Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

general mobile nedir allah aşkına? lg'yi bile ben zar zor güvenip aldım, insanlar general mobile diye markanın telefonunu alıyorlar. neyse, herkesin kendi kararı.

Amiral mobile diyelim ve kacalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

general mobile nedir allah aşkına? lg'yi bile ben zar zor güvenip aldım, insanlar general mobile diye markanın telefonunu alıyorlar. neyse, herkesin kendi kararı.

Markaya para vermeye devam edin o zaman.Lg ye bile güvenmiyorsanız ne diyeyim.Lg g2 alarak akıllılık yapmışsınız yine.Markaya tapanlar genelde s4 alırdı o paraya.Sen böyle küçümsersen markayı başkası da gelir seninkinden hem daha güçlü hem de daha ucuz diye saldırır.
  • frislusw F kullanıcısına yanıt
    Discovery Elite:

2500 Mah Batarya
    Snapdragon 800 A/C Versiyonu.(En hızlı S800)
    32 GB Hafıza
    16 Mp Kamera
    8 Mp Ön kamera
    5.5 ” FULL HD ekran
    4 GB Ram (3 GB ram sistem için, 1 GB ram’de ekran kartı için ayrılmış)
    4.2 İşletim sistemi (4.4 Gelicek)
    Ve Discovery Elite’ye özel birkaç uygalamalar
    Fiyat: 1100-1199 TL Bandında giricek. (Umarım kurlar daha fazla yükselmez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

laf sokakmı asla öyle anladıysan afedersin bilgi amaçlıydı o

Bilader forumdakilere kil oldum acik soylemek gerekirse bak sanada anlatiyim internettende arastirdim erdi nin incelemesindede mevcut elife e7 modelinin 3 farkli vereiyonu var

1.versiyon=4g lte s800 ac 32 gb rom 3 gb ram

2.vereiyon=s800 aa islemcisi 32 gb rom 2 gb ram

3.versiyon=s800 aa islemcisi 16 gb rom 2 gb ram

Simdi bu ozelliklere gore lite surumunun hangi versiyon ile gelecegine sen karar ver ben bundan bahsettim millet beni dunden beri elestirmenin pesinde :))

• quote:

lite mi ben elite den bahsediyorum senin önceki yorumlarında lite diye belirttiğini görmedim biz elite den bahsediyoruz gelecek olan modelin teknik detaylarıda mesut un video da açık ve net ;)

Ben lite diyorum sen yanlis anlayip bana salliyosun ben nabiyim bilader :D

• G2 ancak elite lite a rakip olabilir. Elite in esas rakibi g3 tür.

• quote:

güzel bir yorum yapınca G2 sahipleri şenlendi :D

Senin gibi art niyetlilerin yaptigi bos yorumlari forumdaki mantikli insanlar anliyor onun icin rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

G2 ancak elite lite a rakip olabilir. Elite in esas rakibi g3 tür.

G3 alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon- -- 31 Ocak 2014; 16:04:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Markaya para vermeye devam edin o zaman.Lg ye bile güvenmiyorsanız ne diyeyim.Lg g2 alarak akıllılık yapmışsınız yine.Markaya tapanlar genelde s4 alırdı o paraya.Sen böyle küçümsersen markayı başkası da gelir seninkinden hem daha güçlü hem de daha ucuz diye saldırır.

görüyoruz zaten gmd alanları, 60 tl veriyorlarmış şarj girişi için. ne oldu ucuzdu? bu telefon 1200 tl civarına çıkacaksa 100 200 daha var g2 al. en azından arkasında lg var. ne idüğü belirsiz, başka telefonun üstüne kendi amblemini basan bir marka değil.

• discoveryler kronik şarj soket sorunlu telefonlar bu arızayada kullanıcı hatası denilip 50- 60 tl ücret alıyor servisleri internette herkes yakarışta elite te böyle sorunlar çıkarsa arkadaşın dediği gibi pahalıya patlar.Ucuz etin yahnisi olmaz diyelim elite almayı düşünenler çıktıktan 1 ay sonra arızaları izleyip sorunları okuyup alsınlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

G2 ancak elite lite a rakip olabilir. Elite in esas rakibi g3 tür.

