Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • celalone kullanıcısına yanıt
    battıkça batıyorsun ahlaksız insan terbiyeni takın öyle yorumlar yap yapacaksan burada saçma sapan argo sözcük ve hakaret içeren yorumlar yapamazsın haddini bil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

battıkça batıyorsun ahlaksız insan terbiyeni takın öyle yorumlar yap yapacaksan burada saçma sapan argo sözcük ve hakaret içeren yorumlar yapamazsın haddini bil

yav he he
  • quote:

32 gb rom hadi bye bye :)

Tam dayakliksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozuldun dimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalone

quote:

yav he he

yorum yapmış olmak için yorum yapma saygısız
  • quote:

daha öncede belirtmiş olduğum gibi elite nin video da geleceğini öğrenmeden önce LG G 2 almak üzereydim oldukça hoşma gidn bir akıllı telefon ancak 16 gb ve 32 gb arasındaki uçurum beni maddi açıdan zorluyordu G2 konusu altında G2 16 gb versiyon kullanıcısı bir arkadaşlardan fikir alışverişi yaptığımız olmuştu gerçekten onlarında söylediği çoğunlukla 16 gb gerçekten insanı çileden çıkarır düzeyde olduğu ve zaten LG kullanıcıya 16 gb dan 9 gb veya 10 gb lık bir bölüm ayırmış çok tatsız bir durum

o telefonda neden 16gb hafıza var zaten anlayabilmek mümkün değil. bende sadece müzik zaten 10gb'a yakın yer kaplıyo 1080p filmler ve diğer diziler falan da cabası. telefon hafızası + 32gb kartla bile nadir de olsa bir film atacağım zaman diğerini sildiğim oluyo

9gb kullanılabilir alan tek kelimeyle yetersizdir. zamanında bunu söylediğimde bana: "senin bulup teknolojisinden haberin yok ondan böyle saçmalıyon, LG G2 yeni nesil bulut teknolojileri olduğu için 16gb ile üretildi, sizin gibi cahiller anlamaz" diyenler oldu. bulut teknolojisini ben çok uzun zamandır kullanıyorum ama bana bunu diyen daha bulut olayının ne olduğunu anlamamış. bulutta film saklanmaz, film izleyeceğin zaman mobil ağ ile buluttan indirilerek izlenmez. bunlar saçmalık. böyle bişey olamaz. bunu destekleyen saçmalığı destekliyodur.

yanu hani flash hafıza maliteyleri çok pahalı olsa bi nebze anlarım, yahu LG firmasına 16gb hafıza ile 32gb hafıza koyma arasındaki maliyet farkı nedir???? hiçbişey. evet hiçbişey. durum buyken 16'yı savunmak niye anlamıyorum. bence 16gb olayı tamamen apple'ın aç gözlülüğünü taklitten başka bişey değil ve direkt olarak kötü niyetlilik.

telefonlar bilgisayar gibi oldu diyoruz, adam benim telefonum bilgisayar gibi diyo, herşeyimi telefondan yaparım artık ben diyo, 1080p ekranım var diyo ama aynı adam 9gb kulalnılabilir hafızayı savunuyo 14 yıl önce aldığım 800x600 ekranlı, 1.4ghz işlemcili bilgisayarda bile 40gb hafıza vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 31 Ocak 2014; 12:25:33 >

• Bu tür tartışmalara girmeyi sevmem adam resmen element uyduruyor.
    Ortada video var, birinci ağızdan açıklama var halen öyle olmaz böyle olmaz deyip duruyor.

LG G2'yi çok beğenmiştim. Ama sanal tuşla geldiği için almaktan vazgeçmiştim.
    GMD Elite şuan tam aradığım telefon. 1 günü çıkartabilirsem şarjla süper olur.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok güzel anlattın arkadaşların kabullenmek istemedikleri ve yanlışı savunmaları gerçekten çok basit ve ucuz geçen G2 bölümünde 16 gb kullanan bir arkadaşla sohbet ettik bana ne dese beğenirsiniz anca 1 gb doldurdum hatta 1 gb bile tam dolmamış şaşırdım neler yapıyorsun sen bu s 800 işlemcili akıllı telefonla dedim meğer arkadaş yanında sürekli otg kabloları kullanıyormuş :) ayrıca başka arkadaşlarda seninde söylediğin üzere sinirlenip yok bulut sistemi var siz birşey bilmezsiniz o 9 gb fazla bile geliyor diye çıldırıyordu merak ediyorum bu arkadaşların internet hızı ve kotası ne durumda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

