Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sessız sakın guzel telefon olmus yenı alacaklar dusune bılır dıyoruz gelıp catıyorlar zoruna gıtmıs GMD dıyorlar
    tezlerını curutuyoruz neyın kafası dıyorlar degısık bır gurup bunlar bellı :)
  • kuşkusuz öyle baksana vaziyete dah piyasaya çıkmadan sinir yapıyorlar birde biz o çılgın cihaz ile score ları alt üst edip durunce ne yaparlar düşünmek istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

funboy lar çalışıyor :)

Funboy mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o tezleri nasıl çürütüyorlarmış acaba merak ettim batarya ile ve kocaman LG yazı ile ise evet başarmışlar :)
  • quote:

o tezleri nasıl çürütüyorlarmış acaba merak ettim batarya ile ve kocaman LG yazı ile ise evet başarmışlar :)

dobrasam sanki elinde elife e7 var sende öyle bir konuşuyonki :D
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    salla hocam ya :) istediğin istediğini alır... Ama benim telefonum seninkini döver olaylarından pek hoşlanmıyorum... Bu olaylara da pek girmek istemiyorum... Hele de karşında dar kafalı insanlar varken :)
  • celalone kullanıcısına yanıt
    ne alaka ben elite ile derdim yok ama bakıyorumda ellerinde gelse aman altarnetif markalar gelmesin fiyatlar böyle iyi biz g2 16 lık 1600 tl ye alırız demeye getiriyorlar rezalet resmen elite olması önemli değil bu LG SAMSUNG HTC ni biraz burnu sürtmeli ne bu be 16 gb g2 nin fiyatı astronomik seviyelerde illa bunlar gidip paralel ithalat ürünler ile uğraşıp üç gün sonra sorun yaşayım ürünün ardında kimseyi bulamaz sonra başlarlar ellerindeki telefonu kötülemeye şimdi ordan bir kaç kişi çıkar yok 1600 tl değil 16 gb 1200 tl derler kimbilir hangi sitede ne garantili kimin ithalatı
  • quote:

funboy lar çalışıyor :)

Adamlar internet satis fiyatlariyla teknosa vatan fiyatlarini bir tutuyorlar..saniyorlarki bu memleket bu forumun telefon bolume takilip hergun sicak firsat kovalayan insanlardan ibaret

Bu cihazi hemen ve aninda canli canli genpa kvk garantili nereden alirsin? Teknomarketlerden turkcell vsden alirsin..nekadar bunun 32 ligi teknosada vatanda 1700 lirami 1700 lira konu kapanmistir nokta...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 da çok iyi bir telefon tabi ki bunu herkes kabul ediyor ama General Mobile Elite e söven arkadaşların %99 u Discovery kullanmamıştır onlar da bunu kabul etsin. Piyasaya çıktığında yine f/p kralı olacak ama Discovery nin satış rakamlarına ulaşabilir mi düşündürüyor açıkçası.
    Bu arada Discovery kullanıcısıyım ve bu fiyata bu teknolojiyi kullanmamı sağlayan GM nin sonuna kadar arkasında da dururum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel özetledin olay budur bunlar hala neyin derdindeyse kendi telefonlarını bizimkisi bizimkisi diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar matıksız ötesi
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    bak alttakı arkadas ne yazmıs gelde gulme :)
    cebındekı parayı teknosaya turkcelle vatana kaptırmaya cok meraklı mılletımız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

buna g2 nin kafası deniyor heralde :) sıkma canını boşver

Kardes boyle seviyesiz adamlarla muhattap olma adam daha saygili konusmayi bilmiyor muhattap olmaya degmez..elite cok zoruna gitmis belli neyse paralel ithalat g2 si bozulur insallahta surunur servislerde...

Bu kadarda olmaz resmen beddua etmişsin adama.

• buradakı alt sekment telefon arayan arkadaslara ne onermısım bı bakın ıstersenız

telefona soven eden yok kımsenın haddı deyıl zaten arkadaslar daha cıkmamıs telefona kuruntu yapmaya baslamıslar bıde nato kafa nato mermer oluncaburadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 30 Ocak 2014; 22:51:34 >
  • Discovery Elite'i bekle hocam pişman etmeyecek bir cihaz :)
  • GMD ELİTE daha ii snapdragon 800 ac modeli 550mhz cpu 3gb ram 16mb camera lg g2 den daha iyi

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    bı laf var hocam bılmem lugatınızda varmı

bırseyın duası kabul olsa gokten kemık yagardı
  • çok doğru tespit bunlar paralel ithalat müşterisi internettten g2 nerde nekadar diye ararlar sonra yok okadar değil bak şukadar der gezerler sonra bir bakarlar ne servis ne birşey en ufak bir sıkıntıda forumda lg yi topa tutarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalone

şahsen elime çin malı telefon alınca daha rahatsız olurdum. :) (şuanda telefonum yok)

G2 amerika da üretiliyor değil mi?

• seviyesizleşme iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bı laf var hocam bılmem lugatınızda varmı

bırseyın duası kabul olsa gokten kemık yagardı

Evet hocam bu nedir ya daha çıkmamış bir telefon için f/p kralı telefonu adam yerden yere vuruyor. Neye göre diyorsun bunu diye sormak lazım adama.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.