Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralarında pek fark yok demiş bazı arkadaşlar..

Birinde snapdragon 800 var diğerinde 800 ac var büyük fark..
    Birinde 32 gb rom var diğerinde 16 gb büyük fark
    Birinde 16 mp arka 8 mp ön kamera var ki ön kamera videosunu mesut çevik gösterdi gayet iyiydi diğerinde 13mp arka ve 2.1 mp ön kamera var.
    Birinde 3gb ram diğerinde 2 gb ram var ve androidde ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz büyük fark
    Lg G2nin artısı 3000 mah pil,elite 2500 gelecek diyorlar ama pil konusunda bişey söylenmedi herşey olabilir.

Tüm bu kadar özelliik farkına rağmen fiyatlar eşit olsa yine g2 alalım diyeceğim ama fiyat olarak da aralarında 200TL fark olacak

Discovery vs s3 yapıldığında da discovery için çok laf söylendi s3 iyidir vs denildi ama discovery sildi süpürdü 1 kişi de şikayet etmedi.

Elite için de aynı şey olacağını düşünüyorum,kim ne derse desin note 3 ile aynı hatta daha iyi özelliklere sahip bir telefon piyasayı küçük kardeşi gibi süpürür.

• pil hariç GM çok iyi.
    en az 3200 mah olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

çıkmayan telefonun gelecek olan desteğini ve çıkmamış romların güncellemleri düşünen arkadaşlar var :)

Test aşamasında olan telefonu hali hazırda güncel telefonla karşılaştıran ve daha iyi olduğunu savunanlar var bir de senin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Aralarında pek fark yok demiş bazı arkadaşlar..

Birinde snapdragon 800 var diğerinde 800 ac var büyük fark..
    Birinde 32 gb rom var diğerinde 16 gb büyük fark
    Birinde 16 mp arka 8 mp ön kamera var ki ön kamera videosunu mesut çevik gösterdi gayet iyiydi diğerinde 13mp arka ve 2.1 mp ön kamera var.
    Birinde 3gb ram diğerinde 2 gb ram var ve androidde ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz büyük fark
    Lg G2nin artısı 3000 mah pil,elite 2500 gelecek diyorlar ama pil konusunda bişey söylenmedi herşey olabilir.

Tüm bu kadar özelliik farkına rağmen fiyatlar eşit olsa yine g2 alalım diyeceğim ama fiyat olarak da aralarında 200TL fark olacak

Discovery vs s3 yapıldığında da discovery için çok laf söylendi s3 iyidir vs denildi ama discovery sildi süpürdü 1 kişi de şikayet etmedi.

Elite için de aynı şey olacağını düşünüyorum,kim ne derse desin note 3 ile aynı hatta daha iyi özelliklere sahip bir telefon piyasayı küçük kardeşi gibi süpürür.

Dedikleriniz doğru,katılıyorum ancak MSM8974 ile MSM8974AC arasında büyük fark var demek yanlışlık olur zira AC versiyonu aşırı ısınmadan dolayı zaten kendi hızını otomatik 2.1GHz'e düşürüyor, AC versiyonunu soğutmak yürek ister ki ben daha S4'lu 920yi zor soğutuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu üreten firma hala satışa çıkarmamış. Kendi sitelerinde bile preorder durumdayken neyin acelesi bu. İki ay sonra çıksa şu an gördüğü suni rağbeti görmeyebilir. Hoş doların durumuna bakınca insan biraz daha ümitsiz duruma geliyor. Tabi yakında isteklere uygun ve ucuz gelir ama sanmıyorum. Ekstra olarak. Telefonun fiyatı 1000tl üstüne çıktım mı bilmeyen adam için donanımın yerini tasarım, marka ve kalite alır. Discoveryde olan fiyat donanım uyumuna benzemeyebilir. Yani diyorum ki herkes kızın güzeline bakar. İçi güzel olsun diyenler de benim gibilerdir.
  • Elite daha prototip. Pili artacaktir. Tartismak icin erken. Nihai surumu ciksin anca o zaman esit bir tartisma olur.
  • Mesut çevik'in arabada çektiği videoyu izlemeni tavsiye ederim.
    Telefonun çok az ısındığından bahsetmiş ve altını çizmiş performansında hiç düşüş olmadığını ve kaç tane benchmark yaparsa yapsın iyi skorlar verdiğini belirtmiş.
    Çünkü benchmark yaptıkça telefon ısınır ve verdiği puan düşer.
    Söylediklerin doğru ama bu telefon için geçerli değil ki test ettiği telefon daha tam hazır hali değil defalarca açılmış oynanmış prototip hali
  • Suan bende bunu bir lg g2 kullanicisi olarak yaziyorum oncelikle gm elite in kamerasi lg g2 den daha ustun ses cikislarida dunyadaki bir cok amiral gemi telefondan daha iyi islemci olarakta ben ozellikle lite modelininde snapdragon 800 ac versiyonunu kullaniyoruz demelerine ve yalan soylediklerini dusunmeme ragmen iyk bir islemcisi var ancak koymus olduklari batarya telefonu yogun kullanicilardan uzatan bir etken

