Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende o sekılde aldım xperıa Z ıcın para bırıktırırken G2 aldım 3 ay once aldıgım telefon ıcın 5 ay sonra cıkacak bı telefon uzerınden neden bozulayım kı ? bı yenılık yokken teknolojık olarak :)

G2 alanlar bozulucaktır dedınız ya bende bı g2 sahıbı olarak neden alınmayayım ?
  • teknoloji akıyor :D
  • daha fazla para vermek daha az teknolojiye sahip olmak bunun yanı sıra lg güncelleme konusunda ne yapar bilinmez ama gmyetkilisi destek vereceklerini dile getiriyor tabi bunların yanında almışsın sonuçta yapacak birşey yok senin memnuniyetin önemli ama şahsen ben 16 gb almış olsaydım şuan çok rahatsız olurdum
  • şahsen elime çin malı telefon alınca daha rahatsız olurdum. :) (şuanda telefonum yok)
  • Elite g2 den daha hizli, daha guclu daha ucuz...

Arti olarak

32gb g2 1700 tl
    32gb elite 1200 tl

Ayrica lg ye guncelleme falanda gelmez.

Sonuc : Elite g2 yi hersekilde ezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 30 Ocak 2014; 22:09:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aynı fikirdeyim bende g2 nin yaşama şansı pek yok ayrıca arkadaş çin malı ürünlerden rahatsız oluyormuş epey güldüm doğrusu
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    her gun yenı bır telefon cıkarken ben 3 ay once aldıgım telefon ve 2 ayı var bunun tr ye gelmesının 5 ay eder yenı amıral gemılerı cıkmaya baslar benım rahatsız olma sebebım ne olabılır kı ?

yenı bır teknolojı ıle gelse bende G2 yı bu ay ıcersınde almıs olsam belkı?
    ama severek kullandıgım ve pısmanlık duymadıgım hatta gelısıyle ne olacagı bellı olmayan bı telefon yuzunden neden pısman olayım :)

lg guncelleme vermıyor degıl verıyor bır avrupa romu yukler keyfıme bakarım o konuda bı sıkıntı yok kaldıkı telefonun suan hıc bır sıkıntısı yok :)
  • lg 32 gb 1450 TL
    lg 16 gb 1300 TL

tr garantılı
  • batarya konusunda elite cimri davranmış doğrusu ama yinede her anlamda kendini affettiriyor kardeşim gm discovery aldı geçen hafta bende biraz ön yargılıydım başta ama biraz inceleyince tamamen görüşlerim değişti GM çok başarılı çin malı diye karalamak en ucuz eleştiri olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Herkes 3gb ramli 32 gb snapdragon 800ac li modelin 1200 lira oldugunu saniyor.
    1200 liraya getitecegi bunun bir alt modeli 3g li 32 gb snapdragon 800aa 3gb ramli model.
    Lte li modeli yurtdisinda adamlar 575 dolara satiyor. 1300 tl eder. Bu kadar yuksek vergi oranlarina ragmen turkiyede bu fiyata getirebilirlermi bekleyip gorecegiz.
    Test modelinde oldugu gibi getirecegi telefon 2.2ghz snapdragon 800 3gli model. Bunun fiyatida 500 dolar civari.
    gadgets.ndtv.com/lg-g2-968-vs-sony-xperia-z1-1018-vs-gionee-elife-e7-1141-vs-htc-one-37
    Karsilastirmadaki versiyon 3gli olandir.

kardeş sanki general mobile direk 570$danmi aliyor telefonu onlarin arasında sözleşme var 350-400$ dan aliniyordur üstüne gümrük+vergi ekleniyor 530 falan oluyordur geriye kalan da general mobilenin kari oluyor. yani direk 570den alma diye birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

