Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kimse stres yapmıyor hocam :/ size laf anlatamıyoruz ki... Bir tane gm fanboyu çıkmış kulakları tıkamış ezberden konuşuyor... Ona heryerde laf sokuyorlar gelmiş bir de Lg bölümüne dadanmış... Ona biraz gıcık aldım o kadar... Yoksa elite 500 lira olmuş 2500 lira olmuş şuan Note 3-Z1-G2-iphone 5s kullanan kimsenin umrunda olmaz ki... Zaten bu telefonlardan bir artısı olmayacak değiştirmek istenecek kadar... Bir de hocam dediğim gibi bu telefon karşılaştırma olaylarından pek hoşlanmıyorum... Herkesin farklı bir beklentisi ve bütçesi var... Bir de lg g2 1700 de 1700 deyip durmayın... Ben ekimde 1500 verdim, cebimden bu kadar para çıktı... puan vs. olmadan... Şimdiye dek hiçbir eksik yanınıda görmedim diğer kağıt üzerinden 1 tık hızlı olan telefonlardan... Aksine tasarım ve batarya olarak beni fazlası ile memnun etti... Haftalarca kapatmadan kullanabildim stabil bir cihaz olduğu için... Neyse övmeğe gelirsek iş uzar gider aylardır sıfır sorun ile kullandığım cihazı... Bir de telefonu sırf içindeki chipsete göre almak da doğru gelmiyor... 3. parti geliştiricilerin de cihazı kaale alıp almayacağı önemli... G2 ile Nexus 5 birbirine paralel bir cihaz olduğu için buna fazlası ile sahip...

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Elite in rakibi g2 değil bence. G2 biraz daha alt seviye bir cihaz. Z1 bu konuda elite rakip olabilir belki.

Aynen hocam g2 bir alt seviyede kaliyor kesinlikle elite e gore..zaten antutu testi ortada neyi tartisiyoruzki

Ustelik birde 400-500 lira fazladan para g2..

Neyse elite in rakibi z1 dir onunla karsilastirmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 satın almamaış ve acelesi olmayan arkadaşlar beklemeli zaten 16 gb lık versiyonu alan arkadaşlar nekadarını kullanabiliyor acaba bildiğim kadarı ile 9 veya 10 gb lık kısmı kullanıcıya ayırmış LG en son çıkan oyunlar full hd filmler müzik arşivi derken otg rezilliği çekmek istemiyorsanız illa alacaksanız 32 lik alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

stok 10 F+1,7 dorimanix kernel var :)

stok 10f ıle de 36,600 cıvarı alıyorum

Stockla o kadar aliyorsa puani note3den Yüksek demektir. Benim note 3 stockla 34000 aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin konuya gelip elite vs note 3 konusu açarlar inşallah
    bir de dori gibi düzgün bir kernelciyi elite e kernel yazması için kim ikna edecek
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85379119
    bu da benim stok 10c rekorum...
    quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Evet arkadaşlar bu haftaki Antutu Skorum
     Lg G2 VS General Mobile Elite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 30 Ocak 2014; 23:15:27 >

• evet stok 10b ıle 36300 felan alıyordu 10 f ıle 36600 lere cıktı kernel degısıklıgı ıle max bu oldu suanlık :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    evet güzel söylüyorsunda madem karşılaştırılması hoşunuza gitmiyor neden buradasınız peki bu başlık neden açıldı ayrıca chipset olarak değerlendirmiyorsan neye göre karar veriyorsun acaba merak ettim doğrusu yorumunda çelişkiler var
    etme cahille muhabbet kusturursun dıye gıden bır laf var ne guzel oturmus konuya.....
    arkadasın amacı tartısma yaratıp onun cercevesınde eylenmeye calısmak arada cıkıyor boylelerı yapacak bırsey yok
  • ahlaksızlık yapma az öncede arkadaşa terbiyesizlik ettin doğru düzgün yorum yap seviyeli ol senin için zor farkındayım
  • quote:

Hocam sizin konuya gelip elite vs note 3 konusu açarlar inşallah
    bir de dori gibi düzgün bir kernelciyi elite e kernel yazması için kim ikna edecek
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85379119
    bu da benim stok 10c rekorum...
    quote:

Evet arkadaşlar bu haftaki Antutu Skorum

Hocam bize bi kitkat gelsin. Ben de burada sizin gibi şov yapacağım :D

• Beyler uzatmayin ikisi de çok güzel telefonlar ama en iyisi note 3 :DD
    Ben de yeni bir cephe mi açsam acaba :D

• 4,2 va bızde

4,4u heycanla bızde beklıyoruz sıze daha gelmedı mı gecen hafta verılıyor haberı vardı ?
  • Suan G2 acamayip Elite nin acabilecegi bir uygulama varmi ? Suanda yok senelercede olmayacak. 5.5 inc ekrani besleyecek pil o kadarmi olmali idi ? G2 dusunmeden al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Elite in rakibi g2 değil bence. G2 biraz daha alt seviye bir cihaz. Z1 bu konuda elite rakip olabilir belki.