daha öncede belirtmiş olduğum gibi elite nin video da geleceğini öğrenmeden önce LG G 2 almak üzereydim oldukça hoşma gidn bir akıllı telefon ancak 16 gb ve 32 gb arasındaki uçurum beni maddi açıdan zorluyordu G2 konusu altında G2 16 gb versiyon kullanıcısı bir arkadaşlardan fikir alışverişi yaptığımız olmuştu gerçekten onlarında söylediği çoğunlukla 16 gb gerçekten insanı çileden çıkarır düzeyde olduğu ve zaten LG kullanıcıya 16 gb dan 9 gb veya 10 gb lık bir bölüm ayırmış çok tatsız bir durum

o telefonda neden 16gb hafıza var zaten anlayabilmek mümkün değil. bende sadece müzik zaten 10gb'a yakın yer kaplıyo 1080p filmler ve diğer diziler falan da cabası. telefon hafızası + 32gb kartla bile nadir de olsa bir film atacağım zaman diğerini sildiğim oluyo

9gb kullanılabilir alan tek kelimeyle yetersizdir. zamanında bunu söylediğimde bana: "senin bulup teknolojisinden haberin yok ondan böyle saçmalıyon, LG G2 yeni nesil bulut teknolojileri olduğu için 16gb ile üretildi, sizin gibi cahiller anlamaz" diyenler oldu. bulut teknolojisini ben çok uzun zamandır kullanıyorum ama bana bunu diyen daha bulut olayının ne olduğunu anlamamış. bulutta film saklanmaz, film izleyeceğin zaman mobil ağ ile buluttan indirilerek izlenmez. bunlar saçmalık. böyle bişey olamaz. bunu destekleyen saçmalığı destekliyodur.

yanu hani flash hafıza maliteyleri çok pahalı olsa bi nebze anlarım, yahu LG firmasına 16gb hafıza ile 32gb hafıza koyma arasındaki maliyet farkı nedir???? hiçbişey. evet hiçbişey. durum buyken 16'yı savunmak niye anlamıyorum. bence 16gb olayı tamamen apple'ın aç gözlülüğünü taklitten başka bişey değil ve direkt olarak kötü niyetlilik.

telefonlar bilgisayar gibi oldu diyoruz, adam benim telefonum bilgisayar gibi diyo, herşeyimi telefondan yaparım artık ben diyo, 1080p ekranım var diyo ama aynı adam 9gb kulalnılabilir hafızayı savunuyo 14 yıl önce aldığım 800x600 ekranlı, 1.4ghz işlemcili bilgisayarda bile 40gb hafıza vardı

Gel seninle ufak bir hesap yapalim. Bende iki tane agir oyun var. Nova3 ve gta sa. Toplamda 5gb falan ediyor. Geriye kalde 5,8 gb. Avril lavigne'nin tum albumleri flac formatiyla var. Bak flac dedim. Onlar da taplam 1.8 gb yapiyor. Geriye kaldi 4gb. Uygulamalar falan 500 mb olsun. Geriye kaldi 3.5gb. Ister film izle ister foto video cek. Yine yetiyor. Onemli olan hafizayi tazelemek. Yani oynamadigin oyunlari silmek, izledigin filmleri silmek. Telefonu hdd olarak kullanmayi amaclamayan cogu kimse icin 16 gb yeterli.

• Gmd de yok ips ekran yok bilmemneresinden ışık sızıyo dendi ama adamlar çalıştı begenende oldu begenmeyende gm yi destekliyorum ama güven acısından g2 alın der antutan 35.000 küsür almayın ne olcak ?

• evet bizde 2 gündür aynı şeyleri sevgile G2 kullanıcılarına izah etmeye çalışıyoruz bazılar o sinirle akıllı telefonlarına overclock yapıp yaşasın snapdragon ac 800 oldu artık diyenler oldu :)
  • ozqur333 kullanıcısına yanıt
    açıkçası marka takıntısı diyorsun yani ;)
  • Discovery Elite:

2500 Mah Batarya
    Snapdragon 800 A/C Versiyonu.(En hızlı S800)
    32 GB Hafıza
    16 Mp Kamera
    8 Mp Ön kamera
    5.5 ” FULL HD ekran
    4 GB Ram (3 GB ram sistem için, 1 GB ram’de ekran kartı için ayrılmış)
    4.2 İşletim sistemi (4.4 Gelicek)
    Ve Discovery Elite’ye özel birkaç uygalamalar
    Fiyat: 1100-1199 TL Bandında giricek. (Umarım kurlar daha fazla yükselmez)
  • quote:

açıkçası marka takıntısı diyorsun yani ;)

