Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

paralel ?
    arkadasım gercekten kafa bulma cabanız mı bu yoksa bu kadar safmısnız(gercek anlamında hakaret degıl)

cıhaz LG TURKIYE GARANTISI altında

yahu sen ne kadar bilgiç bişeysin öyle. Ayrıca saf falan konusmalarına dikkat et karşında cocuk yok senın
  • haydi ben bir eleştiri ile başlayayım elite nin bataryası düşük kalmış buradan devam edelim seviyeli ve özgün yorumlar gelsin
  • marine-gear kullanıcısına yanıt
    Mesut abinin attıgı pil kullanımına bakman tavsiyem. Her seyi acıp parlaklıgı fulleyerek kullamıs ve degerler g2ye yakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

5 tane g2 aldim hicbirine 1350 tlden fazla vermedim. Paralel evrende yasiyorsun sen kardes. Bizim tarafa isinlan istersen.

bende sizin yerinizde olsam g2 yi ölümüne savunurdum.

• Kesinlikle Lg g2 cünkü Donanımlarda Çok bir fark yok zaten anlayamazsın benim lg g2 dem antutu da 35000 küsürlerde puan alıyor En Önemli etken Bence Kesinlikle Pil GM elite in pili 2500 mah Lg g2 pili ise 3000 aradaki 500 ama sadice o degil Elitin ekranı 5.5 inç g2 nin ise 5.2 birde Elit in ekranı daha büyük oldugu için daha fazla enerji harcıyor Bu yüzdende kesinlikle g2 al Lg Yazılım olarak da kesinlikle Gm den iyi hemde telefonun markasını General mobile olmasını istemezsin herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Mesut abinin attıgı pil kullanımına bakman tavsiyem. Her seyi acıp parlaklıgı fulleyerek kullamıs ve degerler g2ye yakın.

piyasaya çıksın da o zaman bakacağım acelem yok zaten.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Lg babamın şirketi değil:) bu mesajıda ipadden atıyorum :p
    3 tanede gmd aldık. Herkesin cebine uyan ne varsa onu alırız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

konu kim G2 sini nereden kaç kuruşa aldı meselesine döndü başlığa uygun olarak iki akıllı telefonuda eleştirip yorum yapamazmısınız

Asla bir çin malı ile marka telefonu karşılaştır deme, çünkü bir yanda ucuza yüksek performansı alanlar vardır bir tarafta markaya verdiği paraya pişman olanlar Sonuç: kavga
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtakdgn

Kesinlikle Lg g2 cünkü Donanımlarda Çok bir fark yok zaten anlayamazsın benim lg g2 dem antutu da 35000 küsürlerde puan alıyor En Önemli etken Bence Kesinlikle Pil GM elite in pili 2500 mah Lg g2 pili ise 3000 aradaki 500 ama sadice o degil Elitin ekranı 5.5 inç g2 nin ise 5.2 birde Elit in ekranı daha büyük oldugu için daha fazla enerji harcıyor Bu yüzdende kesinlikle g2 al Lg Yazılım olarak da kesinlikle Gm den iyi hemde telefonun markasını General mobile olmasını istemezsin herhalde

rootlu bir elite 40000 alır ona bakarsanız.

• ikisi de iyi cihaz ikiside aynı şeyleri yapıyor ikisi de marsa gitmiyor
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Telefonumda root veya rom işlemi yapmadım bu şekilde 35000 alıyor
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu düzenli takip etmedim ama bazı arkadaşların yorumları beni rahatsız ediyor.
    GM a S3 ün çakması bu yhaa diyen hırbolardan farkları yok gözümde.
    Telefonu kullanmamışlar, general mobile yazısını görünce korkup kaçanlar var.

Sizin tercihiniz, saygı duyarım ama bu davranışlarınızın mantıklı bir açıklaması yok.

Sizi haberdar ettim diye size söyledim şeklinde anlaşılmasın , zaten okuyanlar anlayacaktır kimlere yazdığımı.
  • Ya arkadaslar donanimlarda nasil fark yok? Tamam tasarim batarya taninmislik lg g2 nin ancak gmd elite'te 3 gb ram var g2 de 2 gb. gmd elite in islemcisi daha iyi. Gmd elite daha ucuz. Objektif bakiyorum ikisininde ozelliklerini saydim. Dileyen diledigine karar verir orasi beni baglamaz.

• quote:

kım kıme nerde
     Lg G2 VS General Mobile Elite

Hocam malesef g2miz islemci olarak bu cihazdan geri kaliyor. Bu cihazdaki islemci 2.5 ghz ve gpu su biraz daha hizli bir versiyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

kım kıme nerde
     Lg G2 VS General Mobile Elite

Hocam malesef g2miz islemci olarak bu cihazdan geri kaliyor. Bu cihazdaki islemci 2.5 ghz ve gpu su biraz daha hizli bir versiyon.

Aksini soylemedim ki piyasadaki en guclu islemci olacakmis ezer gecer bicer dover olarak yazana verdigim bi cevapti..

• O elite ne öyle,LG G2 diyorum ben.

• quote:

Hocam nerede paylaşıldı o pil değerleri merak ediyorum cihazın pil performansını gösterebilir misiniz?

• Siz bu General Mobile'ları iyi abartttınız da o da bi yere kadar. F/p telefonu gelip de LG G2'yle karşılaştırmak saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Hocam nerede paylaşıldı o pil değerleri merak ediyorum cihazın pil performansını gösterebilir misiniz?

Elitein konusunda var, son sayfalarda sürekli alıntı yapıldı zaten
    2 saat aktif kullanım+45 dakika arama toplamda 13 saat gibi bi süre her şeyi aktif %46 şarj kalmıştı
    Wifi gps her şeyi açmayı geçtim zaten parlaklığı kimse %100de kullanmıyor 5-6 saat ekran ömrü görülebilir hesabıma göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Elitein konusunda var, son sayfalarda sürekli alıntı yapıldı zaten
    2 saat aktif kullanım+45 dakika arama toplamda 13 saat gibi bi süre her şeyi aktif %46 şarj kalmıştı
    Wifi gps her şeyi açmayı geçtim zaten parlaklığı kimse %100de kullanmıyor 5-6 saat ekran ömrü görülebilir hesabıma göre.

Teşekkürler hocam 5 saat civarı ekran ömrü görecek o zaman. Az gibi geldi bana optimizasyonla daha fazla verim alınabilirdi sanırım. Yine de fiyatına göre güzel telefon tabi eğer genel müdürün söylediği gibi 1100-1200 liradan satışa çıkarsa.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.