Aynen hocam g2 bir alt seviyede kaliyor kesinlikle elite e gore..zaten antutu testi ortada neyi tartisiyoruzki

Ustelik birde 400-500 lira fazladan para g2..

Neyse elite in rakibi z1 dir onunla karsilastirmakta fayda var.

g2 alt seviye mi o zaman 1000 tl altındaki telefonlar ne oluyor?

saçma sapan fanatiklik yapmak yerine adam akıllı kıyaslama yapsanız daha iyi olmaz mı?

g2 1250 tl civarına Lg Türkiye garantili alınabiliyor sıcak fırsatlardaki ana konuya bakmak yeterli 400-500 tl fark nasıl oluyor anlamadım elite e7 daha piyasaya çıkmadı?

şu telefon bir çıksın da adam gibi karşılaştıracağım aralarında birini alacağım inşallah o zaman bir konu açıp yazacağım.

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kullandığım bir telefonun karşılaştırma konusu LG bölümüne açılmış

bende girip bakayım dedim biraz...
    Geriye doğru bütün postlarımı oku G2 daha hızlı demiş miyim veya Kamerası daha iyi tarzında veya donanım olarak bir kıyaslamaya girmiş miyim :/
    Sonra da baktım birkaç tane teknoloji özürlüsü arkadaş yorum yapıyor ben de yazayım dedim ufak tefek birşey...
    Yorumlarımın hiçbirinde G2 veya Elite daha iyi demedim...
    Eğer dediğimi gösteren bir post atarsan kafandaki tüm çelişkilere cevap verebilirim...
    Dediklerimin ana teması herkesin bir telefondan beklentileri farklıdır... İsteyen içine sinen telefonu alır...
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

4,2 va bızde

4,4u heycanla bızde beklıyoruz sıze daha gelmedı mı gecen hafta verılıyor haberı vardı ?

Evet biliyorum sizde 4.2 var lg çok yavaş guncellemede. Lg g2 gibi bir telefona yakışmıyor 4.2 :)
    Bize yayinlandi 4.4.2 ama simdi samsung tryi bekleyeceğiz. Biliyorsunuz onlar da çok hizlidir hic gec vermezler !! :)

• Elite Teknik anlamda güzel cihaz ama belli bir segmente kafa tutmak için çıkarıcaksa GM firması yazılım Kitkat tan aşağı olmamalı o donanımı 4.2.2 de çalıştırmak haksızlık olur diye düşünüyorum ve içinde gelen 4.2.2 yazılımı da zaten Qualcomm tedarik ediyor daha o kadar Arge si yok GM firmasının google ın verdiği kaynak kodlarından yazılım hazırlayacak kadar...

Telefonu aldığı gibi kullanan özelleştirme merakı olmayan biri için güzel bir fiyata gelicek GM Elite ama benim gibi bu işi hobi olarak yapan birini tatmin etmez donanım ne olursa olsun uzun vadede ya yine Samsunga dönerim yada Nexus serisinin akibetini beklerim ortalık çok karıştı ben Motoroladan Nexus beklerken Lenovo ya satıldı Nexus projesi askıya alınıcak Google Play Edition cihazlar ile devam edilecek haberleri var süreci beklemek lazım ileriyi göremiyorum şuan...

Kernel konusunda hiç çalışmam olmadı ( içini açıp init.d desteği eklemek haricinde ) gerçekten tecrübe gerektiren bir konu kendi kendine öğrenilmesi zor bir dal biri şu şudur bu budur diye yol gösterse idi bişeyler yapabilirdik çok kabaca tanıyorum içindekileri ve ne işe yaradıklarını...

Bir de hocam dediğim gibi bu telefon karşılaştırma olaylarından pek hoşlanmıyorum... diyen kim acaba
  • bu 4.2.2 li stok rom hocam :) yoksa kernel işine girersek 40k alınıyor :)
    Kitkat ın da puanlara hiçbir etkisi yok bildiğim kadar ile hocam...
    Çünkü kore versiyonu da benzer puanlar alıyor :)
    Yine de bekleriz hocam, Note 3 Z1 bir tık daha hızlı cihazlar... Boyut problemi olmasa ben de Note 3 alabilirdim...
    Samsung un tek iyi yaptığı şey Note serisi çünkü...
  • arkadaşlar telefona sadece iyi kötü özellikler olarak bakmamak gerek telefona verilen destekte önemli eski bir discovery kullanıcısıydım şimdi g2 kullanıyorum ve sayamayacağım kadar rom özelleştirme var ama elite böyle destek olurmu bence zor ama gerçekten fiyatına göre çok iyi bir telefon general mobileyı gerçekten tebrik etmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.