Aynen öyle bu forumda çok okudum biri demiş GMD rezilliği biri demiş bu telefon harika eniştem aldı bundan 3 ay önce harika diyor aldigi gibi birde guncelleme geldi iyoce mutlu oldu adamlar cihaza destek veriyor bu belli fakat Malzemeler farklı oluyor biraz şans işi onu söyleyeyim o yüzden lg

• size yeterliyse saygı duyarım. zaten ben bana yeterli diyen adama laf söylemem. ama katılmadığım nokta, birçok kişi için yeterli olduğunu da zannetmem. yani kalkıp da anket yapmadım tabi ama zannetmem yine de.

benim asıl iddia ettiğim mesele LG'nin hiçbir maliyet farkı yokken (3-5$ a malitey demem) insanlara böylesine çağ dışı bir kullanım alanı sunması. kart da takılamayan, bir alet hele hele G2 gibi süper özelliklere sahipse 16gb gerçekten çok sırıtıyo.

bazı insanlar vardır, sadece sörf+watsapp için kullanırlar. bunlar için 16gb G2 üretilebilir. lafım yok. ama bakıyosun heryer 16gb G kaynıyor yahu. saçmalık.

telefonu HDD olarak kullandığıma da inanmıyorum şahsen. evet çok film yüklemek saçma yani onca filmi bi anda izleyecek değilsin ama sonuçta ben de yanımda tek bir film ile gezmek istemiyorum. en azından opsiyonum olsun hangisini izleyeceğime dair. sürekli film izleyen biriyim zaten.

müzik konusunda da bana şunu söyleyen olabilir: online müzik sistemleri çıktı sen hala arşiv mi yapıyon? cevabım: hala arşiv yapmıyorum, arşiv yapmak zorundayım. aslında uzun yıllardır çokça online müzik sistemini kullanırım, onlarda kütüphanelerim var. grooveshark olsun spotify olsun bunları zaten kullanıyorum. ama sorun şu ki benim dinlediğim tüm müziği toplu halde barındıran bi sistem yok. youtube'da bile bulunmayan sürüyle müziğim var. bazı müziklerin var ki direk olarak hiçbir yerde yok, para verip alabiliyosun sadece. şu halimle benim tüm kitaplığımı tutabileceğm tek opsiyon kendi arşivim

• ozqur333 kullanıcısına yanıt
    yorumunun elle tutulur bir yanı yok söylediğin LG SAMSUNG SONY HTC için ne kadar geçerli ise GM içinde okadar geçerli mantık dışı
  • quote:

gerçekten çok güzel anlattın arkadaşların kabullenmek istemedikleri ve yanlışı savunmaları gerçekten çok basit ve ucuz geçen G2 bölümünde 16 gb kullanan bir arkadaşla sohbet ettik bana ne dese beğenirsiniz anca 1 gb doldurdum hatta 1 gb bile tam dolmamış şaşırdım neler yapıyorsun sen bu s 800 işlemcili akıllı telefonla dedim meğer arkadaş yanında sürekli otg kabloları kullanıyormuş :) ayrıca başka arkadaşlarda seninde söylediğin üzere sinirlenip yok bulut sistemi var siz birşey bilmezsiniz o 9 gb fazla bile geliyor diye çıldırıyordu merak ediyorum bu arkadaşların internet hızı ve kotası ne durumda :)

bulut nedir abi. resmini sakla, dökümanını sakla bulutta. müzik dinleyeceğimde buluttan mı indirecem? mobil veri kotasını da geçtim, mobil data transferine harcanan pil neden hesaba katılmıyo? ben şimdi telefonumdan şak diye açıp dinliyorum müziğini. ne data transferi var, ne bekleme var.

bana filmi film izleme programından izlerim diyen oldu. yahu 1080p ekranlı telefonunda 480p film mi izleyecen? pilin gidecek boşu boşuna? mobil veri kotasını yine hesaba katmıyorum.

insanların görmek istemedikleri nokta şu; 16gb ile 32gb rom'un LG firmasına maliyet farkı nedir? bunu bilen adam G2 gibi süper ötesi bi telefona 16gb koyulmasının kötü niyet olmadığını iddia ediyosa ben daha bişey demem.

• quote:

yorumunun elle tutulur bir yanı yok söylediğin LG SAMSUNG SONY HTC için ne kadar geçerli ise GM içinde okadar geçerli mantık dışı

Evet htc de de oldu aynı olay lg nexus 4'dede ama o telefonlarda ondan başka sıkıntı duymadim onlarda kasada ezilme kamera bölümünde sallanma vardı ama ips ekran yerine dandik ekran kullanma olayı yoktu.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    evet öyle senin anlamışolduğunu LG G2 kullanıcıları anlayamıyor işte
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.