G3 alır.

• quote:

quote:

quote:

görüyoruz zaten gmd alanları, 60 tl veriyorlarmış şarj girişi için. ne oldu ucuzdu? bu telefon 1200 tl civarına çıkacaksa 100 200 daha var g2 al. en azından arkasında lg var. ne idüğü belirsiz, başka telefonun üstüne kendi amblemini basan bir marka değil.

Ben vermedim 60 tl.Çin markaları forumdonanımhaber gibi teknoloji forumunda bile küçümseniyorsa konuşmaya gerek yok benim için.Ben bu iki telefon için biri birinden üstün demedim.Ki zaten telefon çıkmadı bile.Sen insanların aldığı telefona ne idüğü belirsiz dersen onlarda sana tam tersi şekilde reaksiyon gösterir.

• Arkadaslar ben size dobrasam a cevap vermeyin siz ne soylerseniz soyleyin o bildigini anlar demedim mi cevap vermeyin kendi calsin kendi soylesin. 14 yasinda ergenlerin cevap tarzi var birakin kendi haline.
    Ustelik bu tartisma bastan cok sacma. Daha cikmamis bir telefonla aylarlar oncesinden piyasada olan karsilastirilamaz.
    Hele kagit uzerinden kiyaslama hic yapilmaz.
    Dolayisiyla arkasa cevap vermeye ugrasmasin. Siz cevap verdikce onun istedigini yapiyorsunuz. Bu konu uzerinden post kasiyo durduk yere. Birakin kendi haline

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben vermedim 60 tl.Çin markaları forumdonanımhaber gibi teknoloji forumunda bile küçümseniyorsa konuşmaya gerek yok benim için.Ben bu iki telefon için biri birinden üstün demedim.Ki zaten telefon çıkmadı bile.Sen insanların aldığı telefona ne idüğü belirsiz dersen onlarda sana tam tersi şekilde reaksiyon gösterir.

tabi ki küçümsenecek. bu işler öyle parçaları birleştirip alın işte telefon yaptım demekle olmuyor. en bariz örneği de pc'lerdedir, casper'dır. casper'ı bir araştırın bakalım ne çıkacak sonuç olarak. ha neden casper'ı örnek veriyorum? çünkü türkiye'de en çok satan markalardan birisi hatta en çok satan bile olabilir. çin cihazları henüz böyle bir satışa ulaşamadığı için ne oldukları da tam belli değil. ama casper gösteriyor ki parçaları al ve birleştir ile iş bitmiyor.

• LG G2 alırım daha fazla param varsa Z1 alırdım

Fakat dur bir dakika Xperia L ve SP iş görürken bunlara ne gerek varki ?
  • quote:

madem öyle bu başlık altında işin ne ?

Adam diyorki sana cevap verilmez sen mi varsin forumda bir tek

• quote:

teknik ve tarafsız olarak cevap veremez bunlar sıkıştıkları yerde söyleyecekleri çıkmamış telefonları karşılaştırmak doğru değil derler marka takıntılarını artı bir özellik olarak ön plana çıkarırlar he birde o bataryaları ile övünürler başkada cevapları yok zaten şu ana kadar doğru düzgün tarafsız olarak tekbir kişi düzgün cevap vermedi dikkat ediniz hep hakaret hep ukalalık bunlar böyle :D

Sen art niyetlisin milletin sana hakaret etmesinin sebebi bu kimse burda lg g2 gm eliti ezer veya gm elite lg g2 yi bicer demiyor ama bu ortamidaha forumda yazismayi dahi beveremeyen sen yaratiyorsun

• Gm firması hakkında fazla fikrim yok yazılım desteği nasıl sony gibi 1 yıl sonra unutur mu yoksa eski telefonlarınında üzerine gider mi tartışılır

• Lutfen bu konuya cevap yazmayin artik.
    Kendi kendine yazsin arkadas girmeyin araya

• POST KASMAYA DEVAM AYRI AYRI 50 DEFA YAZ OLMADI HECELEYEREK YAZ SEN
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.