Şimdi Ara

LG g2 windowsphone a geçiş mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şu anda halihazırda g2 kullanıyorum ancak sürekli rom yüklemekten bıktım yok kamera daha iyi odaklıyor yok bilmem ne diye diye bir sürü rom yüklüyorsun zaten ttnet yavaş bir de rom indirince çekilmez oluyor yavaşlıyor ,Ayrica tam bir mobil internet düşmanı daha 2 gün oldu paketim yenilendi ancak biraz önce 1 GB ı bittiğine dair mesaj geldi sadece whatsapp Facebook ve forum baska birsey yok.Bu sisteme (wp) ilgim var pek oyun oynamam candy crush gibi sacma oyunlar vs... Zaten yok henüz kamera ve stabilite önemli benim için ve işte whatsapp facebook kullanırım yoğun olarak tek derdim batarya konusu çünkü g2 3000mah yani bu performansı aratmayacak l1320 haricinde 1000 1100 lirayı geçmeyecek batarya da pişman etmeyecek önerisi olan var mı yoksa beklemelimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 1 Kasım 2014; 4:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam ne söylesem bilemedim rom yuklemekten bıkmışsınız fakat Windows Phone androide göre gelişmemiş bi sistem zorluk falan yaşayabilirsiniz ve 1320 değil de 930 olabilir bence yani aradıklarınız neler hangi uygulama oyunları kullanırsınız

• Hiç oyun oynamam neredeyse en fazla FIFA 15 olur benim için whatspp Facebook Skype veya görüntülü görüşme film indirme izleme falan olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Hiç oyun oynamam neredeyse en fazla FIFA 15 olur benim için whatspp Facebook Skype veya görüntülü görüşme film indirme izleme falan olsun yeter

930 32 gb galiba hafıza kartı destekliyordu bi ona bakın çok iyidir 930 gerek kamera gerek yazılım desteği 930 alın derim

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok çok pahalı ilk mesajda yazdığım gibi en fazla 1000 11000 arası bütçe olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 1 Kasım 2014; 6:37:58 >
  • 1320 çok iyi şarj olarak ama kamera kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

1320 çok iyi şarj olarak ama kamera kötü

Oda maşallah kocaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

1320 çok iyi şarj olarak ama kamera kötü

Oda maşallah kocaman

Lumia 925 16 gb hepsiburada da 790 tl indirime girdi hemen bi bakın çünkü tasarım kralı bi telefon 6 lens var

Hocam kusura bakmayın çok soru sordum ama batarya pişman eder mi

• Hiç önemli değil sorun dilediğinizce fakat 925 te de batarya çabuk bitiyor :D bi de 925 in 32 gb versiyonu 1049 tl

• Mesajınız gozukmedi hocam yine yollarmısınız

• Acaba o 100 1100 arası 1320 haricinde başka bir öneriniz var mı batarya da pişman etmeyecek mesela siz ne kullanıyorsunuz

• quote:

Acaba o 100 1100 arası 1320 haricinde başka bir öneriniz var mı batarya da pişman etmeyecek mesela siz ne kullanıyorsunuz

Htc 8x fakat batarya çok pişmanlık var ve Nokia lumia serisi Windows Phone 8.1 tam sürümü aldı daha biz alamadık beta da yız

O zaman cihaz kalmadı desene başka bize 😁😁

• quote:

Aynen valla ama hocam şarjı sıkıntı etmeyin taşınılabilir bir şarj cihazı alırsınız şöyle 5000 mahlık iş çözülûr

• quote:

quote:

Aynen valla ama hocam şarjı sıkıntı etmeyin taşınılabilir bir şarj cihazı alırsınız şöyle 5000 mahlık iş çözülûr

Dostum öylede zırt bırt şarja takmak işkence olur ya

• Up

• Bence sorun senin lg g2 kullanmış olman
    Lumia 930 32gb hafıza kartı desteklemez.
    Lumia 1520 kamera şarj kalite bakımından 1500₺ lik parasını hakeden telefondur.
    Lumia 925 batarya zayıf.Lumia 1320 kullanıyorum kamerası idare ediyor,tüm gün dolu dolu kullanıyorum akşama yüzde 50 şarjı kalıyor.Onu da evde bitiremiyorum ortalama 1,5 gün dolu dolu,net falan açmazsan zaten şarjı gitmiyor.

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    1520 al o zaman. Sıfırı 1350 seviyesinde

• hepsiburada da 1520 nin fiyatı düşmüştü ama ekran 6 inç 1020 yede bakabilirsiniz kamerayı çok fazla kullanmazsanız 1 günü çıkarır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.