Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca general mobile in gelişmesini çok istiyorum. ki bende elit almayı düşünürüm ama dobrasam benzeri kişiler yüzünden samsung almıyorum ki böyle giderse gm elitte alamıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

şimdi bana da çemkirecek ama arkdaşlar dobrasam nickli ardaşa cevap vermeyin. Çünkü konuyu dün akşamdan beri takip ediyorum. bu arkadaş kendisi kasıtlı olarak tartışma başlattı ve herkese sarıyor. kanımca kendisinin lg ile özel bi sıkıntısı var ya da gm de güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.
    neden derseniz 23 ekim 2011 de foruma üye olmuş . toplam 110 mesajı var ama nedense dün akşamdan beri bu konuda 65 mesajı var. 28 aydır forumda toplam 45 mesaj yazmış ama dün akşamdan beri sadece bu konuya 65 mesaj atmış toplam 110 olmuş.
    dolayısıyla tartışmaya girmeyin çünkü siz ne yazarsanız yazın o kendi anladığını okuyacak.
    bu arada ben g2 sahibi değilim ama etrafımdaki herkes bir ürün almadan bana danışır ve 5-6 kişi ye tavsiye ettim ve aldılar. şu anda piyasanın en iyi fiyat performans ürünüdür. 4.4 kitkat da dağıtıma başlandı ve türkiyeye en geç martta gelir ki gelmese de herhangi bir kit kat rom yüklenip kullanılabilir. az çok bilgisi olan bunu bilir illa gelmesine gerek yok.

Herkes fikrini söylemekte özgürdür. Ben tartışmayı güzellikle bitirmek istiyorum hala gelmiş laf atmaya çalışıyor.Millet niye bir ürün hakkında kötü konuşamasınki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• truvazotti kullanıcısına yanıt
    açıkçası uzun uzadıya sana cevap verebilirim ama cinsiyetini bilmiyorum ve merakta etmiyorum ancak bir erkeğe bu denli ilgi alaka göstermen beni biraz tedirgin etti doğrusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

HTC 8 S kullanıyorum general mobile discovery de çalışmıyorum çalışan birinide tanımıyorum ama siz münferit gerçekleşen problemler üzerinden yerli bir firmaya haksızlık ediyorsunuz bu art niyetliliktir sadece

Forumlara bakın bir sürü konusu vardır şikayet etmişlerdir. Ben kötülemiyorum sadece bende böyle güvensizlik var dedim.Her şeyde sahiplenmeyin şu firmaları.Baktım herkesle tartışıyorsunuz trollsünüz belliki.

• aman konu çok farklı noktalara gidiyor hollanda amsterdamda olduğunu sandı arkadaş sanırım :) benim profil bilgilerime girmişuzun uzun incelemiş ne iş yaptığım kaç yıldır forumda olduğum kaç mesaj attığım vs. vs. umarım düşümdüğüm şeyler değildir öyleyse korkutucu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

quote:

şimdi bana da çemkirecek ama arkdaşlar dobrasam nickli ardaşa cevap vermeyin. Çünkü konuyu dün akşamdan beri takip ediyorum. bu arkadaş kendisi kasıtlı olarak tartışma başlattı ve herkese sarıyor. kanımca kendisinin lg ile özel bi sıkıntısı var ya da gm de güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.
    neden derseniz 23 ekim 2011 de foruma üye olmuş . toplam 110 mesajı var ama nedense dün akşamdan beri bu konuda 65 mesajı var. 28 aydır forumda toplam 45 mesaj yazmış ama dün akşamdan beri sadece bu konuya 65 mesaj atmış toplam 110 olmuş.
    dolayısıyla tartışmaya girmeyin çünkü siz ne yazarsanız yazın o kendi anladığını okuyacak.
    bu arada ben g2 sahibi değilim ama etrafımdaki herkes bir ürün almadan bana danışır ve 5-6 kişi ye tavsiye ettim ve aldılar. şu anda piyasanın en iyi fiyat performans ürünüdür. 4.4 kitkat da dağıtıma başlandı ve türkiyeye en geç martta gelir ki gelmese de herhangi bir kit kat rom yüklenip kullanılabilir. az çok bilgisi olan bunu bilir illa gelmesine gerek yok.

Herkes fikrini söylemekte özgürdür. Ben tartışmayı güzellikle bitirmek istiyorum hala gelmiş laf atmaya çalışıyor.Millet niye bir ürün hakkında kötü konuşamasınki.

ürün hakkında kötü konuşulabilir ama herşeyin bir dozu vardır kalkıp bir cihazı kullananların bulunduğu mekana gelip de o cihazı kötülemek ayıptır. zaten her cihazın bir sürü kusu var ki g2 nin dolu. bu arkdaşın yaptıklarında kasıt var ben onu diyorum. ayrıca sadece cihazı kötülemiyor kullanıcılara sarıyor mesele de burada başlıyor. ilk sayfadaki mesajları dikkatli okursanız anlarsınız anlatmaya çalıştığım şeyi.

