Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

onların sıkıntısı nvdıa ıle alakalıymıs htc de one+ ve one s e veremedı yanlıs bılmıyorsam

One s in sıkıntı snapdragon s3un driverlarinin guncellenmemesiydi galiba
    Htc one x+ da 4.2.2 de kaldi ama sebebini bilmiyorum. Nvidia yla ilgili olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    kimin cahil olduğu ortada daha söylediğini kabul etme dürüstlüğüne cesaretine sahip değilsin ayrıca yorumlarında net bir tavrın yok ne belli bir düşüncen var ne bir fikrin acziyet içindesin
  • oyle bırseyler paylasıldı kesın bılgım yok

knock knock saglıklı calısan bı uygulama yok heralde markette...

belkı lg dıger cıhazlara verecegını soylemıs bu ozellıgı gelen guncellemeden ayırıp yapabılırler sımdı tam teknık olarak bılmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

kısmen katılıyorum söylediklerine ama bu konuda LG ne kadar elle tutulur daha ne kadar yeni güncelleme ve romları port eder G2 ye pek umut vermiyor

lg destek konusunda sıkıntılı bir firma ama bunu değiştirmek için önleride g2 gibi bir fırsat var elite gerçekten iyi bir telefon olmuş umarım telefon tutar neticede bir Türk firmasının böyle girişimlerde bulunması çok güzel
  • Valla hocam LG türkiye o konuda biraz sıkıntılı bizi afrika-arap ülkeleri kategorisinde tuttukları için...
    Ama dünyanın herhangi bir yerinde çıkan güncellemeyi anında uygulayabiliyoruz telefona çok basit şekilde, sizdeki odin mantığı ile... 3.parti geliştirici desteği de var...
    Arayüz Tw nin kasmayanı... Birbirine çok benziyorlar... LG akıllılık edip fazla doldurmamış Samsung gibi...
    Knock on iyi hocam aynı sizdeki tek elle kullanım gibi :)
    S-pen olaylarına girmeye bile gerek yok...
  • jayjayokochaa kullanıcısına yanıt
    cıdden yazdıklarımızı okumuyormusunuz? yoksa gelıp kafa bulmaya cabalayıp keyıf mı aldıgınızı sanıyorsunuz ?
    cok zor olmasa gerekl telefon acıp ogrenmek
  • Tartistiginiz mevzuyu ...

Yok neymis g2si olanlar en cok bozulmus elitenin duyurulmasina. Ulan o videoyu izlerken burdaki herkesden daha fazla heyecanlandigima eminim. Adamlar super hizmet yapiyor helal olsun ama bazi aşağılık kompleksi olan şahıslar insani sinirlendiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Valla hocam LG türkiye o konuda biraz sıkıntılı bizi afrika-arap ülkeleri kategorisinde tuttukları için...
    Ama dünyanın herhangi bir yerinde çıkan güncellemeyi anında uygulayabiliyoruz telefona çok basit şekilde, sizdeki odin mantığı ile... 3.parti geliştirici desteği de var...
    Arayüz Tw nin kasmayanı... Birbirine çok benziyorlar... LG akıllılık edip fazla doldurmamış Samsung gibi...
    Knock on iyi hocam aynı sizdeki tek elle kullanım gibi :)
    S-pen olaylarına girmeye bile gerek yok...

Evet hocam lgnin arayüzu şık ama biraz çalıntı gibi twden. Bildiirm bari ve ayarlar çok benziyordu. Oralari direk almislar. Kalan yerler özgün. Ayrica renkleri iç açıcı. Tw gibi siyah degil
    Samsung tr de öyle . Note2 4.3 guncellemesinde sri lanka guncellemeyi aldi Türkiye bekliyor :D

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Lg kore mali. Korede uretiliyor kapiş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cıdden yazdıklarımızı okumuyormusunuz? yoksa gelıp kafa bulmaya cabalayıp keyıf mı aldıgınızı sanıyorsunuz ?

Ben size ithafen bir şey demedim ki. bu hırs nedir hayırdır?
    Ayrıca iddianız nedir sizin? Paralel ithalat cihazın lg teknık servisinde tamir edilebildigini mi iddia ediyorsunuz?
  • quote:

oyle bırseyler paylasıldı kesın bılgım yok

knock knock saglıklı calısan bı uygulama yok heralde markette...

belkı lg dıger cıhazlara verecegını soylemıs bu ozellıgı gelen guncellemeden ayırıp yapabılırler sımdı tam teknık olarak bılmıyorum :)

Teşekkürler hocam :)

• saygılı ve seviyeli yorumlar yapalım ulan ve aşağılık gibi cümleler seni özetler normal bir dille düşüncenizi dile getirebilirsiniz çok zor olmasa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayjayokochaa

Yahu işiniz gücünüz site site gezip ne idüğü belirsiz sitelerden paralel ithalat cihaz araştırıp burda gelip ahkam kesip muhalefet olmak. 1500-1600'lük g2'yi 1200 tl'ye almak güzel de cihaz bozulsa sirkeci'ye kargoyla yollarsınız. Sonra da sikayet sitelerinde dert yanarsınız. Bir de artık kücük cocukların ''benim kumandalı arabam senınkınden hızlı'' tarzı telefon kapıştırmasını bırakın. koskoca insanlarsınız:)

mesajları nasıl okuyorsunuz hakikaten anlamıyorum 1450 tl'ye çok rahat 32 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ 1250 tl civarına ise 16 GB LG TÜRKİYE GARANTİLİ BULUNABİLİYOR
  • konuya gırıp o sekıl yorum attım sonra tamda tabırınızdekı karakterdekılere laf yetıstırmeye calısırken sınırlendım nato kafa nato mermer anlamıyorkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayjayokochaa

quote:

Ben size ithafen bir şey demedim ki. bu hırs nedir hayırdır?
    Ayrıca iddianız nedir sizin? Paralel ithalat cihazın lg teknık servisinde tamir edilebildigini mi iddia ediyorsunuz?

paralel ithalat diye 1 tane bile yazan yok siz hala nasıl uyduruyorsunuz aklım almıyor

paralel ?
    arkadasım gercekten kafa bulma cabanız mı bu yoksa bu kadar safmısnız(gercek anlamında hakaret degıl)

cıhaz LG TURKIYE GARANTISI altında
    boşver uğraşma zaten dediğin gibi onlarda neyi iddia ettiklerini kendileri bile farkında değiller ;)
    5 tane g2 aldim hicbirine 1350 tlden fazla vermedim. Paralel evrende yasiyorsun sen kardes. Bizim tarafa isinlan istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeter artık. Su telefon gelsin subat ayinda. Canlı Canlı görüp karsilastiririz

• konu kim G2 sini nereden kaç kuruşa aldı meselesine döndü başlığa uygun olarak iki akıllı telefonuda eleştirip yorum yapamazmısınız
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.