Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kafanda kurmussun hocam huzursuz olacak bır durum yok sen kendın "ben rahatsız olurum" dıyorsun ama ben olmam onu belırttım sadece :) 6, hıssın vasat durumda bu arada
  • Sirf antutudan 2-3k fazla aliyor diye biri birine tercih edilmez. Bence seklini malzemesini tasarimini beğendiğiniz alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyoru distrübütör ürünleri fiyatları ile mukayese edersek g2 resmen can çekişir fiyat performans olarak
  • Gme çinde elife e7 isminde ÇİN'de 5 aralıkta sunulmuş.Telefonun özellikleri kadarda stabil olması gerikiyor kanımca.Çin malı diyoruz ama bu önyargıyı kimse kaldıramaz.İlk önce biraz izlemek gerekiyor bu telefonu ne gibi sorunları olucak diye.Çin malı diyip atmıyorum sadece güvenmiyorum şuanda fiyatı 1200 tl çok uygun diğer telefonlardaki yüksek fiyat politikasını düşürebilecek bir izlenim yarattı bana ama biraz zaman lazım.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    buna g2 nin kafası deniyor heralde :) sıkma canını boşver
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    bu kafaya ne kafası denır bılmem arada nasıl yaptıgını soyle bızde yapalım :)
  • celalone kullanıcısına yanıt
    senin çin malı deyip atman veya ön yargın veya beklemen bir şeyi değiştirmez bugün xionami ve nubia nın başarısı belli daha pek çok firma var böyle çinde başarılı sen bekle tabi ayrı mesele ama yıl 2014 çin akıllı telefonlarının başarısı ortada
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    ne içiyor bu arkadaş ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

discovery de herhangi problem yok istisnai durumlar kaideyi bozmaz bizde alık geçen hafta canavar gibi söylediklerin geneli kapsamaz

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/general-mobile daha forumdaki konuları ve ips diyerek tft ekranı kakaladıklarını saymadım bile 1 haftalık cihazınızda problem olmaması normal ben discovery'e kötü demiyorum f/p oranı çok iyi ancak bunları görmemek olmaz.
  • istisnasız her telefonda olabileck komplikeler bunlar kaldıki olmuş bugün 2000 tl bandındda satılan htc samsung sony gibi akıllı telefonların verdiği problemleri açarsak sonu gelmez
  • quote:

senin çin malı deyip atman veya ön yargın veya beklemen bir şeyi değiştirmez bugün xionami ve nubia nın başarısı belli daha pek çok firma var böyle çinde başarılı sen bekle tabi ayrı mesele ama yıl 2014 çin akıllı telefonlarının başarısı ortada

kardeş bahsettiğin telefonlar ülkemizde satılıyormu? satılmıyor ozaman konuşmanın gereği yok.elife gelir bakarız çin ürününe arıza veriyormu şikayetler neler
  • quote:

buna g2 nin kafası deniyor heralde :) sıkma canını boşver

Kardes boyle seviyesiz adamlarla muhattap olma adam daha saygili konusmayi bilmiyor muhattap olmaya degmez..elite cok zoruna gitmis belli neyse paralel ithalat g2 si bozulur insallahta surunur servislerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 30 Ocak 2014; 22:26:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aynı fikirdeyim
  • zora gıdıcek bır sey olsa tamamda zaten suan en ust sevıye telefon elımdekı

bılmedıgınız konularda atıp tutmak ustunuze yok telefonum bozulursa LG turkıye garantısı altında yollarız ..

garantı belgesınde tas gıbı lg kaşesi var

teknosadan aldıgında plaket vermıyorlar
  • arkadaşlar türk kullanıcıları olarak tarafsız davranalım burada LG SAMSUNG HTC SONY APPLE veya her ne ise markaların funboy luğunu yapmanın bir anlamı yok rekabet tüketiciye olumlu yansır yıllardır aynı özellikteki akıllı telefonları 2 katı fiyatına bize satıyorlar bu dur demek lazım artık hemen GM çin malı satıyor deyim çarmıha germenin anlamı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalone

elite mart ayında çıkıcak dolarda durmuyor yerinde sürekli artıyor

Dusun birde dolar bu halde olmasaydi yuksek ihtimal elite 1099 dan cikacakti yine dolar yakti bu ulkeyi..ama olsun fiyat yinede cok iyi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite'in fiyatına en çok bozulanlar G2'cular oldu heralde.
  • funboy lar çalışıyor :)
  • aylardır g2 lerin resmi distrübütor olanları
    16 lık için 1320
    32 lik için 1485 fiyatından satılıyor...
    Forumdan onlarca alan var bı şekilde...
    Paralel ithalat falan değil resmi dist. LG türkiye ürünleri bu fiyattan satılıyor :)
    Xbox ve General Mobile fanına umarım anlatabilmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

aylardır g2 lerin resmi distrübütor olanları
    16 lık için 1320
    32 lik için 1485 fiyatından satılıyor...
    Forumdan onlarca alan var bı şekilde...
    Paralel ithalat falan değil resmi dist. LG türkiye ürünleri bu fiyattan satılıyor :)
    Xbox ve General Mobile fanına umarım anlatabilmişimdir

bilişim portta 32lik 1485
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.