Şimdi Ara

LG G3 (32 GB) (D855) 655 TL / LG G4 (Tek Hat) (H815) 688 TL gittigidiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
7.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG den biişi almam sağlam mal yapmıyor, sürekli mal alıp finanse etmemi istiyen hiçbir firmanın malını almam
  • Ilk ciktigimda aldigim ve akrabama sattigim g3 hala kullaniliyor. Bende de g3 beat var.anakart arizasi yapan olmadi. Gercekten zamaninin en kullanisli ve zevk veren cihaziydi. Hala elimde olsa hic cekinmeden zevkle kullanirim. Anakart arizasi olmasa lg ilk 3 e girerdi piyasada. Ama anakart sorunlari ve arkasinda cin firmalarin yükselişi lg yi tamamen bitirdi. Hatta lg telefon satmak istiyorsa oncelikle lg ismini degistirmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4 için risk almaya değer.
  • Bu telefonlar yenilenmiş satıcının dediğine bakmayın. Sıfır telefon tadı vermez her an arıza çıkarabilir.
  • G4ü bilmem ama evde 2 tane G3 vardı 1 sene falan dayandılar, şimdi 2side kimbilir hangi çöplükte.
  • Hghuseyin H kullanıcısına yanıt
    eğer dediniz gibiyse adam bildiğin yalan söylüyor,
    çünkü açıklamada distribütör Garantili yazmış
  • Beni akıllı telefondan soğutan , defalarca servise gitmesine rağmen tamir edilemeyen telefondur. Nitekimde tüketici hakem heyetine şikayet edip para iadesi alarak kendisinden kurtuluşumla sonuçlanmıştır :)

• Bunlarin cogu deltanin yeniden topladigi cihazlar.Bilenler bilir bi ara delta g2,g3 ve g4'leri yasal sure icinde bilerek tamirini yapmiyordu,benim gibi bircok kisi hakem heyeti karariyla parasini geri aldi,cihazlar da deltada kaldi.Belli araliklarla piyasaya suruyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dönemde şu telefonları almayı düşünmek, sorunlarını şöyle böyle göz ardı edebiliriz yada çözmeye çalışabiliriz demek cidden ülke olarak hangi seviyeye, kafa olarak taaaaa nerelere ulaştığımızı gösteriyor.
  • g4 alanlara brick + ghost screen hediye
  • Slm beyler LG G4 610K Serisi ve sonrası sıkıntısızdır , batarya ekrandan dolayı biraz az gidiyor yedek tel olarak kullanıyorum.
  • Şuan evde 2 tane G3 anakart hastası olarak yatıyor. Uygun fiyata anakart bulsam alıp bunları çalışır hale getirmek istiyorum ama şimdilik anakart bulamadım. Çin'den alınabilir ama onunda sorun çıkarma ihtimali ve gümrük vergisi beni düşündürüyor.
  • 300 civarı bir fiyat olsa belki düşünülür ancak f/p açısından değmez gibi.
  • Hghuseyin H kullanıcısına yanıt
    Okurken küfür ettim. Şark kurnazı satıcı işte.

Soru ne kadar basit.

LG Türkiye garantili mi?

Türkiye garantili.

Lan soru Türkiye garantili mi?

Ekran tamirinde de var bunlar.

Orijinal ekran değişimi 400 lira.

Merhaba ekran orijinal x marka mı?

Orijinal kalitesinde.

Yan sanayi yani.

Yok efendim orijinal kalitesinde.

Arkasında Sony yazıyor mu?

Birebir aynı.

Deli olduğum satıcı işte. Tipik .omar.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    ben aslında 2. soruyu sormadan fark etmiştim. ama forumda milletin aklında kalmasın diye sordum. böyle şark kurnazlarının eline kimseyi düşürmesin
  • Damat bizim 3 dolara aldığımız Aliexp. postalarına göz koyacağına bunlara koysa daha çok para kaldırır.

Tüketiciyi bafileme peşinde herkes.

Yav koy şunlara tüketiciyi yanıltmaktan 50 100 bin ceza. Benden alacağın 3 lira sana küfür olarak döner, bunlardan alacağın para sana oy olarak döner.
  • G3 çıktığında zamanının çok ötesinde bir cihazdı.İlk ois , ilk laser outofocus, ilk 2k ekran, ilk 1w hoparlör ,ilk kablosuz şarj v.s tamamen devrimsel bir cihazdı.G4 ise en iyi kameraya sahip, sd 810 fiyasko çıkınca mecbur sd 808 le çıkıp amiral gemisi olamamıştı.
    G3 ümü çok severek kullanıyordum. anakatı patladığında garantisi dolalı 1 hafta olmuştu. Bu kadar nasıl denk getirdiler helal olsun demiştim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunluk ile Apple marka cihazlar kullananan biri olarak. Uzun zamandır fiyat politikasından dolayı Apple serüvenime son vermiştim. Son Apple cihazım iPhone 7 Plus modeli idi. Aralarda farklı Android cihaz deneyimlerim oldu. Birkaç ay LG G2 kullanmıştım ve sararma vs olmadı. Hatta forumdan başka bir arkadaşa satın almıştı. Ne oldu duruyor mu kendisinde bilmiyorum. Şu anda da 1 seneden fazladır da G4 H815 modelini kullanıyorum, herhangi bir sorunum yok. Benden önceki sahibi de sanırım 2 seneden fazla kullanmıştı. Yani elimde yaklaşık 3 seneden fazladır kullanılan LG G4 var. Şükür bir sıkıntısı yok. Tabi senelerin verdiği kullanım ile batarya ömründe azalma var. Yalnız kamera vs hala daha iyi. Batarya dışında geri kalan her şey sağlam.

Ana konuya olan yorumum bu devirde sıfır G3 ve G4 olmayacağı yönünde düşünmemdir. Refurbished cihaz olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 4 Kasım 2019; 3:58:21 >
  • Yıllarca G3 kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Halen yedek telefon olarak yatıyor kenarda.

• G3 Garantisi bittiğinin 2. günü anakart arızası verdi şaka gibi şimdi vitrinin altında çiziksiz tertemiz vaziyette yatıyor..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.