Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunlar uzayda yaşıyor resmen dediğin gibi lg ye amerikan malı muamelesi yapıyorlar bence konuya hakimliği belli bu arkadaşların
  • Hocam bu konuda aklı başında bir gm ci sen varsın :)
    İsteyen istedğini alır hocam, kimsenin birşey dediği yok bu konuda... Kimse de elite e sövmüyor... Ama şundan şöyle iyi böyle iyi demek komik oluyor... Herkesin telefondan beklentileri tamamen farklıdır... O yüzden gidip içine sinen daha alt seviye bir telefona daha fazla para verebilir... Çevremde kimseye G2 alın demedim ama 900 liraya kadar telefon alacak arkadaşlarıma GMD alın dedim... Samsung un çöplerine para kaptırmayın diyerekten... Ama daha çıkmamış bir telefon üzerinden karşılaştırma yapmak ne kadar doğrudur bunu anlayamıyorum :/
  • burada LG fanatizmi yapmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Beklenen konu

Kesinlikle elite, zaten sırf kağıt üzerinde bile g2den çok daha iyi bir telefon. Hem ön hem arka kamerası, hem işlemcisi, hem rami, ve bence tasarımı da daha iyi. C çizip kamerayı açma olayı mükemmel, hatta güncellemeleri bile daha iyi olacak elitein

500 mah farkı da boşver derim, iyileştirme dediği kesinlikle yalan değil. Telefonun gps, bt, wifi vs. her şeyi açık, parlaklığı fulldü, her tarafta test ve oyunlar açıktı ve 20 dkde %10 gitti. Normal kullanımda g2ye yakın olacağı kesin.

hem batarya 500 mah daha küçük hem de ekran daha büyük arada fark olacağı kesin

g2 için 4.4 güncellemesi kesin olarak çıkacak ama elite e7 için güncelleme olacak mı bilmiyorum.

kamera olarak megapixel olayına takılmayın mesut çevik araç içi ön kamerasını denemiş elite modelinin ben beğenmedim htc'nin bir modelinide denemişti o çok daha iyiydi

gm discovery çıktığı zaman ilk işim g2 ile kıyaslayıp aralarından birini alacağım ama şuan g2 daha önde gibi.

bu arada g2 modeli Lg Türkiye garantili 16 gb 1200-1300 tl civarlarına 32 gb ise 1419-1459 tl arası bulunabiliyor sıcak fırsatlardaki ana konuda bakılabilir.

• Elite in rakibi g2 değil bence. G2 biraz daha alt seviye bir cihaz. Z1 bu konuda elite rakip olabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    güzel söylüyorsun kısmen katılıyorum ama ortada stres yapacak birşey yok özellikler ortada herkes şu özelliği lg den başarılı bu özelliği zayıf diyerek yorumda bulunabilir yoksa bu başlık ne diye açıkdıki
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    evet mantıklı
  • hakaret içerikli yorum yapmadan özelliklerde yola çıkarak yorum yapalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

lg 32 gb 1450 TL
    lg 16 gb 1300 TL

tr garantılı

Orjinal turkiye distrubutorunun cihazlarinin satildigi buyuk teknomarketlerdir kriter internet satislari degil...

32 gb lg Türkiye garantili teknosada hafta sonu 1599 tl + 100 tl world puan ve ya 100 tl hediye çeki + bluetooth kulaklık + avantajix iadesi ile satılıyordu.

ayrıca şuan sıcak fırsatlardaki ana konuya bakarsanız Lg Türkiye garantili 32 gb 1419 tl ile 1459 tl arası satan yerler var hatta birçok arkadaş aldı buralardan.

• teknik detaylardan yola çıkarakmı yorum yapacağız yoksa marka ve bayarya büyüklüğündenmi başka türlü kıyaslama gelmiyor aklıma ekleyecek olan varsa buyursun
  • G2 elite den iyi bir telefondur diyen bunun nedenlerini de açıklasın bizde aydınlanalım. Yok fiyatı 1300 o kadar da pahalı değil ehehe diyerek savunmak komik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

ne farkı var acep ? :)
    telefonu aldıktan sonra muhattap lg teknık servısı gerısı tefarruat..

tekno marketlerın cakallıgına mı goz yumacaz :)

Paralel ithalat cihazlari nasil gotureceksiniz resmi turkiye lg teknik servise? Yeride mecidiyekoydedir cevahir avm nin yanindadir..

iyi de paralel ithalat olduğunu nereden çıkardınız ben onu anlamadım?
  • quote:

kım kıme nerde
     Lg G2 VS General Mobile Elite

Stock romla kernella mümkün değil. Ona da yapsak o da bu puanı alir :)

• Elite nin rabiki g3 olabilir ancak. G2 ye derin gelir bu havuz :)

• Lg G2 hala alinabilir durumda. Benchde Elite kadar tepeye oynamasa da hala iyi bir telefon. Gerekli karşılaştırmalar Elite çıkınca yapılır zaten. Şimdilik ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok bence.

Edit: LG kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 30 Ocak 2014; 23:08:14 >
  • teknik detaylardan niye devam edemiyoruz G2 kulanıcıları bize biraz tavsiye ve karşılaştırma konusunda yorum paylaşsaya neden yorumlar birden fiyatlara kaymaya başladı :)
  • stok 10 F+1,7 dorimanix kernel var :)

stok 10f ıle de 36,600 cıvarı alıyorum
  • G2 kullanıcısı arkadaşlar sonuçta başlık atılmış neden buradayız peki ?
  • işi bencmarka götürmeye başladılar az önce çıkmamış telefon diyenler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Elite in rakibi g2 değil bence. G2 biraz daha alt seviye bir cihaz. Z1 bu konuda elite rakip olabilir belki.

Z1'de s800ac vardı da haberimiz mi yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.