ismi üzerinden ülkemizde 1200-1300 tl bandı üzerinden satışa sunulacakmış.
    Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Herkes 3gb ramli 32 gb snapdragon 800ac li modelin 1200 lira oldugunu saniyor.
    1200 liraya getitecegi bunun bir alt modeli 3g li 32 gb snapdragon 800aa 3gb ramli model.
    Lte li modeli yurtdisinda adamlar 575 dolara satiyor. 1300 tl eder. Bu kadar yuksek vergi oranlarina ragmen turkiyede bu fiyata getirebilirlermi bekleyip gorecegiz.
    Test modelinde oldugu gibi getirecegi telefon 2.2ghz snapdragon 800 3gli model. Bunun fiyatida 500 dolar civari.
    gadgets.ndtv.com/lg-g2-968-vs-sony-xperia-z1-1018-vs-gionee-elife-e7-1141-vs-htc-one-37
    Karsilastirmadaki versiyon 3gli olandir. demiş bir arkadaş buna kanıt olarak firmanın yayınladığı ürün tanıtım videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=q3E_2yjDdmY

Gione firmasının sitesi:http://gionee.co.in/

Discovery Elite'in öne çıkan teknik özellikleri:

2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
    Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
    3GB Sistem belleği / 32GB ROM
    5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
    16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
    2500mAh Batarya
    Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass
    LG G2
    Lg firmasının amiral gemisi olan bu ürün ülkemizde 1300 1400 tl üzerinden satılıyor.
    2.26 Ghz 4 çekirdek snapdragon 800
    5.2 inç ekran
    16 gb hafıza
    3000 mh batarya
    13 mp ois kamera ön kamera 2.1 mp

Bu linkten karşılaştırma videosuna göz atabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=NxKyUVtmJGU

Benim görüşüm:Gme artı ve eksileri videoda da izlediğiniz gibi Gme çerçevesi beni soğuttu ayrıca kamera verimliliği tartışılır.Bataryası çok büyük sorun yaratır bu kadar donanımı 2500mh pille sınırlandırmak saçmalıktır.Dünyanın en güçlü telefonu işlemci bakımından.Ayrıca kamerası 16 mp değerini yansıtmıyor.1200 tlden fazla fiyata gelirse uzak durun bence.Birde telefon çok farklı renklerle gelirse güzel olur.Araştırmamda rastladığım pembe rengi yok satar.

Lg g2 ise ois kamerasıyla daha öndedir.Piline gelirsek şuanda onun verdiği verimi veren pil yok.Çerçeve bakımından daha hoş geldi.İşlemcisi azcık daha güçsüz.
    İkisininde eksik yanı güncelleme sorunudur.Lg ye 4.4 kitkat dağıtımı başladı.Ancak devamı gelmesi çok zor.Gme dede aynı sorun var.
    servis kalitesinde lg önde tartışılmaz ama gme ne yapar uzun vadede bilinmez.Sonuçta çin malı ürpertiyor insanı :)

NOT:konunun sahibi olarak lg g2 aldım 20 gündür kullanıyorum çok memnunum herkeze tavsiye ederim

Lg G2 VS General Mobile Elite Lg G2 VS General Mobile Elite Lg G2 VS General Mobile Elite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalone -- 9 Mart 2014; 16:58:30 >

• G2 gayet iyidir kameradan ve pilden feragat etmek istersen elite de düşünülür ikiside üzmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

G2 gayet iyidir kameradan ve pilden feragat etmek istersen elite de düşünülür ikiside üzmez
    İkisi de çok iyi aslında.
    Bir de şu açıdan bakın: Benim AnTuTu'dan 17k alan Optimus G bile yüksek grafikli oyunlarda ciddi derecede kasmıyor, çok ufak.
    Hele bu cihazlar 35k seviyesinde, yani aradaki farkı anlamanız imkansız kesinlikle.

O yüzden bence donanım değil de Tasarım ve Pil'e ağırlık verin.
    Elite'in çerçeveleri hoşunuza gitmemiş. Pil olarak zaten G2 daha iyi.
    Burada içinize sinen cihaza 100-200 TL daha fazla vermek bence çok daha mantıklı.
    G2 zaten kampanyalarla 1300'e iniyor mağazalarda. G2 alacaksanız beklemenize de gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Bir de şu açıdan bakın: Benim AnTuTu'dan 17k alan Optimus G bile yüksek grafikli oyunlarda ciddi derecede kasmıyor, çok ufak.
    Hele bu cihazlar 35k seviyesinde, yani aradaki farkı anlamanız imkansız kesinlikle.

Burada içinize sinen cihaza 100-200 TL daha fazla vermek bence çok daha mantıklı.
    G2 zaten kampanyalarla 1300'e iniyor mağazalarda. G2 alacaksanız beklemenize de gerek yok.

g2 alıcam ama şubatı bekliyorum taksit uygulaması kalkıcağı için fırsatçılar telefon fiyatlarını yükselttiler peşin alıcağım için kampanya bekliyorum
    Gme aklımı karıştırdı birazcık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalone -- 30 Ocak 2014; 17:33:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Alıntıları Göster
    kagıt uzerınde aralarında fark yok gıbı secımınız pıl uzerınde degılse hangısını alırsanız alın pısman olmazsınız..

hele oyunlarla aram pek ıyı degıl dıyorsanız lıte mı ne daha ucuza ramı kırpılmıs olanı cıkacakmıs onu alın derım.

