Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekranın dandik olduğuna nereden karar verdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Gmd'nin sonraki partileri ips olarak degil tft lcd olarak geldiler. Kullanicilar tarafindan ortaya cikarildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu GM D ELİTE konusu ;) yanlış konudasın
  • quote:

bu konu GM D ELİTE konusu ;) yanlış konudasın

Adama yazdigin cevaptan dolayi yazdim. Adam ekran sorunu soyleyince elite'e bagladiniz. Ben de arkadasin anlatmak istedigini anlattim size. Ayrica konu elite degil lg vs elite. Sen yanlis konudasin herhalde

• celalone kullanıcısına yanıt
    Yarını bende merak ediyorum.Sadece cep telefonları için değil tüm piyasada fiyatlandırma nasıl olacak.Taksit sayısının azalması veya bazı ürünlerde taksit olmamasının fiyatlara yansıması nasıl olacak.Ama son günlerdeki dolardaki anormal yükselişin fiyatlara yansıması ile taksidin düşüşünü beraber değerlendirmek biraz zor olacak,piyasa dengelerini bulacaktır.önümüzdeki günlerde bunu görüceğiz.unutmayalımki piyasa ayakta kalmak için satış yapmak için çareler arayacaktır.inşallah tüketici ve firmalara yansıması iyi olur

• tamam sakin ol stres yapma evet LG G2 VE GMD ELİTE konusu zaten elite ismini duyunca birden geriliyorsunuz :)
  • kurtay kullanıcısına yanıt
    tüketiciye olumlu yansıyacaktır ithalatçı firmalar stoklarında bulunan ürünleri eritmek için zorunlu olarak indirime girecektir
  • quote:

Ya siz anlamak mı istemiyorsunuz ? Cidden ne dersem farklı bir şey söyluyorsunuz ekrana ips ekran diyorlar ama bazı gelen partilerde dandik ekran cıkmıştı! Hatta bu forumda konusu dahi vardı. Ben adamların çıkardığı telefonun malzeme kaliteleri bile farklı demeye çalışıyorum bu yüzden güvenemedim o kadar.Yoksa ucuz fiyata niye iyi telefon almayalım.

• Gm elite..

• ozqur333 kullanıcısına yanıt
    bu bahsettiklerin bir ölçü sayılamaz gereksiz bir paylaşım olmuş
  • Henüz ne zaman çıkacağı bile belli olmayan bir cihaz ile arkadaşlarında söylediği gibi g2 kıyaslamak olmaz. Hele Bi çıksın görelim. Yoksa general mobile bu işi istediğinde yapabildiğini discovery modeli ile göstermiş oldu.

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Henüz ne zaman çıkacağı bile belli olmayan bir cihaz ile arkadaşlarında söylediği gibi g2 kıyaslamak olmaz. neden buradasın o halde ?
  • Bir g2 kullanıcısı olarak telefon görüşme kaliteside bakalım nasıl olacak. Çünkü maalesef g2 lerde görüşmedeki ses kalitesi 10 yıllık telefonumdan daha kötü. Umarım ilerki güncellemelerde bu sorun çözülür.
  • quote:

bu bahsettiklerin bir ölçü sayılamaz gereksiz bir paylaşım olmuş

sizinle daha fazla tartışmayacağım zaman kaybı olacak. İkimiz açısından da.
    aynı kanıdayım anlamsız yorumlarına yanıt vermek zamanımı çalıyor
  • G2 yenir.
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    öz eleştirin için tebrik ederim böyle tarafsız yorumlar görmek güzel
  • quote:

aynı kanıdayım anlamsız yorumlarına yanıt vermek zamanımı çalıyor

Bakın ben tartışmayı hoş görüyle kapatmak istiyorum ama siz yine devam etmek istiyorsunuz bunun iki sebebi olabilir ya gmd kullaniyorsunuz ya da orda bir akrabaniz veya siz calisiyorsunuz

HTC 8 S kullanıyorum general mobile discovery de çalışmıyorum çalışan birinide tanımıyorum ama siz münferit gerçekleşen problemler üzerinden yerli bir firmaya haksızlık ediyorsunuz bu art niyetliliktir sadece
  • şimdi bana da çemkirecek ama arkdaşlar dobrasam nickli ardaşa cevap vermeyin. Çünkü konuyu dün akşamdan beri takip ediyorum. bu arkadaş kendisi kasıtlı olarak tartışma başlattı ve herkese sarıyor. kanımca kendisinin lg ile özel bi sıkıntısı var ya da gm de güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.
    neden derseniz 23 ekim 2011 de foruma üye olmuş . toplam 110 mesajı var ama nedense dün akşamdan beri bu konuda 65 mesajı var. 28 aydır forumda toplam 45 mesaj yazmış ama dün akşamdan beri sadece bu konuya 65 mesaj atmış toplam 110 olmuş.
    dolayısıyla tartışmaya girmeyin çünkü siz ne yazarsanız yazın o kendi anladığını okuyacak.
    bu arada ben g2 sahibi değilim ama etrafımdaki herkes bir ürün almadan bana danışır ve 5-6 kişi ye tavsiye ettim ve aldılar. şu anda piyasanın en iyi fiyat performans ürünüdür. 4.4 kitkat da dağıtıma başlandı ve türkiyeye en geç martta gelir ki gelmese de herhangi bir kit kat rom yüklenip kullanılabilir. az çok bilgisi olan bunu bilir illa gelmesine gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.