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Herkes 3gb ramli 32 gb snapdragon 800ac li modelin 1200 lira oldugunu saniyor.
    1200 liraya getitecegi bunun bir alt modeli 3g li 32 gb snapdragon 800aa 3gb ramli model.
    Lte li modeli yurtdisinda adamlar 575 dolara satiyor. 1300 tl eder. Bu kadar yuksek vergi oranlarina ragmen turkiyede bu fiyata getirebilirlermi bekleyip gorecegiz.
    Test modelinde oldugu gibi getirecegi telefon 2.2ghz snapdragon 800 3gli model. Bunun fiyatida 500 dolar civari.
    gadgets.ndtv.com/lg-g2-968-vs-sony-xperia-z1-1018-vs-gionee-elife-e7-1141-vs-htc-one-37
    Karsilastirmadaki versiyon 3gli olandir.

Bu yazdigini gm elite videosunun altina yazsana yemedigin hakaret kalmaz 1 gundur millete bunu anlatmaya calisiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Mesut abinin attıgı pil kullanımına bakman tavsiyem. Her seyi acıp parlaklıgı fulleyerek kullamıs ve degerler g2ye yakın.

Hocam nerede paylaşıldı o pil değerleri merak ediyorum cihazın pil performansını gösterebilir misiniz?

Lg g2 yogun kullanimda yogun kullanimdan kastim 1 saat oyun twitter face tango instagram insta message senkronize 4o dakika crome ile yuzde yuz parlaklikta 3
    5-4saat arasi aliyorum gm elite te 2 saat ekran acik baska hjc bir islem yapilmamis yuzde 46 daydi sarj sence aynimi

• quote:

quote:

quote:

Mesut abinin attıgı pil kullanımına bakman tavsiyem. Her seyi acıp parlaklıgı fulleyerek kullamıs ve degerler g2ye yakın.

Hocam nerede paylaşıldı o pil değerleri merak ediyorum cihazın pil performansını gösterebilir misiniz?

Elitein konusunda var, son sayfalarda sürekli alıntı yapıldı zaten
    2 saat aktif kullanım+45 dakika arama toplamda 13 saat gibi bi süre her şeyi aktif %46 şarj kalmıştı
    Wifi gps her şeyi açmayı geçtim zaten parlaklığı kimse %100de kullanmıyor 5-6 saat ekran ömrü görülebilir hesabıma göre.

Ekran parlakligini ben yuzde yuzde kulllaniyorum 8 silindir arabam varken neden tasarruf olsun diye metroyla geziyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Tartistiginiz mevzuyu ...

Yok neymis g2si olanlar en cok bozulmus elitenin duyurulmasina. Ulan o videoyu izlerken burdaki herkesden daha fazla heyecanlandigima eminim. Adamlar super hizmet yapiyor helal olsun ama bazi aşağılık kompleksi olan şahıslar insani sinirlendiriyor.

Duygularima tercuman oldun video yayinlandigindan beri gm elite videosunun altinda bazi yobazlarla savas veriyorum sizde gelin yanliz kaldim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: frislusw

quote:

quote:

quote:

Elitein konusunda var, son sayfalarda sürekli alıntı yapıldı zaten
    2 saat aktif kullanım+45 dakika arama toplamda 13 saat gibi bi süre her şeyi aktif %46 şarj kalmıştı
    Wifi gps her şeyi açmayı geçtim zaten parlaklığı kimse %100de kullanmıyor 5-6 saat ekran ömrü görülebilir hesabıma göre.

Ekran parlakligini ben yuzde yuzde kulllaniyorum 8 silindir arabam varken neden tasarruf olsun diye metroyla geziyim

Değerler bu şekilde

Lg G2 VS General Mobile Elite

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Elite in rakibi g2 değil bence. G2 biraz daha alt seviye bir cihaz. Z1 bu konuda elite rakip olabilir belki.

Aynen hocam g2 bir alt seviyede kaliyor kesinlikle elite e gore..zaten antutu testi ortada neyi tartisiyoruzki

Ustelik birde 400-500 lira fazladan para g2..

