Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Herkes 3gb ramli 32 gb snapdragon 800ac li modelin 1200 lira oldugunu saniyor.
    1200 liraya getitecegi bunun bir alt modeli 3g li 32 gb snapdragon 800aa 3gb ramli model.
    Lte li modeli yurtdisinda adamlar 575 dolara satiyor. 1300 tl eder. Bu kadar yuksek vergi oranlarina ragmen turkiyede bu fiyata getirebilirlermi bekleyip gorecegiz.
    Test modelinde oldugu gibi getirecegi telefon 2.2ghz snapdragon 800 3gli model. Bunun fiyatida 500 dolar civari.

İncelemede söylenen ve Mesut Çeviğin yazdığı

Discovery Elite'in öne çıkan teknik özellikleri:
    2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
    Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
    3GB Sistem belleği / 32GB ROM
    5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
    16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
    2500mAh Batarya
    Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Discovery Elite Lite'ın öne çıkan teknik özellikleri:
    2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
    Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
    2GB Sistem belleği / 16GB ROM
    5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
    16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
    2500mAh Batarya
    Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

1199 tl ye çıkarmaya çalışacağımız model Elite versiyon dedi Muzaffer Gölcü.Lite modelini ise süpriz bir fiyata çıkaracaz dedi.

Lite modelinin ac olarak gelme ihtimali yok oyle bir telefon uretilmedi lite versiyonu s800 aa versiyonlu 2gb ramli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: frislusw

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Mesut abinin attıgı pil kullanımına bakman tavsiyem. Her seyi acıp parlaklıgı fulleyerek kullamıs ve degerler g2ye yakın.

Hocam nerede paylaşıldı o pil değerleri merak ediyorum cihazın pil performansını gösterebilir misiniz?

Lg g2 yogun kullanimda yogun kullanimdan kastim 1 saat oyun twitter face tango instagram insta message senkronize 4o dakika crome ile yuzde yuz parlaklikta 3
    5-4saat arasi aliyorum gm elite te 2 saat ekran acik baska hjc bir islem yapilmamis yuzde 46 daydi sarj sence aynimi

Aynı olduğunu mu söylemedim ki yanlış alıntı yaptınız sanırım. Elite'in pil performansı iyi gözükmüyor açıkçası, cihazın tek sıkıntısı o gibi. Tabi fiyatı da ona göre olacak sonuçta.

Ilk arkadasa cevap verdim burdan :))

• Ben kameranin G2 den iyi oldugunu dusunmuyorum. Kamerada hersey Megapixel degil. G2 telefon klansmaninda bugune kadar gordugum en iyi kameraya sahip. Dogru yerde dogru ayarlari yaparsaniz cok guzel resimler elde edebilirsiniz. Fotograf makinesinde onemli olan lenstir. G2 deki Safir tasda mukemmel gorev goruyor. Pil olarakta muthis cihaz. Elite 5.5 inc ekrani,3 gm rami,2.5 GHz Snapdragon 800 u o pil ile nasil doyurmayi planliyor merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 31 Ocak 2014; 7:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterDoctor

Ya arkadaslar donanimlarda nasil fark yok? Tamam tasarim batarya taninmislik lg g2 nin ancak gmd elite'te 3 gb ram var g2 de 2 gb. gmd elite in islemcisi daha iyi. Gmd elite daha ucuz. Objektif bakiyorum ikisininde ozelliklerini saydim. Dileyen diledigine karar verir orasi beni baglamaz.

3 GB ram varda sen telefonu iyi stabilite etmezsen o 3GB ramin 2,5 GB ramini Android yer. iyi Stabilite edersen 1 gb Ramini yer. Herseyizaman gosterecek beyleyip gormek lazim.

