Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de telefonu sırf içindeki chipsete göre almak da doğru gelmiyor.. neye göre değerlendirmeliyiz acaba tavsiyesi olan varmı ?
  • up
  • bı avrupa ulkesıne versınlerde 4.4 e bızde gecelım bugunlerde ıtalya yada fransaya gelmesı muhtemelmıs ama lg ıste guvenemıyoruz

sorunsuz versınde gec olsun :) s3 e yaptıkları gıbı yapmasınlar mısal
  • nahsen346 N kullanıcısına yanıt
    discovery ile g2 nin dsteğini karşılaştırman çok mantıklı tebrik ederim doğrusu
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    Neyini karşılaştırmışım peki G2 ile onu söyler misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

bu 4.2.2 li stok rom hocam :) yoksa kernel işine girersek 40k alınıyor :)
    Kitkat ın da puanlara hiçbir etkisi yok bildiğim kadar ile hocam...
    Çünkü kore versiyonu da benzer puanlar alıyor :)
    Yine de bekleriz hocam, Note 3 Z1 bir tık daha hızlı cihazlar... Boyut problemi olmasa ben de Note 3 alabilirdim...
    Samsung un tek iyi yaptığı şey Note serisi çünkü...

Hocam 40k deme kiskandiriyorsun beni. Ben note3 te stock ta daha 35000 görmedim, max 34500 oldu :)
    Lg g2 için güncellemeler nasıl. Android güncellemesi gelmedi galiba ama stabilite guncellemeleri geliyor mu g2ye. Bir de arayüz akıcı mi hocam. Arkadasimda denemistim pek sikinti yok gibiydi.
    Ayrica knock on ve su üç parmakla uygulamalar arasi geçiş bayagi iyi olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 30 Ocak 2014; 23:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çıkmayan telefonun gelecek olan desteğini ve çıkmamış romların güncellemleri düşünen arkadaşlar var :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    diyorsunki telefon karşılaştırması doğru değil bende doğal olarak soruyorum neden buradasın
  • daha kasıp yada kıtlenıpte reset atmadım telefona arayuzu zaten tw gıbı degıl sıkıntısız
    tus kullanmadan telefona hukmetmek keyıflı gercekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Elite in rakibi g2 değil bence. G2 biraz daha alt seviye bir cihaz. Z1 bu konuda elite rakip olabilir belki.

Aynen hocam g2 bir alt seviyede kaliyor kesinlikle elite e gore..zaten antutu testi ortada neyi tartisiyoruzki

Ustelik birde 400-500 lira fazladan para g2..

Neyse elite in rakibi z1 dir onunla karsilastirmakta fayda var.

ironi mi yapıyorsun aklınca? antutu dan bahseden oldu mu? gerçeklerden bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bı avrupa ulkesıne versınlerde 4.4 e bızde gecelım bugunlerde ıtalya yada fransaya gelmesı muhtemelmıs ama lg ıste guvenemıyoruz

sorunsuz versınde gec olsun :) s3 e yaptıkları gıbı yapmasınlar mısal

Evet benim de önceki telefon s3tu . Namussuzlar 1-1.5 yil bekletti. Bayagi bi sövdüm . Lg ise 4xhdye hiç vermedi orasi ayri :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

discovery ile g2 nin dsteğini karşılaştırman çok mantıklı tebrik ederim doğrusu

hocam discovery ile karşılaştırmadım yanlış anladınız ben genel olarak verilen destek anlamında demiştim neticede bu cihazlara firmalar bir veya 2 tane sürüm güncellemesi vercekler sonra destek kesilecek herkesinde daima yeni bir telefon alcak durumu olmayabiliyor bu yüzden geliştiricilerin verdiği destek önemli onu demek istemiştim olaya biraz geniş bakın lütfen burda o iyi bu iyi demiyoruz sadece gerçekçi yaklaşmak lazım
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    o zmn beklemek lazım
  • Yahu işiniz gücünüz site site gezip ne idüğü belirsiz sitelerden paralel ithalat cihaz araştırıp burda gelip ahkam kesip muhalefet olmak. 1500-1600'lük g2'yi 1200 tl'ye almak güzel de cihaz bozulsa sirkeci'ye kargoyla yollarsınız. Sonra da sikayet sitelerinde dert yanarsınız. Bir de artık kücük cocukların ''benim kumandalı arabam senınkınden hızlı'' tarzı telefon kapıştırmasını bırakın. koskoca insanlarsınız:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

daha kasıp yada kıtlenıpte reset atmadım telefona arayuzu zaten tw gıbı degıl sıkıntısız
    tus kullanmadan telefona hukmetmek keyıflı gercekten :)

Knock onu google playde sağlayacak bir uygulama var mi biliyor musunuz?
    Evet tw evlere senlik :) o kadar samsung muhendisi bir araya gelip o odun gibi tasarımı nasil yapmis anlamıyorum

• nahsen346 N kullanıcısına yanıt
    kısmen katılıyorum söylediklerine ama bu konuda LG ne kadar elle tutulur daha ne kadar yeni güncelleme ve romları port eder G2 ye pek umut vermiyor
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    Cahil insanlara laf anlatayım diye

• quote:

Hocam sizin konuya gelip elite vs note 3 konusu açarlar inşallah
    bir de dori gibi düzgün bir kernelciyi elite e kernel yazması için kim ikna edecek
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85379119
    bu da benim stok 10c rekorum...
    quote:

Evet arkadaşlar bu haftaki Antutu Skorum

Hocam siz Antutuda sıralamadasınız. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Boşuna laf anlatmayın buradakilere.

• onların sıkıntısı nvdıa ıle alakalıymıs htc de one+ ve one s e veremedı yanlıs bılmıyorsam
  • jayjayokochaa kullanıcısına yanıt
    çok güzel özetledin tebrik ederim bunlar yanlışı savunuyorlar var olmayan ithalatçılardan ıvır zıvır sitelerden ucuz G2 alıyorlar sonra akıbet belli kahrolsun LG dediğin gibi aynen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.