Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

32 lik G2 aylardır 1485 den satılıyor LG tr garantili şekilde...
    forumdan onlarca kişi aldı bu şekilde...
    Daha çıkmamış bir telefon ile karşılaştırmak doğru olmaz piyasada bulunan bir ürünle...

o alanlara şimdi sormak lazım. elite mi alırdın g2 mi diye?

G2 tabiki. Gmd'nin önünde daha çok uzun yolu var. Ayrıca sırf ekran kalitesi için bile tercih sebebidir g2.
  • lg g2 daha stabil bir cihaz ayrıca
  • E7 olacağı kesin değil diye biliyorum, E7 bile olsa yine G2
  • S800 ac 2.5 ghz cpu 550 mhz a330 Gpu
    5.5 inç 1080p ips panel
    2500 mah batarya
    8 mp(iphone un arka kamerası ile aynı ) ön, 16 mp arka kamera...
    Şimdilik aklımda kalanlar bunlar, bir de fiyat 1199 olarak düşünülüyor 3 gb ram 32 gb rom olan modeli eğer yanlış anlamadı isem...
  • Daha büyük ekran ve sanal tuşsuz ekranı ile elite daha cazip bana göre.Keşke birde g2 gibi köşeli olsaydı.Mesut Çeviğe göre elite in ekran kalitesi çok da iyi değilmiş.Z1 in biraz daha iyisi dedi.Elite in gpu ve cpu su biraz daha hızlı.

-450 mhz de çalışan adreno 330 "129" gflops iken 550 mhz de çalışan adreno 330 "158.4" gflops.Şu anda gözle görülür bir fark görünmesede ilerki yıllarda hissedilebilir.
    -Elite in bataryası bi 3000 mah olsa g2 almak için bir sebep kalmazdı bana göre.Söz verdikleri gibi 1200 tl den 32 gb lığını vereceklerse eğer aynı fiyata 16 gb bana yeter diyen ve daha fazla batarya ömrü isteyenler için g2 daha iyi tercih.Ben batarya için sanal tuşlu ve daha küçük ekranlı g2 almayacam tabiki elite alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 30 Ocak 2014; 19:32:16 >

• Herkes 3gb ramli 32 gb snapdragon 800ac li modelin 1200 lira oldugunu saniyor.
    1200 liraya getitecegi bunun bir alt modeli 3g li 32 gb snapdragon 800aa 3gb ramli model.
    Lte li modeli yurtdisinda adamlar 575 dolara satiyor. 1300 tl eder. Bu kadar yuksek vergi oranlarina ragmen turkiyede bu fiyata getirebilirlermi bekleyip gorecegiz.
    Test modelinde oldugu gibi getirecegi telefon 2.2ghz snapdragon 800 3gli model. Bunun fiyatida 500 dolar civari.
    gadgets.ndtv.com/lg-g2-968-vs-sony-xperia-z1-1018-vs-gionee-elife-e7-1141-vs-htc-one-37
    Karsilastirmadaki versiyon 3gli olandir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 30 Ocak 2014; 19:54:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Herkes 3gb ramli 32 gb snapdragon 800ac li modelin 1200 lira oldugunu saniyor.
    1200 liraya getitecegi bunun bir alt modeli 3g li 32 gb snapdragon 800aa 3gb ramli model.
    Lte li modeli yurtdisinda adamlar 575 dolara satiyor. 1300 tl eder. Bu kadar yuksek vergi oranlarina ragmen turkiyede bu fiyata getirebilirlermi bekleyip gorecegiz.
    Test modelinde oldugu gibi getirecegi telefon 2.2ghz snapdragon 800 3gli model. Bunun fiyatida 500 dolar civari.

İncelemede söylenen ve Mesut Çeviğin yazdığı

Discovery Elite'in öne çıkan teknik özellikleri:
    2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
    Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
    3GB Sistem belleği / 32GB ROM
    5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
    16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
    2500mAh Batarya
    Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Discovery Elite Lite'ın öne çıkan teknik özellikleri:
    2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
    Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
    2GB Sistem belleği / 16GB ROM
    5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
    16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
    2500mAh Batarya
    Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

1199 tl ye çıkarmaya çalışacağımız model Elite versiyon dedi Muzaffer Gölcü.Lite modelini ise süpriz bir fiyata çıkaracaz dedi.

• YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    sanmıyor oyle gelecegını soyledi eger kurda acayıp bır yukselme olmazsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 30 Ocak 2014; 19:54:27 >
  • YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Hocam videoyu uykulu bir şekilde seyrettim ama aklımda o şekilde kalmış 3gb ram li modeli bu fiyattan sokacaklardı...
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/GM-Discovery-Elite-Hakkinda-Her-Sey-Ozel-Roportaj.htm
    buyrun buradan kendiniz bakın bir de hocam, yeniden seyretmek istemiyorum valla süreyi tam olarak vermek için
  • Yazdigim butun modeller elite.
    Elite 1 tane degil anlayacagin

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    3gb ramli 2 model var biri lte 2.5ghz 575 dolar,digeri 3g 2.2 ghz 525 dolar

• quote:

Yazdigim butun modeller elite.
    Elite 1 tane degil anlayacagin

Tamam biliyorum.Siz aa versiyonu olacak diyorsunuz video da ac yani 2.5 ghz olacağı söylendi hocam.Üstte attığım özellikleri Mesut Çevik inceleme konusunun ilk sayfasına yazdı.
  • Cihaz konfigrasyonunu degistirebileceklerini sanmiyorum. Orjinal cihazlarin ozellikleri belli.
    1200 liraya lte li modeli getirirler umarim. 3gli modeli 1200e vereceklerse hayalkIrikligi olur

• Hocam zahmet edip videoyu izleseniz tüm bunların cevabını alırdınız...
    Video da Ac versiyon gelecek deniyor :/
    En üst donanıma sahip olan yani...
  • quote:

Herkes 3gb ramli 32 gb snapdragon 800ac li modelin 1200 lira oldugunu saniyor.
    gadgets.ndtv.com/lg-g2-968-vs-sony-xperia-z1-1018-vs-gionee-elife-e7-1141-vs-htc-one-37
    Karsilastirmadaki versiyon 3gli olandir.

575 dolar sonuçta o ülkenin vergileri eklenmiş olarak verilmiş fiyat. Yani satış fiyatı. Gm bu telden toptan sipariş verdiğine göre bence 380-400 dolara bile almış olabilirler tanesini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elite mart ayında çıkıcak dolarda durmuyor yerinde sürekli artıyor
  • ben son anda g2 den döndüm mesut un GM D elite gördükten sonra gerisi hikaye lg çok güzel bir akıllı telefon dizayı ile kalbimi çalmış olsada her yönden elite ağır basıyor açıkçası fiyat konusuna hiç girmiyorum lg g2 32 gb ile elite arasında uçurum var teknik özelliklere söylenecek söz yok zaten hayal ürünü resmen ekran boyutu beni resmen kendine aşık etti burada bana kalırsa marka takıntısı devreye giriyor birde forumda daha önce g2 ye para yatıran arkadaşlar büyük ihtimal bana savaş açacaktır sonuçta adam para yatırmış ve 16 gb g2 almış şimdi biz gidip 1200 tl ye 32 lik elite alıp performansın tadını çıkarınca haliylen bozulacaklar haklılarda GM resmen çılgın bir firma millet xionami getirmeye çırpınırken 32 gb lık g2 almak için bütçesini zorlarken daha çılgın bir ürünü daha ucuza türk kullanıcılara sunacak yapılırmı be :)

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    ben 3 ay once 16 lıgı 1470 TL ye almıstım neden sımdı sana savas acayım kı :)
    her zaman daha ıyı daha ucuz gelmesı bızım avantajımızadır bunu eskıttıkten sonra yenı telefon alacagımızda daha ucuza daha cok ımkan olur rekabet herzaman ıyıdır.. :)

yenı almıs arkadaslar belkı bozulabılır ama gram umrumda degıl elıte
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    neden üzerine alındınki sonuçta doğal bir durum bende g2 almışolsan bu durumdan rahatsız olurdum ama birde işin ekonomik tarafı var maddi imkanı olan elbette umursamayacaktır ama bizim gibi g2 16 gb alsam 9 gb neyime yetecek 32 gb alsam param yetmez diyerek harıl harıl alışveriş siteleri gezenler var sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.