• Tek bildiğim 2 sininde arayüzü çöp

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=NxKyUVtmJGU

bu nasıl bi incelemedir arkadaş ekranın yarısı masayı çekiyor full

konuya gelirsek, iki telefon arasındaki kasa farkı ve batarya farkı nedeniyle hiç düşünmeden G2 alırdım şahsen, ama kişiden kişiye istekler değişir tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 ile Elite karşılaştırmak için kullananlara sormak lazım diye düşünüyorum, bu tartışmalar için henüz erken.
  • frislusw F kullanıcısına yanıt
    güzel söylüyorsun ama farkında olmadan benim yorumlarımdan alıntı yapmışsın zaten ben bu 8 silindirli amerikan aracı benzetmesini elite için yapmıştım dikkat edersen ayrıca 16 gb rom dan bahsetmişsin anlayamadım onu elite nin 32 gb bilgin olsun ve işlemci snapdragon ac 800 ram ise 3 + 1 gb ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

Orijinalden alıntı: frislusw

quote:

quote:

quote:

Mesut abinin attıgı pil kullanımına bakman tavsiyem. Her seyi acıp parlaklıgı fulleyerek kullamıs ve degerler g2ye yakın.

Hocam nerede paylaşıldı o pil değerleri merak ediyorum cihazın pil performansını gösterebilir misiniz?

Elitein konusunda var, son sayfalarda sürekli alıntı yapıldı zaten
    2 saat aktif kullanım+45 dakika arama toplamda 13 saat gibi bi süre her şeyi aktif %46 şarj kalmıştı
    Wifi gps her şeyi açmayı geçtim zaten parlaklığı kimse %100de kullanmıyor 5-6 saat ekran ömrü görülebilir hesabıma göre.

Ekran parlakligini ben yuzde yuzde kulllaniyorum 8 silindir arabam varken neden tasarruf olsun diye metroyla geziyim

Değerler bu şekilde

Lg G2 VS General Mobile Elite

merhaba

hocam şöyle bi durum da olabilir (olmaya da bilir, sadece ben yazayım da ) şimdi ben gmd kullanıcısıyım. telefonumun pil ömründen memnunum, iki gün kullanıyorum tek şarj ile, 5 saat de ekran performansı alıyorum iki günde.

size söylemek istediğim ise şu; telefonumun şarjı %30-40 lara düşene kadar çok ağır düşünyo. %30-%40 dan sonra ise hızlı düşüyo. yani bir telefonun gerçek pil ömrü için gerçekten %100 lük tüketim ekrana bakmak bence daha sağlıklı olur. çünkü ben bu konuda ciddi tutarsızlık görüyorum kendi telefonumda.

hatta örnek bile göstereyim; şu ekranda %60 pil ile 4 saat ekran kullanımı var:http://s17.postimg.org/ur1k8ippb/Screenshot_2013_12_13_22_42_06.png şimdi bu ekrana göre pilin geri kalan %40 lık kısmında 2buçuk saat daha ekran performansı almam gerek ama 1saat 50dakika performans aldım:http://s28.postimg.org/ltc6s30h9/Screenshot_2013_12_14_16_30_21.png

bu sadece bir ekran, yani tabiki sizin oyun oynamanız ya da nette boş boş aynı sayfayı okumanız arasında ciddi ekran süresi farkı olur. buna itirazım yok. ama işin aslı şu ki ben kendim kullanımımda bunu çok net hisediyorum. telefonumu şarj ediyorum, ertesi akşam genelde %60-65 de oluyo pil en az. ama bi sonraki akşam ise pilim bitiyo. bu herzaman oluyo. hiçbir zaman ilk gün %100'den %40-45 lere düştüğünü ama aynı pil ile ikinci günü (ikinci tam günü) kalan %40-%0 arası ile geçirdiğimi görmedim çünkü dediğim gibi zaten göz görüyo, hissediyosun, %30 dan sorna pil geri sayım gibi düşmeye başlıyo. aynı pil yüksek yüzdelerde düşmüyo bitütrlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 31 Ocak 2014; 11:53:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

kım kıme nerde
     Lg G2 VS General Mobile Elite

Hocam malesef g2miz islemci olarak bu cihazdan geri kaliyor. Bu cihazdaki islemci 2.5 ghz ve gpu su biraz daha hizli bir versiyon.