Neyse elite in rakibi z1 dir onunla karsilastirmakta fayda var.

ironi mi yapıyorsun aklınca? antutu dan bahseden oldu mu? gerçeklerden bahsediyoruz.

Elinizde 3310 var milyarlik telefonlara cop diyosunuz ayar ediyosunuz adami

• quote:

evet güzel söylüyorsunda madem karşılaştırılması hoşunuza gitmiyor neden buradasınız peki bu başlık neden açıldı ayrıca chipset olarak değerlendirmiyorsan neye göre karar veriyorsun acaba merak ettim doğrusu yorumunda çelişkiler var

3.parti firmalarin seni ne kadar dikkate aldigi demisya nesini anlamadin

• quote:

burada LG fanatizmi yapmaya gerek yok

Bende lg kullanicisiyim elite in tek eksik tarafi pil ayrica erdi nin incelemesine bakarsaniz 16 rom lu blite modelinin s800 ac versiyonu kuklanmiyor bunlari aciga cikartmak lazim biz lg forumunda zaten kendi telefonumuzun eksik yonlerini 700 sayfa boyunca tartistik onun icin fanatizm yapilmiyor elite soyle bir telefon olmus 8 silindir araban var ama tasarruf amacli metroya biniyorsun bunun icin lg g2 almak daha mantikli diyor arkadaslar ayrica biz ram farkini hazimsizlik yapicak olsak bu kinuya sinirimiz bozulucak olsak gidip note 3 alirdik son arak bir sey daha soyliyecem forumu okuyup general mobile 2 nin ramini 1 gb dan 2 gb a attiran bir firmanin telefonu elestrilirki daha iyisi olsun bundan rahatsiz olanlarda forumda yazmaz olur biter bu sozlet sana degil hocam sakin yanlis anlasilma olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: frislusw

quote:

quote:

Lg g2 yogun kullanimda yogun kullanimdan kastim 1 saat oyun twitter face tango instagram insta message senkronize 4o dakika crome ile yuzde yuz parlaklikta 3
    5-4saat arasi aliyorum gm elite te 2 saat ekran acik baska hjc bir islem yapilmamis yuzde 46 daydi sarj sence aynimi

Aynı olduğunu mu söylemedim ki yanlış alıntı yaptınız sanırım. Elite'in pil performansı iyi gözükmüyor açıkçası, cihazın tek sıkıntısı o gibi. Tabi fiyatı da ona göre olacak sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: celalone

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İkisi de çok iyi aslında.
    Bir de şu açıdan bakın: Benim AnTuTu'dan 17k alan Optimus G bile yüksek grafikli oyunlarda ciddi derecede kasmıyor, çok ufak.
    Hele bu cihazlar 35k seviyesinde, yani aradaki farkı anlamanız imkansız kesinlikle.

O yüzden bence donanım değil de Tasarım ve Pil'e ağırlık verin.
    Elite'in çerçeveleri hoşunuza gitmemiş. Pil olarak zaten G2 daha iyi.
    Burada içinize sinen cihaza 100-200 TL daha fazla vermek bence çok daha mantıklı.
    G2 zaten kampanyalarla 1300'e iniyor mağazalarda. G2 alacaksanız beklemenize de gerek yok.

g2 alıcam ama şubatı bekliyorum taksit uygulaması kalkıcağı için fırsatçılar telefon fiyatlarını yükselttiler peşin alıcağım için kampanya bekliyorum
    Gme aklımı karıştırdı birazcık

Eger surekli oyun oynayan bir kullanici degilsen general mobile elite al ama diyorsanki ben telefonu zorlarim g2 al kamerasi ozellikleride elite in daha iyi dusun bunlari(lg g2 kullanicisiyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanTR-

Siz bu General Mobile'ları iyi abartttınız da o da bi yere kadar. F/p telefonu gelip de LG G2'yle karşılaştırmak saçma

Acikcasi okadar degil turkiyede ihtiyaca yonelik ucuz telefon eksigini karsiladilar ama tek sikinti su bataryanin 2500 mah olmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Elite g2 den daha hizli, daha guclu daha ucuz...

Arti olarak

32gb g2 1700 tl
    32gb elite 1200 tl

Ayrica lg ye guncelleme falanda gelmez.

Sonuc : Elite g2 yi hersekilde ezer

Biraz bilgili mantikli tahrik edici yorumlariniz olmasa bu forum sayfasi daha guzel olucak sana ilber ortaylinin bir fotorafini armagan ediyorum :D
     Lg G2 VS General Mobile Elite

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.