• quote:

açıkçası uzun uzadıya sana cevap verebilirim ama cinsiyetini bilmiyorum ve merakta etmiyorum ancak bir erkeğe bu denli ilgi alaka göstermen beni biraz tedirgin etti doğrusu :)

dobrasam işsizmisin nesin anlamadım
  • celalone kullanıcısına yanıt
    bende senin anlamsız girişimlerini anlamıyorum ne istediğin beli nede yaptığın?
  • quote:

Gelsin bana da çemkirsin aynı şeyleri düşünüyorum.

GMD yada Lg kullanmıyorum, konuda kimsenin de general mobile'ı kötülediği, yaptığı işi değersiz gördüğü yok fakat babasının oğlu gibi çoğu saçma argümanlarla bir şirketi savunmak diğerini yermek nasıl bir dangozluktur arkadaş.

• arkadaşlar benim bu konu içerisinde LG G2 için iş yaramaz akıllı telefon çöp gibi herhangi bir yorumumu bulabilen varsa banada göstersin bir zahmet inceleyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .kontrast

quote:

Gelsin bana da çemkirsin aynı şeyleri düşünüyorum.

GMD yada Lg kullanmıyorum, konuda kimsenin de general mobile'ı kötülediği, yaptığı işi değersiz gördüğü yok fakat babasının oğlu gibi çoğu saçma argümanlarla bir şirketi savunmak diğerini yermek nasıl bir dangozluktur arkadaş.

yok ben dedim zaten onun farklı bir amacı var ama onu söyleyemiyor bi türlü söylese mesele kalmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: celalone

quote:

bu arada en baştada belirttiğim gibi normal şartlarda LG G2 beğenen biriyim şu dakika piyasada rakibi olduğuna inanmıyorum ben sadece konu başlığına uygun yorum yapıyorum ancak ne üzücüdür ki en baştanda belirttiğim gibi daha g2 demeden hakaret içerikli yorumlar gelmeye başlıyor bu kadar seviyeyi düşürmeyelim en azından gerçekte olduğunuz seviyeyi foruma yansıtmayın en azından

eheheheheheheheheh

• Dostlar,mesut çeviğin yapmış olduğu röportajdaki elitede 2.15 ghz hızında çalışan işlemcisi vardır.

Bakınız (21:01 sn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 31 Ocak 2014; 15:17:33 >
  • quote:

anlamsız mutluluk bu olsa gerek iyi hadi bakalım kendinizi mutlu hissedin yeterki siz LG G2 dünyanın geçmiş ve gelecekteki en üst düzey kusursuz telefonudur :D

kardeş bende lg g2 yok elite de de akıllı telefonum yok anlıyacağın senin böyle ortalığı kızıştırman beni güldürüyor.Konunun başlangıcını okursan elite ile lg arasında kaldığımı yazdım.
    YİNE ANLAMSIZCA ÇABALAR SADECE SANA VERİLEBİLECEK CEVAP ehehehneeheheheheheh
  • yanlız şuanda bakıyorumda ikinci el bölümünde lg piyasası ölmüş durumda sıfırı 1250 lira olan telefonu ikinci el 1150 ye satmaya çalışıyorlar
  • quote:

Henüz ne zaman çıkacağı bile belli olmayan bir cihaz ile arkadaşlarında söylediği gibi g2 kıyaslamak olmaz. neden buradasın o halde ?

Terbiyesizligin ortamı germenin luzumu yok. Amacın nedir? Fikir sorulmuş henüz çıkmamış bir cihaz ile kıyaslamak doğru olmaz demisiz çıkınca Paşa paşa kıyaslar fikrimiz neyse zikrimizde o olur. Saçma sapan yorumlar atıp insanları germe. Kimse burada ne bir ürün kotulemis nede senin gibi saygisizca yorum yapmış. Insanlara fikri sorulmuş mümkün oldukça cevap verilmiş. Ne demişim? Ürün çıksın karşılaştırma yapalım. Discovery bana göre fiyatına göre çok başarılı bir cihazdi belki bu cihazda başarılı olacak ve g2 nin ciddi bir rakibi olacak. Bunu anlamak yerine ne anladığını ciddi ciddi merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

Dostlar,mesut çeviğin yapmış olduğu röportajdaki elitede 2.15 ghz hızında çalışan işlemcisi vardır.

Milleti mi kandırıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

Dostlar,mesut çeviğin yapmış olduğu röportajdaki elitede 2.15 ghz hızında çalışan işlemcisi vardır.

Milleti mi kandırıyorlar?

tahminim 2.15 ghz hızında işlemcisi olan general mobile elite olucak 800aa versiyonlu 32 lik 1200 tl

800ac olan ise elite lite olarak çıkaracaklar karşımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalone -- 31 Ocak 2014; 15:36:53 >

• general mobile nedir allah aşkına? lg'yi bile ben zar zor güvenip aldım, insanlar general mobile diye markanın telefonunu alıyorlar. neyse, herkesin kendi kararı.
  • quote:

güzel söylüyorsun ama farkında olmadan benim yorumlarımdan alıntı yapmışsın zaten ben bu 8 silindirli amerikan aracı benzetmesini elite için yapmıştım dikkat edersen ayrıca 16 gb rom dan bahsetmişsin anlayamadım onu elite nin 32 gb bilgin olsun ve işlemci snapdragon ac 800 ram ise 3 + 1 gb ;)

Goz kirparak laf sokulmuyor senin bilgin olsun bende elite modeli icin konustum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.