Aksini soylemedim ki piyasadaki en guclu islemci olacakmis ezer gecer bicer dover olarak yazana verdigim bi cevapti..

Anladim hocam. Zaten normal kullanimda fark gorulmez. Anca testlerde puan farki olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• birşeye dikkat ettinizmi teknik özelikler tarafında bir türlü kıyaslama yapamıyoruz neden acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

LG nin önünde G2 fırsatı var derkene mesut çevik in verdiği bilgiye göre LG g2 modelinden zarar etti bir ara akıllı telefon birimini sonlandırmayı düşünüyordu ne oldu bilinmez bu benim görüşüm değil mesur çevik video da paylaştı bizlerle

lg akıllı telefon birimini mi kapatacak allah aşkına biraz araştır adamlar kaç tane telefon duyurdu çıkardı örneğin bükülen telefon lg flex daha yeni lg g2 pro duyuruldu
  • şu ana kadar G2 kulanıcılarından karşılaştırma konusunda gelen yorumlar KASA, BATARYA , LG yazısı :)
  • celalone kullanıcısına yanıt
    benim vermişolduğum bir bilgi değil yorumu okumadan yorum yapma ALLAH aşkına ;)
  • quote:

kasa farkı ve batarya farkı güzelmiş :)

neye güldünüz hocam tam anlamadım kasa farkı derken, kasa kalitesi farkı demek istemedim yani büyüklük farkı demek istemiştim aslında
  • daha öncede belirtmiş olduğum gibi elite nin video da geleceğini öğrenmeden önce LG G 2 almak üzereydim oldukça hoşma gidn bir akıllı telefon ancak 16 gb ve 32 gb arasındaki uçurum beni maddi açıdan zorluyordu G2 konusu altında G2 16 gb versiyon kullanıcısı bir arkadaşlardan fikir alışverişi yaptığımız olmuştu gerçekten onlarında söylediği çoğunlukla 16 gb gerçekten insanı çileden çıkarır düzeyde olduğu ve zaten LG kullanıcıya 16 gb dan 9 gb veya 10 gb lık bir bölüm ayırmış çok tatsız bir durum
  • pardon çok doğru tespit ;)
  • celalone kullanıcısına yanıt
    kişi kendindn bilir işi derler demek kendin cahil ve patavatsız bir insansın
  • quote:

birşeye dikkat ettinizmi teknik özelikler tarafında bir türlü kıyaslama yapamıyoruz neden acaba :)

O cikacak telin tek artisi nenim g2'ye gore ram olacak. O da note3 gibi ramin 1.7'sini falan yerse bir anlami da kalmaz. S800ac, s800'un o.cli hali. Onu da kernel ile halletim. Tek fark ac yazmiyor. Ekran olarak asla gecemez elite. Lg zaten panel uretiminde kral ve bu telde hunerlerini gostermis. Mesut cevik de ove ove bitirememisti ekranini. Yazilim olarak yine g2 onde olur. Kulaklik kalitesi yine g2 olur. Quickremote, qslide, knock on, zerogap touch, 3 parmakla gercek multitasking, , quickmemo. 24 bit 192khz ses destegi var. Ois kamera var (gm elite de var mi bilmiyorum). 3000 mah dev lityum polimer batarya. Yuzde 20 tassarruf saglayan gram (kitkat ile kullanima gececek). Ve bir de lg kalitesi. Simdi bana on kamera ve ram disinda bir arti soyle, ben de cekip gideyim konudan.

• quote:

kişi kendindn bilir işi derler demek kendin cahil ve patavatsız bir insansın

cahil kalma dedik yani bilgisiz kalma dedim senin kelime dağarcığın ne kadar küçükmüş öyle sevimli şey
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.