Şimdi Ara

LG G3 32 GB & NOTE 3 N9000 sizce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle note 2 kulalnıyorum ve eskidiğini düşünenlerdenim aklımda bu iki telefon var aslında gönlüm g3 den yana ama ısınma sorunundan korkuyorum kullanma tarzım şu şekilde telefondan büyük oyunlar oynamayı sevmem en fazla clash kamera olmassa olmaz nette dolaşmayı severim sizce bu iki telefon arasından hangisini almalıyım g3 kullananlar ısınma sorunu oluyor mu nette dolaşırken hafif oyun oynarken merak ediyorum. Teşekkürler.

• Bence acil bir gereklilik değilse alma derim şu anda elinizde bulunan cihaz oldukça iyi yerinizde olsam 4G içeren bir cihaz alırdım ayrıca Note 3 ün Türkiye modelinde 4G barındırmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rascoal kullanıcısına yanıt
    hocam 1 ay içinde almayı planlıyorum note 2 alalı çok oldu telefonu kılıfsız kullandım kötü durumda siz hangisini tercih ederdiniz
  • mollahamza53 kullanıcısına yanıt
    Aynen acil gerekliliği yoksa alma
    nette dolaşırken ısınmaz 810 çok ağır oyunlar oynuyorum o oyunları ben oynatsam bende ısınırım
    hem ısınıyorda ne oluyo ?
    Hangisi içine sinecekse onu al ama G3 tercihinse serilerine dikkat et sonra diğer kullananlar gibi pişman olma.
  • note 3 n9005 lte modelini al

• Note 3 kesinlikle
  • Note 3 ilk tercihin olsun.
    Eger ki lg g3 alacak olursan 408+serisine bak. 408 serisi ve altinda kasada catlama oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam serileri derken lg g3 d855 bahsediyorum tam anlayamadım seri olayını
    Yerinizde olsam diğer cihazları beklerim onlardan sonra fiyatlar iyice düşer ama eğer bu iksisinden biriyse G3 çünkü 4G var (yoksa tabi Note 3) gerçi Türkiye modelinde var mı sormak lazım ama yerinizde olsam Z2 alırdım note 3 ayarında ve ekstra su geçirmezliği var ayrıca fiyatı çok yakın

• Ben olsam z2 alırım

406 407 408 filan hatalı seriler çatlama oluyor 409 410 dada gördüm forumdaki arkadaşlarda
    tavsiyem 412 501K serilerini alman yoksa 411K da sanmıyorum çatlayacğını
    Bendeki 412 çatlamadı inş çatlamaz hergün bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.