• Ben g2 kullaniyorum. Telefonumda stock rom uzerine dorimanx kernel yuklu. Islemci hizi 2.5 ghz ve gpu hizi da 550mhz. Yani s800ac'den bir farki kalmadi. Agir oyunlarda anormal isinma veya donma olmadi. Gerek yok yeni maceralara. Al bir g2. Çak bir kernel. Al sana en ust donanim
  • antutu da elite eziyor misal.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    kım kıme nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

antutu da elite eziyor misal.
    5.5 inç köşeli telefonu nerde taşıyacağım diyenler G2 diğer şeyler içinse Elite alınabilinir...
    Bir de çıksın telefon, uzun vadede sorunlar baş gösterecek mi, ona göre karar verirler arkadaşlar... Yok ben bekleyemem derseniz Z1 compact gibi içinde sıfır soru işaretli bir alternatif var hali hazırda...
  • bir de gmd elite 32 gb 1200 olacak, lg g2 nin 32 gb liği 1700 civarında. 16 lıksa 1400 civarında. yine gmd elite hesaplı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

bir de gmd elite 32 gb 1200 olacak, lg g2 nin 32 gb liği 1700 civarında. 16 lıksa 1400 civarında. yine gmd elite hesaplı yani.
    lg g2 32 gb 1518 tlden n11.com da lg garantili satılıyor
    16 sı 1370 den gidiyor şuanda
    Gmd elite lte 575 dolar
    Gmd elite 3g 500 dolar
    Gmd elit lite 430 dolar

Lg g2 32 gb 1450 tl
    Lg g2 16 gb 1350 tl
    32 lik G2 aylardır 1485 den satılıyor LG tr garantili şekilde...
    forumdan onlarca kişi aldı bu şekilde...
    Daha çıkmamış bir telefon ile karşılaştırmak doğru olmaz piyasada bulunan bir ürünle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

32 lik G2 aylardır 1485 den satılıyor LG tr garantili şekilde...
    forumdan onlarca kişi aldı bu şekilde...
    Daha çıkmamış bir telefon ile karşılaştırmak doğru olmaz piyasada bulunan bir ürünle...

o alanlara şimdi sormak lazım. elite mi alırdın g2 mi diye?
    O boyutta bişi almak istesem Note 3 veya Z1 almak alırdım diyeyim hocam :/
    Kendi adıma konuşursam da aylardır bu telefonu kullanan biri olarak benim ihtiyaçlarıma en iyi cevap veren telefon G2 idi, bunu aldım bozuluncaya dek de değiştirmem...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    gme nin çerçevesi çok büyük yoksa lg g2 ile ekran boyutu aynı sanırsam.Büyük kenar çerçevesi aynı fotograf çerçevesi gibi duruyor :)
  • celalone kullanıcısına yanıt
    Lg G2 5.2 inç ekran var hocam
    Elite de ise 5.5 inç(note 2- LG g pro kadar)
    Hocam tasarıma bişi diyemem... Kimisi köşeli kapasitif tuşlu sever... Benim gibi kişilerde tutuşu kolay, sıfır çerçeve, cepte taşıması da rahat olsun G2 gibi telefonları seçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Lg G2 5.2 inç ekran var hocam
    Elite de ise 5.5 inç(note 2- LG g pro kadar)
    Hocam tasarıma bişi diyemem... Kimisi köşeli kapasitif tuşlu sever... Benim gibi kişilerde tutuşu kolay, sıfır çerçeve, cepte taşıması da rahat olsun G2 gibi telefonları seçer...

katılıyorum sana lg tasarımı daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalone

gme nin çerçevesi çok büyük yoksa lg g2 ile ekran boyutu aynı sanırsam.Büyük kenar çerçevesi aynı fotograf çerçevesi gibi duruyor :)
    Beklenen konu

Kesinlikle elite, zaten sırf kağıt üzerinde bile g2den çok daha iyi bir telefon. Hem ön hem arka kamerası, hem işlemcisi, hem rami, ve bence tasarımı da daha iyi. C çizip kamerayı açma olayı mükemmel, hatta güncellemeleri bile daha iyi olacak elitein

500 mah farkı da boşver derim, iyileştirme dediği kesinlikle yalan değil. Telefonun gps, bt, wifi vs. her şeyi açık, parlaklığı fulldü, her tarafta test ve oyunlar açıktı ve 20 dkde %10 gitti. Normal kullanımda g2ye yakın olacağı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Beklenen konu

Kesinlikle elite, zaten sırf kağıt üzerinde bile g2den çok daha iyi bir telefon. Hem ön hem arka kamerası, hem işlemcisi, hem rami, ve bence tasarımı da daha iyi. C çizip kamerayı açma olayı mükemmel, hatta güncellemeleri bile daha iyi olacak elitein

500 mah farkı da boşver derim, iyileştirme dediği kesinlikle yalan değil. Telefonun gps, bt, wifi vs. her şeyi açık, parlaklığı fulldü, her tarafta test ve oyunlar açıktı ve 20 dkde %10 gitti. Normal kullanımda g2ye yakın olacağı kesin.

bir de arkada o kadar uygulama açıkken antutu dan 34000 skor aldı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.