lg 32 gb 1450 TL
    lg 16 gb 1300 TL

tr garantılı

Orjinal turkiye distrubutorunun cihazlarinin satildigi buyuk teknomarketlerdir kriter internet satislari degil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu elite e kernel falan atsan +40 bench alır
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Kim kernel yazacak peki :) o da var yani...
  • elite iyi hoşta bataryası düşük geldi bana. Ama hakkı yenmez yani canavar telefon yapmışlar umarım discovery'deki gibi ölü piksel vs. sorunlardan arındırılmış olarak gelir
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    yorumunda huzursuzluk seziyorum sakin ol memnun isen memnunsundur seninde söylediğin gibi sen g2 yi aldığında elite yoktu halen daha yok o sebeple kendini zararda hissetmen anlamsız ne olacağı belli olmaya telefon konusuna gelecek olursak şahsen g2 yi unutturacak eskitecek bir ürün olacağına eminim
  • @PendroZ yazar bekli
  • ne farkı var acep ? :)
    telefonu aldıktan sonra muhattap lg teknık servısı gerısı tefarruat..

tekno marketlerın cakallıgına mı goz yumacaz :)
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    discovery de herhangi problem yok istisnai durumlar kaideyi bozmaz bizde alık geçen hafta canavar gibi söylediklerin geneli kapsamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalone

Arkadaşlar telefon almayı planlıyorum.Bugün sitede GME(General mobile elite) incelemesini gördüm.Daha önceden beğendiğim lg g2 ürünü arasında kalsanız hangisini seçersiniz.?
     Lg G2 VS General Mobile Elite
    GENERAL MOBİLE ELİTE

Gionee adlı Hindistan veya Çinli bir firmanın ürünü olan Elife e7 adlı telefon general mobile ismi üzerinden ülkemizde 1200-1300 tl bandı üzerinden satışa sunulacakmış.

Gione firmasının sitesi:http://gionee.co.in/

Discovery Elite'in öne çıkan teknik özellikleri:
    2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
    Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
    3GB Sistem belleği / 32GB ROM
    5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
    16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
    2500mAh Batarya
    Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass
    LG G2
    Lg firmasının amiral gemisi olan bu ürün ülkemizde 1300 1400 tl üzerinden satılıyor.
    2.26 Ghz 4 çekirdek snapdragon 800
    5.2 inç ekran
    16 gb hafıza
    3000 mh batarya
    13 mp ois kamera ön kamera 2.1 mp

Bu linkten karşılaştırma videosuna göz atabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=NxKyUVtmJGU

Benim görüşüm:Gme artı ve eksileri videoda da izlediğiniz gibi Gme çerçevesi beni soğuttu ayrıca kamera verimliliği tartışılır.Bataryası çok büyük sorun yaratır bu kadar donanımı 2500mh pille sınırlandırmak saçmalıktır.Dünyanın en güçlü telefonu işlemci bakımından.Ayrıca kamerası 16 mp değerini yansıtmıyor.1200 tlden fazla fiyata gelirse uzak durun bence.Birde telefon çok farklı renklerle gelirse güzel olur.Araştırmamda rastladığım pembe rengi yok satar.

Lg g2 ise ois kamerasıyla daha öndedir.Piline gelirsek şuanda onun verdiği verimi veren pil yok.Çerçeve bakımından daha hoş geldi.İşlemcisi azcık daha güçsüz.
    İkisininde eksik yanı güncelleme sorunudur.Lg ye 4.4 kitkat dağıtımı başladı.Ancak devamı gelmesi çok zor.Gme dede aynı sorun var.
    servis kalitesinde lg önde tartışılmaz ama gme ne yapar uzun vadede bilinmez.Sonuçta çin malı ürpertiyor insanı :)

Lg G2 VS General Mobile Elite Lg G2 VS General Mobile Elite Lg G2 VS General Mobile Elite

Hocam sizinle birebir aynı durumdayım. Bende iki telefon arasında kaldım. Ve İNŞALLAH nakit alacağım. G Pro 2 G 3 felan çıkacak Şubat sonu gibi alırım herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ne farkı var acep ? :)
    telefonu aldıktan sonra muhattap lg teknık servısı gerısı tefarruat..

tekno marketlerın cakallıgına mı goz yumacaz :)

Paralel ithalat cihazlari nasil gotureceksiniz resmi turkiye lg teknik servise? Yeride mecidiyekoydedir cevahir avm nin yanindadir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.